wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czego się tak boją dranie, prawdy się boją?

To w końcu o co chodzi o naukę czy dzieciństwo ? Bo i w szkole i w przedszkolu dzieci uczęszczające do zerówki muszą realizować ten sam program nauczania.A jeśli rodzice w wychowaniu dzieci używają słów halt to o czym to świadczy?Niestety o poziomie wiedzy i kultury i to jest przykład do naśladowania przykro ,że tak nisko można upaść.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czego się tak boją dranie, prawdy się boją?

Hej za niedługo będe zdawał tesy psychologiczne do służby więziennej w Kielcach czy ktoś wie jak tam jest na co zwrócić trzeba uwagę?? Dzęki za odpowiedzi pozdrawiam

Jarek

Ja to dodam tylko ze kto duzo gada to malo może. Jak sie cos nie podoba to zadzwoncie i to zgłoście do sanepidu. olivia martwisz sie ze tam dzieci widza jak sie pije alkohol (strasznie szokujące), ale juz niemartwisz sie tym ze ktoś (może jakies dziecko ) kupi cos przeterminowanego i " tam prawie wszystko jest po terminie moze wtedy gdy ktos zachoruje". Wiec skoro potrafisz wypisywac na forum to wez tel i zadzwon chyba ze a ten pies który dużo szczeka, nie gryzie.

jedyne co tam kupuję i to jak nie mam innego wyjścia to papierosy. Nikomu nie polecam !!! Obleśne miejsce !

oczywiscie ze zgłaszałam ale widocznie jedna osoba nie wystarczy a po to jest forum zeby pisac i wyrazic swoje zdanie a nikt nie musi opierac sie na mojej wypowiedzi kazdy ma rozum i widzi co tam sie dzieje z reszta nie tylko ja to zauwazyłam.

bemowo

jedne pokoik bez mebli w kiepski stanie lub po znajomości . :)

Dlatego w miarę możliwości lepiej wziąć kredyt i te 800 przeznaczyć na spłątę WŁASNEGO lokum, a nie komuś kasę nabijać;)

OStatnio jak patrzę modne jest łączenie czegokolwiek tylko można. Nieważne, że dzieci, młodzież, dorośli gnieżdżą się w jednym miejscu na małej powierzchni. Więcej szkół w budynku- mniejsza kasa na ich funkcjonowanie. Proste.

rudy błazen z druhem

Rzeczywiście bezsens...

W sklepie Alex na ul.Woj.Polskiego161e.

Ciekawa informacja. Do tej pory słyszałem tylko o http://inpost.pl/?id=197 , który niestety region północno - wschodni olewa, a tu się dowiaduje o firmie mającej większe pokrycie kraju, tylko widocznie mniej rozpromowanej w mediach. http://www.paf.pl/ Ktoś z tego korzystał i może się wypowiedzieć? Czy ta firma wysyła przesyłki tylko pomiędzy miastami w których ma placówki, tzn poza miasta nie dostarczają?

DiDi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org