niedziela, 06 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Skończymy jak Rzym, przyjdą barbarzyńcy, przyjdą muzułmanie"

rzeczywiście facio błysnąłeś zaje bistym intelektem, poziom nogi od stołu:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Skończymy jak Rzym, przyjdą barbarzyńcy, przyjdą muzułmanie"

a mnie cała historia śmieszy, najpierw piszesz co się stało pózniej do dyskusji dołącza się jerr i pisze-

Jesli to pod moim adresem ?
Niestety nie zalozylem konta zeby sie bronic bo jaki mial bym w tym cel ?
Dolaczylem sie do tematu bo w pewnym stopniu mnie tez dotyczyy.

;P

Takos

To bardziej dla małżeństw ze starzem: Poprostu tego dnia wyjedź gdzieś poza zasięg miejsca zamieszkania, nie dzwoń, zabierz dzieci i poprostu daj mu wypocząć ten jeden dzień w roku... Co ważne nie zapomnij zaopatrzyć lodówki w ulubione alkohole partnera... Uwieżcie dziewczyny te chwile są cenniejsze niż wiele materialnych uciech...

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Każdy będzie ci pisał, że jego firma jest najlepsza, najtańsza, etc. etc.
Można ubezpieczyć mieszkanie w spółdzielni i płacić miesięcznie w czynszu po kilka złotych, ale odszkodowanie jest wtedy niewielkie, rzekłbym bardzo skromne. Można ubezpieczyć mieszkanie na sumy stałe, albo na pierwsze ryzyko, można z udziałem własnym, lub bez. Można zapłacić za ubezpieczenie w ratach, albo jednorazowo.
Naprawdę wariantów i opcji jest wiele i laikowi ciężko się w tym połapać.

Różnice w składce pomiędzy firmami są niekiedy duże, ale największe różnice nie tkwią w składce, ale w OWU, czyli w Ogólnych Warunkach Ubezpieczenia. Żeby w tym wszystkim się połapać najlepiej skorzystać z usług fachowców, którzy podpowiedzą co i jak. Ale nie u agenta i nie w biurze towarzystwa, bo tam będą ci mówić - to co niektórzy na tym forum, czyli, że ich produkt jest "The Best", a inni są "Bleee".

Co więc zrobić?

Moim zdaniem, najprościej udać się do multiagentów, których w Łomży jest sporo, a którzy mają w swej ofercie wiele Towarzystw Ubezpieczeniowych do zaoferowania i wybrać z pośród wielu ofert, tę najkorzystniejszą.

Po co tracić czas i pieniądze na szukanie najlepszej oferty? Zrobi to za ciebie multiagent! On nie tylko ubezpieczy, ale także wytłumaczy zawiłości prawne i pomoże w razie szkody (jeśli jest dobry i solidny).

Ja tak robię od wielu lat, także w przypadku ubezpieczenia samochodów. Mam ważniejsze sprawy na głowie, więc moimi ubezpieczeniami zajmuje się odpowiednia firma i oni pilnują terminów itp.

Nie podam w jakiej firmie się ubezpieczam, bo nie chcę być posądzony o reklamę.

To ty musisz wybrać sobie najkorzystniejszą ofertę.

lukaszb1978

Ty masz tylko 4 posty czy nie zalozyles tego konta tylko po to by bronic pana Sz . czy w rzeczywistosci on ci robil dach ?
czy moze jestes osoba ktora np. u niego pracuje ?

Takie czasy nastały, że jak chcesz z kim mądrym pogadać, musisz rozmawiać sam ze sobą.

— Sokrates

Łukasz1984 gdzie na piłsudskiego jest 4+????? hehe

wyższy niz twój kobieto hah no twój poziom jest tak wysoki ze nabrałas lęku wysokosci i radze ci dobrze zejdz na ziemie zanim sama spadniesz :) a no i zapomnij o stołku wójta bo juz zajęty juz zresztą cos powiedziałem skończ byc swinią

jasiu_smietana czy ty wszędzie musisz wcisnąć swoje pięć groszy wkurzasz mnie i chyba nie tylko mnie

na dzień chłopaka musisz niestety zgolić busz między nogami.

Jasiu smietana to jakiś idiota który na siłę chce być "oryginalny" i koniecznie zwracać na siebie uwagę poprzez byki w pisowni.. I do tego myśli,że to jest śmieszne.. A jeśli chodzi o to,że są głupie tematy zakładane na forum to niech ci którzy tak uważają założą ciekawsze i niech nie narzekają albo niech się nie udzielają i nie piszą tu skoro im to przeszkadza.Przecież nie muszą..!

http://allegro.pl/item436479017_kocham_piwo_i_love_beer_super_plakat_40x50_cm.html

kup mu taki plakat w antyramie ;>

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Skup Aut Łomża i region. Kupujemy auta w bardzo dobrym, dobrym stanie lub coś do naprawy także powypadkowe. Płacimy od 1500 zł do 20 tys. zł. Umowa i gotówka od ręki.
tel. 511199666
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów i innych odp. bud. Kucie posadzek, tynków przycinanie drzewek ozdobnych, koszenie trawy, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org