Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pawlak krytykuje własny rząd |
Jeśli nie będą mieli innych zajęć to raczej tak. Ostatnio zamawiałem na Małachowskiego w sobotę, gdzie są śluby i mieli więcej roboty, ale dostarczyli praktycznie od razu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pawlak krytykuje własny rząd |
Sprawa wygląda tak, że najczęściej tzw posłaniec to zamówiona taksówka do kwiaciarni i dowóz gdzieś tam.... Jak się przejdziesz do kwiaciarni to kwiaty możesz mieć i za 15 min dostarczone. Jak zamawiałem kwiaty na ul. Sienkiewicza to Pani powiedziała, że właściwie po zrobieniu bukietu może być wysłane. Natomiast jak zamawiałem duuuuuuży kosz kwiatów to musiałem poczekać, aż właściciel(chyba) przyjedzie busem, no i rzecz jasna musiałem poczekać na zrobienie samych kwiatów. Ale i w jednym i w drugim przypadku efekt był piorunujący.
|
|
Nie wiem od której mają czynne. Wydaję mi się, że posłaniec gratis. Chyba, że to też zależy od ceny bukietu. To jest w tych pawilonach. Tam był wcześniej taki wielki taras, teraz jest on zabudowany i wchodzi się tam do tej zabudowanej części i tam na pewno już trafisz.
|
|
do Krzyzak a ile zapłaciłeś za tego posłańca?
|
|
Za ten pierwszy bukiet kilkanaście złotych jak dobrze pamiętam. A drugi gratis.... Kwiaciarnie masz od samego rana otwarte... zadzwoń do tych, które radzik93 Ci poleca, zadzwoń też na sienkiewicza i będziesz miał jasność w tym temacie. Ja polecam osobiście kwiaciarnie na sienkiewicza, bo często tam kupuję kwiaty i ładnie robią bukiety... nawet mi się podobają ;-) W kwiaciarni Marzenie mieli takie fajne niebieskie róże z brokatem, ale nie znam się czy to ładne, czy takie się daje... mi się podobały ;-) A tu masz kwiaciarnie w Łomży
|
|
Ze mna dwoch nie zdalo.. Jeden na placu i jeden na miescie.. Ale szczerze.. Nie szlo im troche.. Jeden rozwalil kolnierz zaczepu... Egzaminator na pytanie czemu tak daleko do przodu podjechal uslyszal w odpowiedzi ze chcial wziac wiekszy rozped, bo zatrzask nie zaskoczyl za pierwszym i drugim razem.. Wina lezala na wysokosci dyszla.. Byla idealnie w zaczepie, nie dotykajac gornej zapadki.. Z drugim nie wiem jak bylo bo na miescie.. Ogolnie zdawalnosc dobra, tylko tyle tych eLek w Lomzy ze to po prostu paranoja sie robi! Oczywiscie bez urazy Pozdro
|
|
A podczas cofania zeby złaczyc przyczepe z solówką mozna patrzec przez ramie i szyke w solowce? A i czy przy cofaniu na łuku przy zatrzymaniu 1 metr od lini to mozna wczesniej wysiąsc i zobaczyc ile miejsca zostało czy jak juz sie raz wysiądzie to koniec cofania? Jaka jest kolejność podpinania przewodów? Bo w Ostrołece to podpinalismy: prad pozniej pneumatyke czerwony i na koniec zólty ( tylko 3 przewody)
|
|
ja potrzebuje na Uniwerek Białostocki wydzial ekonomii, na Warszawska...
|
|
wiesz co na miejscu tej dziewczyny podałabym Cię do sądu za coś takiego
|
|
Jadą !
|