Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla lewaków. Chociaż wątpię, żeby głupi zrozumiał jak szkodliwy jest socjalizm |
Mnie na samym końcu tylko zbadała, ale po co to nie wiem, widząc w jaki sposób to zrobiła. Mnie by się nie chciało wyciągać stetoskopu z kieszeni jakbym miał taką metodę badania. Ogólnie to patrzą na obiegówkę i wyniki badań tych co im zanosisz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla lewaków. Chociaż wątpię, żeby głupi zrozumiał jak szkodliwy jest socjalizm |
sądzę że około 30-50 zl ;p
|
|
Re: Dla lewaków. Chociaż wątpię, żeby głupi zrozumiał jak szkodliwy jest socjalizm |
- taki badry jeztes ze szkoda hah Jeziorko?!!! co w tym złego niech see jezdza mlode sa a ze niektore glupie to nie znaczy ze wszystkie jak w lomzy dyskoteki na psy schodza - Tak a ty pewnie jeździsz na jeziorko masz 18-22 lat i szukasz i korzystasz z takich głupich i naiwnych bo jak ktoś wcześniej napisał ''hu... na śmietniku nie znalazłeś'' więc póki młody trzeba kisić ogórka , bez sens !! to wina również pojeba*** chłopczyków którym tylko sperma w głowie buzuje ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |