Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HHistoria "ubogacania" niewiernych |
Chciałabym poznać opinie na temat uczelni, poziom, jacy są wykładowcy i wszystko na ten temat. Zapraszam. Takos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HHistoria "ubogacania" niewiernych |
nieprawdą jest, że w jańskim zdajesz, bo płacisz. na dziennych musisz normalnie zaliczac egzaminy, nie umiesz- masz poprawkę. są oczywiście wykładowcy, którzy idą na rękę, ale to chyba jak wszędzie. podobno na zaocznych jest o wiele łatwiej i tam się zalicza bez problemów. o jańskim zbyt wiele dobrego nie mozna powiedziec. jesli chodzi o kasę, to nie podarują, kiedy spóźnisz się chocby jeden dzień z opłaceniem czesnego, ale kiedy to oni mają wypłacic stypendium socjalne, sprawa wygląda inaczej. co z tego, że w umowie jest : comiesięczna wypłata stypendium, skoro po pół roku nikt tych pieniędzy nie widział. przyśpieszają trochę po licznych wizytach i dręczeniu telefonami, ale ile to można, żebrac o coś, co ci się bez łaski należy. poziom nauczania? nie wiem, jaki poziom jest gdzie indziej, w każdym razie przedmiotow i godzin było sporo. tylko, szczerze mówiąc, niewiele mi z tego zostało w głowie. mimo, że egzaminy zaliczałam na dobre oceny. jeśli wybierasz się do jańskiego na studia stacjonarne- odradzam.
|
|
Witam Czy grała może 3 liga koszykowki mezczyzn? Prośba o podanie składu z Łomży i może jakieś wyniki. Pozdr
|
|
Robson.pl to jest w Wawie ale naprawde super servis i super cena ,kupiłem 2 tyg temu i naprawde jestem zadowolony pozdr
|
|
swuhajcie my mamy tylie peniedzy ze nawt moziemy kupic tej calej Polski my mielismy swoim kraju domy duzo peniedzy wszystkooo ale tu przyjechalismy ze na naszladuja .... wy nie myslcie zie ze my nie mamy peniedzy ze my zyjemy tym co daja nam hotelie 70 zl to nam nie wystarczy my mamy swoje peniadze swoje samochody my robimy tylko drogie zakupie ... pracuja duzo czeczenow pracuje alie nie w Lomzy pracuja w Gdansku , Warszawie itd..... i tak po pierwsze my nie jestesmy brudasami a po drugie paccie na wasza mlodziez pala cuchna na losah maja piaski cuchna jak gowno nie sluchaja rodzicow po nocy nie wracaja do domu spa gdzies nie wiadomo gdzie ////////// 3 gimnazjum 90% mlodziezy smierdza od 1 kilometr wy nicccccc nieeee wiecie o czeczeno tylko 1% wiecie my mamy swoje duze problemy...... Norwegii wsyscy Polacy staja o 6:00 i zbieraja zepsute komputery i ine rzeczy ......... ja widziawem na oczy to samo we Francii wy wsyscy golno0 wiecie o nas!!!!!!!
|
|
Się martwisz jak by to tobie ze sklepu kradli. A udowodnić nikt nie udowodni,że kupiłem kradziony np. Szampon noo chyba,że jakiegoś gps -a wrzucą :D
|
|
|
ta Dobromil a ta dycha się zamienia u Ciebie w dwie i tak dalej? hah
|
|
|
ShReK dobrze godosz... POZDRO
|
|
wodą :)
|
|
jesli chodzi o naganiaczy medycznych to jest ich pelno wszedzie. w tej przychodni tez widac ich przedstawicieli .procedure ta moze ukrocic tylko szef takiej placowki .przedsawiciele daja prezenty za sprzepisywanie lekow tej firmy.
|
|
Na Małacha w dół się schodzi od strony konstytucji. A ceny dobre podobno właścicielka od rodziny z Anglii ściąga. Ceny są w miare.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |