piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Towarzysz Szmaciak - kogo popiera?

troche zrozumienia. jedz te 40 km/h i wychamuj jak ci wyskoczy ktoś jak jesteś 10 metrów przed pasami

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Towarzysz Szmaciak - kogo popiera?

I jak nastroje? Odpoczęliście? Chce się wracać do szkoły/pracy? - heheh głupie pytanie co? ;-)

To zalezy czy chcesz to robic "na czarno" nie oglaszajac sie nigdzie (co moim zdaniem wiaze sie z mniejsza dochodowoscia) czy tez zawodowo (wtedy trza zarejestrowac dzialalnosc gosp w urzedzie miasta lub gminy i bedziesz dzialac legalnie ale tez placic podatki;) jesli chodzi o wiek to chyba trza byc pelnoletnim ale pewnosci nie mam co do tego, ale raczej tak.
Powodzenia!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Po co tak ostro.
Każdy chce żyć. I nic nie poradzisz na to, że Polska to biedny kraj i każdemu, przepraszam większości nie chce sie pracować i tylko uwielbiamy marzekać.
Pozwólmy im pracować i pomnażać nasz majątek narodowy. Jak będziemy już wszyscy bogaci to bedziemy zamawiać zakupy do domu. Tego wszystkim życze.

Możesz nam przybliżyć sprawę British School? Nie jestem jakoś w temacie...

Dar! Nie pisz po nocach dla ludzi, którym brak czasu (tych marnych sześciu godzin różnicy).

Różnic jest więcej. Nieliczni je opisują.

Więc czekam (o każdej porze).

Pisz.

MRD (TPP)

pisz prosze pisz ja czytam uwaznie i lubie czytac

właśnie kto się przyzwyczaił jak krowa łazić poł ące ciagle ta samą droga to ma problem, A wystarczy troche ruszyc głowa i mozna pojechac calkiem dobrym objazdem. Tylko trzeba miec checi a nie zrzedzic. Ja tez codzinnie jade ale wiem ze jest remont i ze moge sobie objechac innymi ulicami. Wiec co tu robisz jakies sztuczne problemy.

:-C

Piotrku, najwazniejsze chyba, abys dalej robil swoje... pewnych rzeczy poprostu nie da sie przeskoczyc, moze nawet ciezko z nimi przejsc do porzadku dziennego, ale....bedziesz przynajmniej w zgodzie z wlasnym sumieniem.
A reszta, jak to mowila kiedys moja wychowawczyni "Pan Bog nie rychliwy, ale sprawiedliwy"

Pozdrawiam i sily zycze:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org