Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Protest tajfunów inteligencji polskiej |
No i pierwszy dzień w Firmie minął :) Jutro KWP Whitestok... Takos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Protest tajfunów inteligencji polskiej |
Witam,jestem juz po multiselect który miałem 19 września,i nie dzwonią do mnie:(,mówili że do 2 tygodni się czeaka na odp. czy to jest normalne,że należy tak długo czekać,nie którzy mieli odp. po kilku dniach. Ja zdawałem w Katowicach,najgorsza jest ta niepewność...
|
|
aniolek no juz nie gadaj ze te szlabany opuszczaja sie w ciagu sekundy...
|
|
wystarczy sie zaakceptowac
|
|
takie przykazania to chyba kobietom trzeba zrobic, to facet jest glową rodziny i ma wiekszą wladze, albo jestescie z pod mamy pantofla albo boicie sie wlasnego slowa w domu ! 4. Jeżeli żona chce się bawić, mąż nie powinien jej tego bronić, ale dać jej dużo pieniędzy, żeby się dobrze bawiła. wy kobiety tylko o pieniadzach , a przy tych zasadach same zapominacie o milosci. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
To, że szlabany się opuszczają było widoczne gdy byłem w połowie drogi przez torowisko. W cywilizowanych krajach najpierw jest jakieś czerwone światło, potem opuszczaja sie szlabany od strony wjazdu na tory (towarzysza temu sygneły dźwiekowe i świetlne - których tu brak!) a dopiero gdy pojazdy opuszcza torowisko dróżnik może zamknąć szlabany od strony wyjazdu. W przeciwnym wypadku ponosi odpowiedzialność prawną za spowodowanie zagrożenia zdrowia i życia. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
dobry zabieg? hmm kijem po mordzie chyba ze jeszcze gorzej wyglondasz rze i pala po gembie nie pomorze to polecam krematorium
|
|
To prawda chwasty trzeba wyrywać - polskie też.
|
|
jaroslaw szymanski, marcelus2000-błyskotliwi jesteś nie ma co :d nio ale czego mozna wymagać !
|
|
jak w sklepie brakuje ci na cos pieniendzy to tesz kradniesz?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
po co pszerabiac? ja mam orginalny 4.05 i jest OK Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A może ktoś jest mi w stanie napisać jak Cigna z wypłatą odszkodowań (ostatnio mieliśmy wypadek, a winowajca miał właśnie O.C. w Cignie)
|
|
Czy ktoś mi może powiedzieć (i innym) gdzie można nabyć Jantary?? Nic dziwnego - ze tak marnie idzie ich dystybucja - jeśli nie powiedziano - gdzie je można dostać:)
|
|
audi z silnikiem 2 litry spala dosc duzo benzyny mialem taka i nie polecam teraz mam audi z silnikiem 1 9 tdi i pomimo ze nieraz tez jej przycisne to spala o polowe mniej
|
|
Na krotkiej 3b babka ma wiedzę i doświadczenie i odpowiedni sprzęt.
|
|
jak by ktoś chciał z hamować auto u nas w Łomży to jest taka możliwość jak uzbiera się kilka osób organizujemy czasem taki Dyno Day ;) więcej w temacie tu: http://www.motone.pl/index.php?topic=353.0
|
|
Ja polecam także zajrzeć pod halę koło dworca tam z boku bo też mają hip-hopowe markowe rzeczy z USA
|
|
Gier nie mozna ;) Oprogramowanie nie podlega wlasnemu uzytkowi ;) A na miejscu zalozyciela topicu, to prosilbym o usuniecie tematu, bo idiotyzmem jest tu pisac takie posty. Gotowa podkladka do wjazdu na chate, jesli tylko panowie zechca albo ktos zyczliwy na podstawie posta zlozy doniesienie o przestepstwie... Pozniej placz, ze policja po domach chodzi... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Gdzie napisałem, że używam IE? Polecam uwadze WSZYSTKICH ADMINISTRATORÓW :)
|
|
nie tak dawno robiliśmy, ale nie ma problemu dopóki sucho i będą chętni to możemy zorganizować
|
|
A szkoda. Sam przegapilem mozliwosc ich zakupu.
|
|
do SN4P: Dzisiaj, gdy emocje opadły - dopuszczam do siebie myśl, że widok z innej perspektywy jest obiektywny. Natomiast w dalszym ciągu twierdzę, że patrząc przez przednią szybę, (bez przyklejania do niej twarzy) nie jestem w stanie dostrzec tego co mi ktoś spuszcza na głowę. Od kilku osób słyszałem, że podobne zajście na tym przejeździe zdarzyło się im lub komuś z rodziny - więc generalnie coś "nie gra". Może w tym miejscu potrzebne jest duże czerwone światło albo i dwa? No i dlaczego zapory wyjazdowe nie maja opóźnienie w stosunku do wjazdowych??? A dróżnik (jeśli się nie mylę) jest do tego aby zabezpieczyć przejazd i nikt nie dał mu prawa "więzienia" pojazdów na przejeździe. Przez analogię do skrzyżowania - jeśli ktoś już tam jest - to trzeba mu umożliwić opuszczenie. Trochę żartem: jeśli byśmy rozebrali te tory to zwiększona ilość tirów zapewne przyspieszyłaby budowę obwodnicy. P.S. Dzisiaj w czasie przejazdu przez tory wystawiłem głowę przez okno i patrzyłem do góry, co ciekawsze niektórzy mnie naśladowali ;)
|
|
jak się polacy czepiają, to oni odpowiadają . .. Poprostu leczycie swoje kompleksy, trzeba spóojrzec prawdzie w oczy. Kokosz
|
|
a gdzie napisalem rze to do ciebie? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Zgadzam się z Klaudią, a ulica to Niemcewicza, babka szyję całkiem nieźle i nie zdziera :)
|
|
Samej karty nikt nie przerobi, zaś z dekoderem można sporo zrobić, a najlepiej mieć Fergusona, około 60 kanałów po Polsku to myślę że każdemu styknie, dla zainteresowanych wszystko jest w necie - http://laki.dvhk.pl , wystarczy poczytać. Bliższe informacje jeśli chodzi o szczegóły to wiedza jednak troszkę kosztuje nr gg 4015378. Pozdro.
|
|
www.vectra.pl
|
|
Dzrt76 a ceny tych sekwenci które podałeś to na ile cylindrów?
|
|
jak chcesz wiencej informacji zadzwon/skontakuj sie z Bar-Trans Bartosz Zapert, google ci pomorze go znalezc Takos
|
|
Jacy pasażerowie takie autobusy. Riposta
|
|
A kto będzie uczył????
|
|
beka
|
|
czasem trzeba sie zastanowić co się kupuje ,a nie pozniej nie pasuje do ubranka to juz chce sie oddac :) jest tez mozliwosc nie nabijania na kase i pozniej oddania.ale tak to jest jak sie robi cos pochopnie .. ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |