Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krok do cywilizacji |
dzieki wszystkim za informacje rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krok do cywilizacji |
po co ma być lepiej, jak może być gorzej. Duże jest "piękne". Prawdą jest, że z założenia gimnazja miały być tworzone przy szkołach średnich. Założenia, założeniami, życie pokazało, że są gimnazja z podstawówkami (w gminach z konieczności, w Łomży z wygodnictwa). POZOSTAJĄ PYTANIA: - CZY ODN NIE MIEŚCI SIĘ W "DOMU PARTII"? - ILE MIASTO ZAROBI NA JUDASZOWYCH DZIAŁKACH? TYLE SAMO JAK POD LIDLA? - CZY Z-CA P-TA OBIECUJĄC NOWY BUDYNEK DLA "DRZEWNEJ" (OD FUNDAMENTÓW PO DACH) MA JESZCZE TWARZ, CZY D... użo czyta gazet?
|
|
Nie zabierajmy dzieciom dzieciństwa.
|
|
mnalutki gluupi kestes, namierza cie jeszcze i bedziesz ciagany, a na h,uj ci to ?? bez sensu temat zalozyles...ZAL !!
|
|
W Białymstoku za najem 50-metrowego 2-pokojowego mieszkania w okolicy centrum biorą naogół 1200zł. Kyrie eleison, toż to prawie jak w Warszawie. Obrzeża miasta nie tańsze. Jak w Łomży? Może dojeżdżać się opłaci?? ♥
|
|
kostek: ale tako do miensa? rudy błazen z druhem
|
|
moja kolezanka od lat mieszka w warszawie w mieszkaniu 2 pokojowym w nowych blokach na osiedlu strzezonym z parkingiem i placi 1200 miesiecznie calosc.
|
|
jasiu_smietana - ty faktycznie takim analfabetą jestę czy świadomie takiego imbecyla z siebie robisz.....
|
|
Wyszukiwanie i rezerwacja lotow wszystkich tanich lini lotniczych, prowizja 10 zł, płatność przelewem gg: 1557280
|
|
o ile orientuje sie to w Łomzy nie mozna oficjalnie palic na przystanku Jasiu żeby był tu normalny moderator to bys nie napisał 3 postów i bys dostał bana !
|
|
u siebie jestem to teraz ma vectra cos tam hahahahha niechce mi sie juz z wami pisac bo tu coraz mocniejsze slowa padaja hehhehehe olivia miala juz kiedys rewizje nawet to bandzior jeden dumny jestes teraz pewnie do dzis chodzisz i opowiadasz wszystkim jak zuch z ciebie jak dla mnie banda pedziow sram na was
|
|
Ja bawiłem się ostatnio na 18 w RAMPA VIP. Bardzo fajnie, podobno cena jest przystępna.
|
|
Nie widzę tu brutalności widzę tylko zakucie "dziadka" w kajdanki i to wszystko. Sprawy nie znasz ja też. Nie wiadomo dlaczego go wyciągnęli przez drzwi :D Bić go nie bili- nie widać tego na filmiku. Nie ma tu niczego brutalnego, nawet słychać prośbę z ust policjanta "proszę otworzyć drzwi"
|
|
Nie my pierwsi i nie ostatni. Przyjdzie pora i na Wigry. O tym rozwiązaniu słyszałem dużo wcześniej. Spójrzcie na Olsztyn , duże miasto , pewnie porównywalne do Białego , i od czego zaczynali?
|
|
Prosze o podpowiedz , potrzebuję wpisać na kartkę życzenia ślubne dla młodej pary. Prosze żeby były śmieszne wyraziste niewulgarne takie właściwe. Dzięki i pozdrawiam . Prosze o szybkie pomysły.
|
|
Chciałem złożyć skargę na pracowniczkę szpitala w Łomży, ponieważ zostałem nieodpowiednio potraktowany. Przemiła Pani w białym stroju nie chcąc wydać mi xerokopii historii mojej choroby, oznajmiła, że: - zepsuło się xero - w dokumentach brakuje podpisu jednego lekarza - sprawa wymaga uprzedniej konsultacji z lekarzem prowadzącym (mój lekarz prowadzący jest na 2-tygodniowym urlopie) plus ten faryzeuszowski uśmieszek Z obowiązujących przepisów prawa wynika, że xerokopia należy mi się bez gadania. Po co ta zwłoka? i skąd ten strach - przecież jeśli skarga nie będzie zasadna - nikt nie poczuje sie skrzywdzony. Tu nawet, żeby się dowiedzieć jak się nazywa osoba z personelu, to trzeba żyły sobie wyprówać, bo nikt nie nosi tabliczek z imieniem i nazwiskiem, i kryją się nawzajem jakby mieli naprawdę sporo na sumieniu Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia :D
|
|
" Niech się Wam uśmiecha: szczęście, radość, pociecha. Miłość i wesele Drogę życia uściele" Może być taka treść???????
|
|
Czesc, czy znacie może w Łomży miejsca, gdzie można zapisac się na kurs jęz. angielskiego dla dorosłych?
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=nmMM658Ys90&feature=related
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |