wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Trzeba mieć naprawdę pod kopułą aby takie idiotyzmy nazwać osiągnięciami uczonyc

no i sporo pracowników z Marioli dalej pracuje w Bosie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Trzeba mieć naprawdę pod kopułą aby takie idiotyzmy nazwać osiągnięciami uczonyc

marcelus2000 niestac cie na mydlo?? czy ci wode odcieli?? bo gowne jebia az tutaj nawet od twojego nicku haha brudas

Re: Trzeba mieć naprawdę pod kopułą aby takie idiotyzmy nazwać osiągnięciami uczonyc

a ja powiem ktory jest dobry i ktory nie, i ni jest to reklama/ktyptoreklama i co sobie chcecie. w dobrej cenie meble robi facet spod lomzy (jadac w strone nowogrudu przy wjezdzie do kupisk skreca sie w 100 metrowa droge w lewo, nowa hala a przynajmniej na taka wyglada) ma mase niezlych pomyslow i co mi sie wydalo niezlym plusem-placisz za powierzchnie kwadratowa mebli, w srodku, w szafie, komodzie, mozesz sobi nawkladac połecłeczek ile chcesz-jest w cenie, takze kosze, koszyki-system mebli ala ikea; moze nie zly ale mi sie nie podbal jest stolarz ktory swoj zakald ma przy al.legionow obok psb (waska wyboista uliczka w lewo jadac od centrum) cene zaspiewal "fantastyczna" a problemy widzial na kazdym etpie powstawania mebli, niezbyt przyjemny gosc, w ofercie ma "aranzacje" a w jegomniemniu polega to na tym "przyjdz powiedz jak wszystko widzisz doslownie a my Ci zrobimy-zero rady/porady/podpowiedzi"
Zycze trafnego wyboru:) wiekszej liczby ludzi z branzy nie znam

Powiem ci że jak wszyscy najadą na jednego to napewno u niego mebli nie zrobie i tyle. Będe miał kilku dobrych fachowców i wtedy zadecyduje cena jaką mi zaproponują. Dzieki Faral za normalne podejście do tematu. O zakładzie w kupiskach też słyszałem dobre opinie.

zawsze robie tam większe zakupy i wszystko ok, serwis też jest dobry i niedrogi

my jerze cie znajdziemy cybermass zobaczymy jaki ty kozak na realu!!!

Badz soba!!!! wtedy jak oblejesz to chociaz bedziesz wiedziala ze faktycznie sie nie nadajesz;-)

W połowie lipca, gdy ceny ropy biły rekordy,benzyna w Anglii kosztowała średnio koło 1,23 funta. Dla porównania wczoraj tankowałem po 99 pensów (i jeszcze ma stanieć) Nie trudno obliczyć,że to spadek cen o przeszło 20%. W tym samym czasie w lipcu benzyna w Łomży kosztowała o ile dobrze pamiętam koło 4,72-4,75 na Orlenie. Z tego co teraz widzę cena wciąż wysoka,bo koło 4,40 - to tylko 6-7% taniej. Trochę to chore moim zdaniem...

Wydaje mi się, że nie wiedząc czy moneta jest lżejsza czy cięższa musimy wykonać 4 ważenia.

gooralek cot o za pasztet na zdjeciu ??

Re: Trzeba mieć naprawdę pod kopułą aby takie idiotyzmy nazwać osiągnięciami ucz

Korbielów ;D Piękne, szerokie trasy ;] Można świetnie poszusować ;] Szczyrk piękne długie trasy ;) jednak jest tam więcej ludzi i większe są kolejki =/

romano a co dokładniej sie działo z to navigacją karty nie widziała czy jak ?

Witam, czy ktoś ma kontakt do osoby skupującej uszkodzone lodówki??
Z góry dziękuję!

wystarczy podac przykład Francuzów. Pozwolili sie rozpanoszyc czarnuchom w swoim kraju i po pewnym czasie zaczeli im w nagrode za pomoc w osiedleniu palić samochody. Jeszcze troche i to samo będzie na podlasiu. Trzeba tępić czeczenów póki jeszcze można!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org