Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Towarzysz Szmaciak - kogo popiera? |
troche zrozumienia. jedz te 40 km/h i wychamuj jak ci wyskoczy ktoś jak jesteś 10 metrów przed pasami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Towarzysz Szmaciak - kogo popiera? |
I jak nastroje? Odpoczęliście? Chce się wracać do szkoły/pracy? - heheh głupie pytanie co? ;-)
|
|
To zalezy czy chcesz to robic "na czarno" nie oglaszajac sie nigdzie (co moim zdaniem wiaze sie z mniejsza dochodowoscia) czy tez zawodowo (wtedy trza zarejestrowac dzialalnosc gosp w urzedzie miasta lub gminy i bedziesz dzialac legalnie ale tez placic podatki;) jesli chodzi o wiek to chyba trza byc pelnoletnim ale pewnosci nie mam co do tego, ale raczej tak. Powodzenia! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Po co tak ostro. Każdy chce żyć. I nic nie poradzisz na to, że Polska to biedny kraj i każdemu, przepraszam większości nie chce sie pracować i tylko uwielbiamy marzekać. Pozwólmy im pracować i pomnażać nasz majątek narodowy. Jak będziemy już wszyscy bogaci to bedziemy zamawiać zakupy do domu. Tego wszystkim życze.
|
|
Możesz nam przybliżyć sprawę British School? Nie jestem jakoś w temacie...
|
|
Dar! Nie pisz po nocach dla ludzi, którym brak czasu (tych marnych sześciu godzin różnicy). Różnic jest więcej. Nieliczni je opisują. Więc czekam (o każdej porze). Pisz. MRD (TPP)
|
|
pisz prosze pisz ja czytam uwaznie i lubie czytac
|
|
właśnie kto się przyzwyczaił jak krowa łazić poł ące ciagle ta samą droga to ma problem, A wystarczy troche ruszyc głowa i mozna pojechac calkiem dobrym objazdem. Tylko trzeba miec checi a nie zrzedzic. Ja tez codzinnie jade ale wiem ze jest remont i ze moge sobie objechac innymi ulicami. Wiec co tu robisz jakies sztuczne problemy. ![]() :-C
|
|
Piotrku, najwazniejsze chyba, abys dalej robil swoje... pewnych rzeczy poprostu nie da sie przeskoczyc, moze nawet ciezko z nimi przejsc do porzadku dziennego, ale....bedziesz przynajmniej w zgodzie z wlasnym sumieniem. A reszta, jak to mowila kiedys moja wychowawczyni "Pan Bog nie rychliwy, ale sprawiedliwy" Pozdrawiam i sily zycze:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |