Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CO WY NA TO ? |
wpadaj w piatek :) www.klubowa4lomza.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CO WY NA TO ? |
oczywiscie www.klubowa.4lomza.pl
|
|
Mecz już jutro z "KLIMARTEM" BIAŁYSTOK. To mocny przeciwnik, ale wierzmy też w TECHNIKA. Chłopaki, pokażcie, co potraficie!!! 3mam kciuki!!!
|
|
czy słyszał ktoś o facecie co naprawia maszyny do szycia gdzieś na pięknej???
|
|
fanka bocianka - niestety masz racje. To wszystko co piszesz to prawda i niestety te informacje z nawiasu tez sa prawdziwe....
|
|
mam pytanie odnośnie dofinansowania na małą firmę budowlaną jak to z tym jest gdzie najlepiej się udac aby sie czegoś dowiedzieć a może ktoś już załatwiał coś takiego bardzo prosze o wskazówki i porady z góry dziękuje
|
|
Znam z widzenia duza czesc zloziei sklepowych. Pracowalem na targowicy i wiem komu to wszystko przynosili. Przewaznie odbiorcami byli obywatele ze wschodu, ludzie handlujacy art. chemicznymi, ormianie itd. Dziwi mnie tylko jedno. Zachodze kiedys do sklepu swojego kolegi (dosc duzy samoobslugowy sklep z monitoringiem), a przede mna wchodzi znana juz od dawna zlodziejka. Patrze, a obsluga zero reakcji. Pytam sie czy jest kolega, tak jest na zapleczu. Wchodze pokazuje mu na monitorze kobiete jak laduje pianki do golenia do torby jakby to byly jej. On w szoku. Pytam.- czy wy wogole ogladacie zapisy z tych kamer? A on -tylko wzruszyl ramionami. Tylko jedno mnie w tym zastanawia - po co ladowac w sprzet jak i tak nikt go nie uzywa?\
|
|
"Ja tu widzę niezły burdel" "Ciało": "I mówię do Diesela, Diesel na brajla kraść sie nie da" (moje ulubione) "Beerfest": "Nikt stąd nie wyjdzie póki tego nie wypijemy" "Seksmisja": "Żeby chłop nie mógł z gołą babą w windzie eheh", "Ciemność, widzę ciemność! Ciemność widzę!", To nas tu o mało nie wykastrowały, a ty cycki sobie będziesz, cyganie przyprawiał?" "Psy": "No to ja już pójdę, co tak będę sam siedział" "Kroll": "Wszystkie kobiety to ku***, oprócz twojej matki i mojej kobiety" "Pulp fiction": "Kiedy chodzi o żonę, poczucie humoru wysiada." "Poranek Kojota": "Młody kojot woli odgryźć sobie uwięzioną łapę, niż dać się złapać wąsatemu meksykaninowi" "Kariera Nikosia Dyzmy" "Panie Boże spraw abym nie musiał pić ciepłej", "Po przyjacielsku to Ci żona nawet dupy nie da" ale czy słowo po słowie przytoczyłem to nie dam ręki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |