Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak było w Kołakach? |
I tu buraki wyłazi Wam słoma z butów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak było w Kołakach? |
Myśle ,ze najmilsze i najatrakcyjniejsza Panie są w burdelu.
|
|
to wracaj z powrotem tym czeczenobusem i tam siedź, zapuść brodę i nie wracaj bo ja to sobie nie życzę żeby mi po ulicy łaził jakiś jeti, skoro ich tak kochasz to ich przygarnij i wywieś do tego dortmundu i nie będzie już rasizmu haha.
|
|
zmien tamtop je.ana czeczenska latawico !!!!!!!!a zebys wpadlaz tym czeczenem i miala malego czeczeniaka ...to bys miala dopiero pozamiatane wole zwlic sobie konia niz czytrac o tych brudasach !! przyjechali w łache...to skleic dziory..... ze tez nie ma w lomzy ekipy co by zrobila z nimi porzadek.... gdzie ci skinheadzi no gdzie ?? poszli sie je.bac lub siedza na rybakach w osrodku !!!
|
|
doctorr widzę ze nie jesteś na bieżąco c+ wymieniła już karty i nici z tego jasiu coś mniej więcej o tym wie
|
|
|
ja nie powiem zlego słowa na auto gaz kubuś a jak ktos jezdzi szrotami to niech na złom prowadzą a nie instalacje zakladają bo co ma korek od oleju do gazu na nowogrodzkiej jest szrot to se nowy silnik kup i wtedy niech instalacje zakładaa nie bzdury wypisuje ja kiedy nie zajade to od reki mam zrobione wszystko jeszcze nawet kawkę gorąco se wypije
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |