Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wojewodzki zadarł z Godsonem polskim posłem |
pytanie czy mecz wogole sie odbedzie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wojewodzki zadarł z Godsonem polskim posłem |
mu********
|
|
A może tak radiowy internet? idź do Experta (taki sklep) i popytaj o radiowy internet.
|
|
50 lat temu dosypywali to, co jusz od dawna uznali za rakotfurcze :P nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
zgoce sie s tobom jaśó! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Witaj Kuro domowa To zależ od zasobności portfela i jakie warunki Ciebie interesują. Co do hotelu... Polecam te w takiej kolejności: Hotel Baranowski Motel Fadom Hotel Polonez Motel Zacisze A restaurację w kolejności: Restauracja Amnesia Restauracja w Branowskim - przy hotelu, który wyżej podałem jest... Restauracja pod Łosiem nie znalazłem www to tylko info gdzie to jest Są jeszcze inne, ale jak będziesz to sama sprawdzisz, która godna polecenia :-) Wyżej napisałem tylko te lokale i hotele, które sprawdziłem, a które są godne polecenia. Miłego pobytu w Łomży.... co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
hasiu powiem tyle ze bym cie rozszarpal jakbym cie spotkal i nie bopj żaby malolat.... kiedys dojdzie do takiej sytuacji :]]] do zoba jasiu
|
|
Jeżeli komuś zależy na dośc dobrym ale tanim noclegu polecam pokoje noclegowe w PKS-ach :-) http://pks.lomza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=51&Itemid=51
|
|
Nie opłaca się, wiecej wydasz na ew problemy z tymgazem niz to warte w takim silniku, ile on Ci spali tej benzynki daj spokoj, zmeiń furę na większy silnik i wtedy mysl o gazie a tu to szkoda auta, jego wartość raczej nie wzrośnie po założeniu tego gazu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |