czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do sądu za stadiony

polecam dr kulas lub dr chomącikową, obie przyjmuja w szpitalu,bardzo sympatyczne i znaja sie na rzeczy,
u dr kulas leczylam sie dobrych kilka lat a teraz leczy sie moj brat!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do sądu za stadiony

Dr Kulas

Dokladnie, w Warszawie 2000zl za 2 pokoje, to dobrze, nie ma co narzekac na 1200 w Bialym, w Olsztynie tez jest drożej. W łomży z pewnościa znajdziesz o połowę taniej

w lomzy za mieszkanie 2 pokojowe i kuchnia zaplacisz ok 300odstepnego + 250zl czyns + xxx twoje rachunki, wiem bo ostatnio wynajmowalem sam przez 1 rok , mieszkanie bylo umeblowane, ale slabo, tj 1 pokoj dobrze 2 byl pusty, wiec czesc mebli z duzego pokoju wstawilo sie do mniejszego, kuchnia i korytaz z lazienka byly ok, wczesniej za m5 gdzie 1 pokoj byl zamkniety placilem 250zl odstepnego + 300zl za czynsz tyle ze mieszkanie mialo tylko umeblowana kuchnie, wiec mysle ze za 300zl odstepnego + czynsz znajdziesz cos tylko trzeba poszukac, w nowych blokach wiem ze biora nawet po 500zl odstepnego wiec nie polecam takich ludzi

a ja wprowadze zakaz posłom wychodzenia z domu, co za glupia teoria, po takim zakazie niedlugo bedzie nastepny ze wogle niemozna palic na dworzu.

Jestem za Zakazem pisania postów dla Jasia_smietany.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org