Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chcą ludzi totalnie kontrolować |
wejdz na : http://princessa.com.pl/ moze pomoze :) Takos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chcą ludzi totalnie kontrolować |
Panie Mariuszu, a czy osoby z 4forum jakiś upust dostaną?:) Pozdrawiam! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
I ja Ci mogę wymienić :-) Swoje wymieniałam :-)
|
|
niestety musisz odczekać te 12 miechów,w jaki sposób zawaliłeś co było źle napisz coś więcej
|
|
sciongnij sobie na dyskietke tego neta z ist(nego szajsu)
|
|
a może zrobimy wspólny bal wszystkich forumowiczów co wy na to ?? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
mam pytanie do wszystkich u ktorych gral MODEL??? jak oni graja
|
|
mnie też to obrzydzało, kiedy widziałam, jak pani po zamiataniu podłogi zabierała się za pakowanie pieczywa. ale mówiąc szczerze, po czasie i doświadczeniu z pracą w gastronomii, zdarzyło mi się nie raz przygotowywac posiłek po przyjeciu pieniędzy i rąk nie umyc. wiecie co, te ręce po pieniądzach albo zamiataniu wcale nie są najgorszą rzeczą, która może przydażyc sie waszym posiłkom, zanim je zjecie. lepiej, żebyście nie wiedzieli, co się dzieje w barach poza zasięgiem oczu klientów. smakuje, to jem i nie myślę za dużo na ten temat.
|
|
No to nie pozostaje wam nic innego niż założyć własne forum np. perspektywa.fora.pl :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wiecie moze ile kosztuje taka podroz z okolic Hanoweru do Lomzy? Chodzi mi o jazde z kims samochodem osobowym, a nie autokarem.
|
|
Stosunek pielegniarek do pacjentów zależy od oddziału na jakim pacjent się znajduje. Na chirurgii pierwszy raz leżałam 10 lat temu i już wtedy był to prywatny pielęgniarski folwark (odpowiedź pielęgniarki na prośbę o pomoc babci w przejściu do toalety nocą - poparta reklamówką z kawą i słodyczami - JESZCZE SIĘ NANOSICIE). Pacjenci mówią otwarcie jaki pan taki kram. W zeszłym roku leżałam na ginekologii i opieka tam była super. Położne nawet o 12 w nocy żartowały z pacjentkami i dodawały im otuchy, w dzień też zawsze znalazły czas żeby porozmawiać z pacjentką, rozwiać jej obawy, wątpliwości. Nigdy nie podnosiły na pacjentki głosu a zdarza się to na chirurgii. Uważam że nie chodzi tu o zarobki ale o podejście do drugiego człowieka. Ten zawód nigdy nie był szanowany (szczególnie przez lekarzy) i dobrze opłacany. Nie wierzę również że polozne na ginekologii zarabiają o wiele więcej niż pielęgniarki na chirurgii.
|
|
a ja Wam powiem że gdybym miała takich wszystkich pacjentów jak mój dziadek to chyba wyszłabym z siebie i staneła obok. Trudno żeby siedzialy przy pacjencie calo noc jeśli w danej chwili mają kilkunastu-kilkudziesięciu na oddziale a ich jest trzy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |