Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprawa śmierci Blidy. Kurtka z ABW |
Boks jest. w 4 szkole uczyli w tamtym roku ale czy teraz to nie wiem dokladnie bo moj wychowawca tam uczyl i w silowni relax na dmowskiego taki kolezka uczy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprawa śmierci Blidy. Kurtka z ABW |
Ostatnio trasy się pozmieniały, na głupotę egzaminatorów nie ma rady ! Często jestem na ulicy Mickiewicza i widzę jak egzaminatorzy podprowadzają na parking przy kościele Ambroziak, gdzie miejsca są parkingowe na maluchy, a następnie kręcą osobami egzaminowanymi po jednokierunkowej przy wieżowcu na Mickiewicza!
|
|
ja pytam o ten konkretny zespół Nie chodzi mi o znalezienie innego tylko o nich
|
|
to dla ciebie są chłopcy geju i męska dziwko :) nie wiem ile twoja stara musiała sniegu do cipy napchac ze takiego bałwana poroniła twój stary pewnie tuz przed porodem walił twoją starą i nie chcący i ciebie po głowie kutasem :):):)
|
|
Stara się ktoś z was zostać żołnierzem zawodowym? Ja prawie od roku szukam etatu w wojsku i jak do tej pory nieskutecznie. Wie ktoś może o jednostkach gdzie są wolne etaty dla kaprala?
|
|
zalerzy jako masz specjalnosc i gdzie szukasz sprawdz w lublincu
|
|
jaśó gramy dzis we warcaby??
|
|
wiem gdzie w necie są fotki znanego wszystkim ... (kogoś) jeśli chodzicie albo chociaż raz byliście w yamie albo krecicie sie po miescie to go znacie te zdjecia pojawily sie nawet na tym forum ale zaraz byly zdjete ja je gdzies znalazlem w necie i nie wiem czy moge wyslac link bo model (nie wiem jak pisac model-modelka?)poszedl na ... chyba chce jeszcze zarobic na swojej ogolonej pupci hehe moze coniektorzy wiedza o jakie zdjecia chodzi ??? albo jak sa zaiteresowani to moze macie jakis pomysl jak wam przeslac ten link .naprawde warto zobaczyc zobaczycie ze go znacie z widzenia kazdy na 10000000% :)
|
|
Ty chyba nie masz co robić jasiu:D Ja pierdole takie to żałosne że ażmnie zaczyna śmieszyć. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
ja robiłem klime u Racisa w Świecie opon na legionów szybko i fachowo polecam
|
|
On tak specjalnie.:D http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Cytaty:Jasiu_%C5%9Amietana nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
o_O jasiu_smietana no nie daj sie prosić przyjdź na mecz rudy błazen z druhem
|
|
Maxus. Ustaszewski M. tel: 0 503 14 72 05 adres: 18-421 Piątnica Poduchowna, Ogrodowa 7
|
|
Daj Linka Na mail-a ;] heheh chciał bym to zobaczyć o ile to ta osoba Co myśle hehe :D Pozdrawiam.
|
|
grali u mnie na studniówce--ogólnie nie polecam, szajs:(
|
|
to że po północy nie ma ciepłej wody jakoś można przeboleć mi dokładnie chodzi o wodę w dzień, nawet naczyń nie można pozmywać dobrze bo woda jest letnia szlak mnie trafia cały czas używa się tylko ciepłej wody, zimnej chyba że w WC przecież w Ł M S M woda jest wręcz gorąca a u nas letnia to jest nie fer
|
|
spotkam to sie zbrechtam prosto w twarz haha Takos
|
|
Chodzi ci o Wieże ciśnień ?
|
|
lludzie po co ten temat przegral to przegral bedzie next mecz , a tak po za tym oprawa byla dobra ; p
|
|
U mnie ostatnio tzn. wczoraj wstawiali z Domelu. Solidna firma,posprzątali po sobie wszystko OK - jestem zadowolony. bamato03 ceny - idź do firmy można się dogadać.
|
|
zaorać boisko i wyj.... tych parciarzy!!!!!!!!!!!!!!
|
|
A ja poszedlem teras po ciemku jak juz ciemno byo i zrobilem kupe na srodek stadionu. i jest fajnie. czuje sie lepiej. a jutro gram we warcaby na skejcie i jezeli som jacys chentni to zapraszam
|
|
franek,mnie to nie interereeeee ten film...foty ja k foty orzelklem z wielkim pronlemem ale film to juz za duzo jak dlammnie rudy błazen z druhem
|
|
z graniem ostanio im nie wychodzi, ale pisac moze chociaz UMIEJO :) zajmij sie nauka a nie krytyka ...Sebo19 napisał(a):
|
|
Po ostatnim moim eksperymencie i przetestowaniu kilku stacji paliw w Łomży stwierdzam, że jakość paliw na stacjach w Łomży jest RÓŻNA. A cena bardzo wysoka, niewspółmierna z jakością - to dotyczy tankowania na wakacjach w innych rejonach Polski rudy błazen z druhem
|
|
mi jakoś nie przeszkadza. Słyszałem trochę objekcji na temat jego osoby, ale osobiście nie naraził się mi. Może po prostu jest przedsiębiorczy? :)
|
|
moim zdaniem Siara to najgorszy gracz ŁKSu. Zero ambicji. Było nawet to widać na meczu z Wigrami. Po 10 minutach już stał w miejscu. Znudziło się granie... rudy błazen z druhem
|
|
pies - przyjaciel czlowieka, ha ha ha to so dowody tej przyjazni: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Pies-dotkliwie-pogryzl-11-latka,wid,10357656,wiadomosc.html
|
|
drodzy forumowicze czy ktos z was widziałkiedys tak zwanego kolę z osobnikiem płci zenskiej ? teraz ostatnio rok temu dwa lata temu a moze 5 lat temu ktos go widzial z dziewczyna bo ja w tym miescie mieszkam 27 lat i jeszcze go nigdy z panna niewidzialem w burdelach tez go niewidac ! czy mozliwe ze jest innej orientacji? jest gejem? czemu sie kamufluje łomża jest bardzo tolerancyjna czymoze od omadrenu razem z mózgiem skurczyły mu sie jaja ? piszcie co wiecie damy do discovery zarobimy duzo pieniedzy ? narazie
|
|
na strzelców kurpiowskich, w polu stoi fajny budynek... dojazd od strony Nowogrodzkiej koziol0
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |