czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak było w Kołakach?

I tu buraki wyłazi Wam słoma z butów.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak było w Kołakach?

Myśle ,ze najmilsze i najatrakcyjniejsza Panie są w burdelu.

to wracaj z powrotem tym czeczenobusem i tam siedź, zapuść brodę i nie wracaj bo ja to sobie nie życzę żeby mi po ulicy łaził jakiś jeti, skoro ich tak kochasz to ich przygarnij i wywieś do tego dortmundu i nie będzie już rasizmu haha.

zmien tamtop je.ana czeczenska latawico !!!!!!!!a zebys wpadlaz tym czeczenem i miala malego czeczeniaka ...to bys miala dopiero pozamiatane

wole zwlic sobie konia niz czytrac o tych brudasach !!

przyjechali w łache...to skleic dziory..... ze tez nie ma w lomzy ekipy co by zrobila z nimi porzadek.... gdzie ci skinheadzi no gdzie ??

poszli sie je.bac lub siedza na rybakach w osrodku !!!

doctorr widzę ze nie jesteś na bieżąco c+ wymieniła już karty i nici z tego jasiu coś mniej więcej o tym wie

morze nawet taniej...

-
Czy każdy kraj może mieć swojego führera ?
Make America Great Again (Uczyńmy Amerykę znów wielką)

ja nie powiem zlego słowa na auto gaz kubuś a jak ktos jezdzi szrotami to niech na złom prowadzą a nie instalacje zakladają bo co ma korek od oleju do gazu na nowogrodzkiej jest szrot to se nowy silnik kup i wtedy niech instalacje zakładaa nie bzdury wypisuje ja kiedy nie zajade to od reki mam zrobione wszystko jeszcze nawet kawkę gorąco se wypije

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org