sobota, 01 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomżyński UKŁAD

sakolejny temat krytykujący ŁKS.

żal

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomżyński UKŁAD

pobawić, tu, u mnie. każdy rodzaj zabawy. zapraszam. tu.

dla mnie kupa złomu i tyle z ćienkimi pordzewiałymi blachami a w srodku ,mydelniczkowe plastiki . Auto dla kogos kto się niezna na samochodach a czyms chce jezdzic . najcześćiej jakis cwaniak z niezłą gadaną wciska idioćie a ten mysli że kupił dobry samochód . Chcesz dobry to niemiecki

ja iwdzialem wczoraj jak ktos na wojska polskiego gdzies o 21 boje sie z czeczenami widac ze sie zaczeli jeden lezal jeden uciekal chyba a jeszcze jeden probowal sie bronic , Tepic trxzeba

A oni przypadkiem nie powinni być w Czerwony Borze ? ja nie rozumiem czemu oni mieszkają w centrum miasta ? ostatnio miałem przypadek z nimi jeszcze trochę by sie skończyło na przejechaniu kogoś albo pobiciu no ale zwątpili . Wyjazd z tym !! i tak nam wystarcza własnych problemów.

jak szalona powiadasz? to moze ci udowodnic ze tak naprawde twoje auto jest wolne i nie jedzie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org