wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Krok do cywilizacji

dzieki wszystkim za informacje

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Krok do cywilizacji

po co ma być lepiej, jak może być gorzej. Duże jest "piękne". Prawdą jest, że z założenia gimnazja miały być tworzone przy szkołach średnich. Założenia, założeniami, życie pokazało, że są gimnazja z podstawówkami (w gminach z konieczności, w Łomży z wygodnictwa).
POZOSTAJĄ PYTANIA:
- CZY ODN NIE MIEŚCI SIĘ W "DOMU PARTII"?
- ILE MIASTO ZAROBI NA JUDASZOWYCH DZIAŁKACH? TYLE SAMO JAK POD LIDLA?
- CZY Z-CA P-TA OBIECUJĄC NOWY BUDYNEK DLA "DRZEWNEJ" (OD FUNDAMENTÓW PO DACH) MA JESZCZE TWARZ, CZY D... użo czyta gazet?

Nie zabierajmy dzieciom dzieciństwa.

mnalutki gluupi kestes, namierza cie jeszcze i bedziesz ciagany, a na h,uj ci to ??

bez sensu temat zalozyles...ZAL !!

W Białymstoku za najem 50-metrowego 2-pokojowego mieszkania w okolicy centrum biorą naogół 1200zł. Kyrie eleison, toż to prawie jak w Warszawie. Obrzeża miasta nie tańsze. Jak w Łomży? Może dojeżdżać się opłaci??

kostek: ale tako do miensa?

rudy błazen z druhem

moja kolezanka od lat mieszka w warszawie w mieszkaniu 2 pokojowym w nowych blokach na osiedlu strzezonym z parkingiem i placi 1200 miesiecznie calosc.

jasiu_smietana

- ty faktycznie takim analfabetą jestę czy świadomie takiego imbecyla z siebie robisz.....

Wyszukiwanie i rezerwacja lotow wszystkich tanich lini lotniczych, prowizja 10 zł, płatność przelewem gg: 1557280

o ile orientuje sie to w Łomzy nie mozna oficjalnie palic na przystanku
Jasiu żeby był tu normalny moderator to bys nie napisał 3 postów i bys dostał bana !

u siebie jestem to teraz ma vectra cos tam hahahahha niechce mi sie juz z wami pisac bo tu coraz mocniejsze slowa padaja hehhehehe olivia miala juz kiedys rewizje nawet to bandzior jeden dumny jestes teraz pewnie do dzis chodzisz i opowiadasz wszystkim jak zuch z ciebie
jak dla mnie banda pedziow sram na was

Ja bawiłem się ostatnio na 18 w RAMPA VIP. Bardzo fajnie, podobno cena jest przystępna.

Nie widzę tu brutalności widzę tylko zakucie "dziadka" w kajdanki i to wszystko. Sprawy nie znasz ja też. Nie wiadomo dlaczego go wyciągnęli przez drzwi :D Bić go nie bili- nie widać tego na filmiku. Nie ma tu niczego brutalnego, nawet słychać prośbę z ust policjanta "proszę otworzyć drzwi"

Nie my pierwsi i nie ostatni. Przyjdzie pora i na Wigry. O tym rozwiązaniu słyszałem dużo wcześniej. Spójrzcie na Olsztyn , duże miasto , pewnie porównywalne do Białego , i od czego zaczynali?

Prosze o podpowiedz ,
potrzebuję wpisać na kartkę życzenia ślubne dla młodej pary.
Prosze żeby były śmieszne wyraziste niewulgarne takie właściwe.
Dzięki i pozdrawiam .
Prosze o szybkie pomysły.

Chciałem złożyć skargę na pracowniczkę szpitala w Łomży, ponieważ zostałem nieodpowiednio potraktowany. Przemiła Pani w białym stroju nie chcąc wydać mi xerokopii historii mojej choroby, oznajmiła, że:
- zepsuło się xero
- w dokumentach brakuje podpisu jednego lekarza
- sprawa wymaga uprzedniej konsultacji z lekarzem prowadzącym (mój lekarz prowadzący jest na 2-tygodniowym urlopie)
plus ten faryzeuszowski uśmieszek

Z obowiązujących przepisów prawa wynika, że xerokopia należy mi się bez gadania. Po co ta zwłoka? i skąd ten strach - przecież jeśli skarga nie będzie zasadna - nikt nie poczuje sie skrzywdzony.

Tu nawet, żeby się dowiedzieć jak się nazywa osoba z personelu, to trzeba żyły sobie wyprówać, bo nikt nie nosi tabliczek z imieniem i nazwiskiem, i kryją się nawzajem jakby mieli naprawdę sporo na sumieniu

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia :D

" Niech się Wam uśmiecha:
szczęście, radość, pociecha.
Miłość i wesele
Drogę życia uściele"
Może być taka treść???????

Czesc,

czy znacie może w Łomży miejsca, gdzie można zapisac się na kurs jęz. angielskiego dla dorosłych?

http://pl.youtube.com/watch?v=nmMM658Ys90&feature=related

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org