czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lokaj znowu oberwał

ja polecam Dr.Zarembe przyjmuje na bema bardzo dobry lekarz prowadził moja ciązei jestem bardzo zadowolona nie polecam zdanowicza byłam raz i załuje ale to jest tylko moje zdanie.

Takos

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lokaj znowu oberwał

to ten sklep jeszcze istnieje??!!moim zdaniem to chyba nikt tam nie kupuje byłam raz i ....zaskoczenie poprostu stałam i nie wiedziałam jak sie wycofac śmierdziało jacys panowie stali i pili na podłodze pieczywo ktore wachał kot w gorze latały ptaszki i owady a kot był po to by myszy łapac starsza pani ktora liczyła na kalkulatorze kasa stała wyłonczona brudnymi rekoma poprawiała pieczywo wedlina zielona brrrr...jesc sie sie nie chce jak sobie przypomne melina totalna osobiscie nie polecam ale to jest moje zdanie co robi sanepid!!!!!?i o to trzeba zdawac sie na własno intuicje i spostrzezenia zeby sie nie otroc na szczescie chyba w łomzy nie ma wiecej takich ,,spozywczych"

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

hej wszystkim!
czy moze mi ktos udzielic w miare szczegolowych informacji na temat psychologa w warszawie?? co dokladnie jest na testach o ile pamietacie,na co sie nastawiac,czego sie spodziewac i czego zwykle pytają?? bo tego psychologa mam w piatek i szkoda by mi bylo juz byc tak daleko i nie przejsc.pomozcie :) z gory dzieki!

MasaViV,

czasy się zmieniły. Dziś liczy się, kto szybciej dla pana prokuratora zezna, ten górą.)
Żadnego kminienia, grypsery tylko pękate juki do pudła.To się liczy.))))))
A sztywność to pożądana, ale członka.)))

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org