Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do sądu za stadiony |
polecam dr kulas lub dr chomącikową, obie przyjmuja w szpitalu,bardzo sympatyczne i znaja sie na rzeczy, u dr kulas leczylam sie dobrych kilka lat a teraz leczy sie moj brat!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do sądu za stadiony |
Dr Kulas
|
|
Dokladnie, w Warszawie 2000zl za 2 pokoje, to dobrze, nie ma co narzekac na 1200 w Bialym, w Olsztynie tez jest drożej. W łomży z pewnościa znajdziesz o połowę taniej
|
|
w lomzy za mieszkanie 2 pokojowe i kuchnia zaplacisz ok 300odstepnego + 250zl czyns + xxx twoje rachunki, wiem bo ostatnio wynajmowalem sam przez 1 rok , mieszkanie bylo umeblowane, ale slabo, tj 1 pokoj dobrze 2 byl pusty, wiec czesc mebli z duzego pokoju wstawilo sie do mniejszego, kuchnia i korytaz z lazienka byly ok, wczesniej za m5 gdzie 1 pokoj byl zamkniety placilem 250zl odstepnego + 300zl za czynsz tyle ze mieszkanie mialo tylko umeblowana kuchnie, wiec mysle ze za 300zl odstepnego + czynsz znajdziesz cos tylko trzeba poszukac, w nowych blokach wiem ze biora nawet po 500zl odstepnego wiec nie polecam takich ludzi
|
|
a ja wprowadze zakaz posłom wychodzenia z domu, co za glupia teoria, po takim zakazie niedlugo bedzie nastepny ze wogle niemozna palic na dworzu.
|
|
Jestem za Zakazem pisania postów dla Jasia_smietany.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |