czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dla lewaków. Chociaż wątpię, żeby głupi zrozumiał jak szkodliwy jest socjalizm

Mnie na samym końcu tylko zbadała, ale po co to nie wiem, widząc w jaki sposób to zrobiła. Mnie by się nie chciało wyciągać stetoskopu z kieszeni jakbym miał taką metodę badania. Ogólnie to patrzą na obiegówkę i wyniki badań tych co im zanosisz.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dla lewaków. Chociaż wątpię, żeby głupi zrozumiał jak szkodliwy jest socjalizm

sądzę że około 30-50 zl ;p

Re: Dla lewaków. Chociaż wątpię, żeby głupi zrozumiał jak szkodliwy jest socjalizm

-
taki badry jeztes ze szkoda hah Jeziorko?!!! co w tym złego niech see jezdza mlode sa a ze niektore glupie
to nie znaczy ze wszystkie jak w lomzy dyskoteki na psy schodza
-

Tak a ty pewnie jeździsz na jeziorko masz 18-22 lat i szukasz i korzystasz z takich głupich i naiwnych bo jak ktoś wcześniej napisał ''hu... na śmietniku nie znalazłeś'' więc póki młody trzeba kisić ogórka , bez sens !! to wina również pojeba*** chłopczyków którym tylko sperma w głowie buzuje ;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org