Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trzeba mieć naprawdę pod kopułą aby takie idiotyzmy nazwać osiągnięciami uczonyc |
no i sporo pracowników z Marioli dalej pracuje w Bosie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trzeba mieć naprawdę pod kopułą aby takie idiotyzmy nazwać osiągnięciami uczonyc |
marcelus2000 niestac cie na mydlo?? czy ci wode odcieli?? bo gowne jebia az tutaj nawet od twojego nicku haha brudas
|
|
Re: Trzeba mieć naprawdę pod kopułą aby takie idiotyzmy nazwać osiągnięciami uczonyc |
a ja powiem ktory jest dobry i ktory nie, i ni jest to reklama/ktyptoreklama i co sobie chcecie. w dobrej cenie meble robi facet spod lomzy (jadac w strone nowogrudu przy wjezdzie do kupisk skreca sie w 100 metrowa droge w lewo, nowa hala a przynajmniej na taka wyglada) ma mase niezlych pomyslow i co mi sie wydalo niezlym plusem-placisz za powierzchnie kwadratowa mebli, w srodku, w szafie, komodzie, mozesz sobi nawkladac połecłeczek ile chcesz-jest w cenie, takze kosze, koszyki-system mebli ala ikea; moze nie zly ale mi sie nie podbal jest stolarz ktory swoj zakald ma przy al.legionow obok psb (waska wyboista uliczka w lewo jadac od centrum) cene zaspiewal "fantastyczna" a problemy widzial na kazdym etpie powstawania mebli, niezbyt przyjemny gosc, w ofercie ma "aranzacje" a w jegomniemniu polega to na tym "przyjdz powiedz jak wszystko widzisz doslownie a my Ci zrobimy-zero rady/porady/podpowiedzi" Zycze trafnego wyboru:) wiekszej liczby ludzi z branzy nie znam
|
|
Powiem ci że jak wszyscy najadą na jednego to napewno u niego mebli nie zrobie i tyle. Będe miał kilku dobrych fachowców i wtedy zadecyduje cena jaką mi zaproponują. Dzieki Faral za normalne podejście do tematu. O zakładzie w kupiskach też słyszałem dobre opinie.
|
|
zawsze robie tam większe zakupy i wszystko ok, serwis też jest dobry i niedrogi
|
|
my jerze cie znajdziemy cybermass zobaczymy jaki ty kozak na realu!!!
|
|
Badz soba!!!! wtedy jak oblejesz to chociaz bedziesz wiedziala ze faktycznie sie nie nadajesz;-)
|
|
W połowie lipca, gdy ceny ropy biły rekordy,benzyna w Anglii kosztowała średnio koło 1,23 funta. Dla porównania wczoraj tankowałem po 99 pensów (i jeszcze ma stanieć) Nie trudno obliczyć,że to spadek cen o przeszło 20%. W tym samym czasie w lipcu benzyna w Łomży kosztowała o ile dobrze pamiętam koło 4,72-4,75 na Orlenie. Z tego co teraz widzę cena wciąż wysoka,bo koło 4,40 - to tylko 6-7% taniej. Trochę to chore moim zdaniem...
|
|
Wydaje mi się, że nie wiedząc czy moneta jest lżejsza czy cięższa musimy wykonać 4 ważenia.
|
|
gooralek cot o za pasztet na zdjeciu ??
|
|
Re: Trzeba mieć naprawdę pod kopułą aby takie idiotyzmy nazwać osiągnięciami ucz |
Korbielów ;D Piękne, szerokie trasy ;] Można świetnie poszusować ;] Szczyrk piękne długie trasy ;) jednak jest tam więcej ludzi i większe są kolejki =/
|
|
romano a co dokładniej sie działo z to navigacją karty nie widziała czy jak ?
|
|
Witam, czy ktoś ma kontakt do osoby skupującej uszkodzone lodówki?? Z góry dziękuję!
|
|
wystarczy podac przykład Francuzów. Pozwolili sie rozpanoszyc czarnuchom w swoim kraju i po pewnym czasie zaczeli im w nagrode za pomoc w osiedleniu palić samochody. Jeszcze troche i to samo będzie na podlasiu. Trzeba tępić czeczenów póki jeszcze można!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |