Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
twierdze ze Jedwabne to wymysł |
"Chłopaki nie płaczą" - jest tu jakiś cwaniak ? - taak ja jestem cwaniak i wypier*alaj !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: twierdze ze Jedwabne to wymysł |
a na h** mi ten kaktus....
|
|
iiii caaaaŁŁy misterny plan poszedł w pizdu :)
|
|
Dresik:) 89 złotych czapeczka 49 złotych bluzka/bluza okolo 130 pochwalic sie nowym ciuszkiem bezcenne he
|
|
Beznadziejne fotomontaże. Co to naprawde za typ ? Beznadzieja totalna.
|
|
bo tylko anonimowo można napisać prawdę!!!
|
|
Co do dr Sciany to mam podobne doswiadczenie.Podczas ciaży poszłam do niego z prywatna wizyta i byłam pełna podziwu,pomyslałam lekarz z powołania lecz jak się póżniej okazało wielka pomyłka.Niestety ów lekarz zbyt kocha pieniądze i bardzo szybko traci pamiec co do swoich "stałych"pacjentek.Obiecywał góry .lasy ale obietnic nie dotrzymał.Szczerze nie polecam!!!SZkoda czasu i pieniędzy!!
|
|
tylko nie usiadz golo pupa w pokrzywach bo bedziemy cierpieli oboje - dezerterzy
|
|
Obserwator, chyba o te informacje należy zwrócić się do swojego proboszcza.
|
|
"Od 1 Pazdziernika 2006 gminy będą miały obowiązek udostępniania mieszkańcom (m.in. na stornie internetowej) informacji o znajdujących się na terenie gminy podmiotach zbierających zużyty sprzęt elektryczny i elektroniczny." Gdzie w Łomży moge oddac stary telewizor ?
|
|
do sympatii :):)
|
|
haha: widać jak lubi tego typa ksienzulek z zambrowa: ![]() a fotomontaz trohe slabo wyszedl: ![]() widać wyraźne próby rozmycia obrazu by znosnie wkomponowal sie w tle. na srodku widac ze ktos za mocno pociongnol "pendzlem" :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
hehe, albo do lasu
|
|
wiecej jak 500-600 bym w lomzy nie dal, bo za 700-900 to i w stolicy mozna cos miec bez problemu. wienc proporcja zarobki/mieszkanie wychodzi zenujonco. niestety so ludzie ktorzy mysla ze mozna z innych zdzierac do suchej nitki. nie polecam ogloszen bo w wiekszosci so to ogloszenia wyzyskiwaczy choc trafiajo sie uczciwi. znajomi lub wywieszka kartki na wybranym osiedlu zazwyczaj przynoszo lepsze rezultaty ;)
|
|
A nie możesz na poczcie?? Wiadomo, że nie przejdzie mięso i alkohol, a także papierosy, ale resztę możesz spokojnie :-) I wcale nie takie drogie to jest... Za 7.5 kg placiłam 130 zł :)
|
|
Fotografie są historyczne. Zarówno Pani Hanka Bielicka, jak ks. Grajewski od jakiegos czasu nie żyją. O ile pamietam to we wrześniu minęły cztery lata od śmierci ks. prałata. moze dlatego ktoś korygował te zdjecia? Takos
|
|
Ten sklep się jakoś nazywa??
|
|
Ale nie wszystkie oddzialy takie sa. W tym tygodniu na oddziale nefrologii lezala moja siostra. W bardzo ciezkim stanie, z powiklaniami po leczeniu nowotworu i jeszcze kilku rzeczy. Takiej opieki jeszcze w tym szpitalu nie widzialem. Lekarze bez "zapraszania" przychodzili zobaczyc co z pacjentka. Pielegniarki tez byly cudowne. Takich ludzi w tym szpitalu to ja jeszcze nie widzialem. A jezeli chodzi o skarge to nigdy nie rozmawiaj z pionkami. Od razu trzeba isc do dyrekcji. Oni dokladnie wiedza kto w danym momencie byl na dyzyrze i szybko zalatwia sprawe. Wiem, co mowie bo sam kiedys skladalem skarge na obsluge pogotowia pozdrawioam ( rok temu czekalem 45min na pogotowiu ze srodkiem zracym w oku, w koncu pani doktor raczyla zejsc. Aja jej na koniec przy wszystkich;"najpierw to trzeba sie nauczyc pracowac a pozniej strajkowac")
|
|
Czy to nie przesada ,że Sroczyński zarabia tyle co prezydent białegostoku??a Brzeziński jeszcze więcej , czemu my mieszkańcy nie możemy tego kontrolowac ?? Przecież nie długo będą chcieli zarabiac po 20 tys.!!!
|
|
--> xXxzAjeB!sSSsTe ScHkOooOOleNiEee xXx <--
|
|
Narazie Ciebie to nie dotyczy bo podatków nie płacisz. Z zich zarobkami ameryki nie odkryłeś. Dopóki w Polsce poziom życia nie będzie chociaż w 50 % taki jak na zachodzie to społeczeństwo i tak będzie nie zadowolone. Mnie i Ciebie czajnik narazie to nie dotyczy. Skończymy szkoły to możemy zacząć działać:) Pozdro PS. Bez pozdrowien dla pseudoprezydenta, pseudowłodarzy, pseudourzędników...
|
|
edo75 to ciebie przyjął lekarz na pogotowiu, kiedy przyszedłes z chorym okiem? gratuluje. mój chlopak został odesłany z kwitkiem mimo przeciętej rogówki. jeszcze pytali, czy aby napewno go boli, bo może to nic takiego. w koncu okazało się, że nie ma na dyżurze okulisty, a nikt inny się tym nie zajmie. zwyzywał miłą panią doktor i jej pomagierki i poszedł prywatnie.
|
|
Nazywa sie BULLY , w tym budynku koło domu kultury .
|
|
No tak ale... nie wierzę za bardzo poczcie. hehe Bo chciałbym żeby to dotarło w jednym kawałku... heh
|
|
pseudoprezydentowi i jego ''wspaniałym'' zastępcom dałbym po 1500 zł na ręke i niech sie cieszą,ich zarobki nie odzwierciedlają pracy jaką wykonują,wielki zbawca polskiej edukacji choiński nie może od dawna rozwiązać sprawy Drzewnej a ''specjalista'' od inwestycji sroczyński tak nam załatwiał Specjalną Strefe Ekonomiczną ze mają ją śledzie a nie my,może ktoś sie orientuje czy prezydent sam decyduje o tych podwyżkach czy musi mieć zgode rady miasta ??
|
|
dla mnie to bez różnicy, i tak bym im nie dał złamanego grosza żeby to odemnie zależało, poprostu pytam z ciekawości....
|
|
Chyba jasne jest, że każdy chce jak najwięcej wyciągnąć póki ma szanse. Ciekawe CZAJNIK jak ty byś się zachowywał gdybyś miał odrobinę władzy i układów? Przełożony proponuje tobie podwyżkę a ty odmawiasz i do tego oddajesz może połowę pensji do budżetu miasta bo 10.000 zł to i tak bardzo dużo?? Zastanów się
|
|
tak biedakowi spuchł od pierdzielenia głupot na tym forum :D
|
|
Szukam dobrego neurologa dzieciecego dla mojej 2-miesiecznej córeczki ,który przyjmuje prywatnie nawet niekoniecznie w Łomży.Bardzo proszę o namiary.Pozdrawiam i dziękuje.
|
|
ja pisze , że IST najlepsze w Łomży i tak jest i nie ma co sie kłócić , niechce mi sie bredni z Tobą pisać ![]() Proszę tak mi internet chodzi po p2p , jeżeli znajdziesz podobnie lub tyle samo to zwracam honor ;-) czekam pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |