czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sprawa śmierci Blidy. Kurtka z ABW

Boks jest. w 4 szkole uczyli w tamtym roku ale czy teraz to nie wiem dokladnie bo moj wychowawca tam uczyl i w silowni relax na dmowskiego taki kolezka uczy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sprawa śmierci Blidy. Kurtka z ABW

Ostatnio trasy się pozmieniały, na głupotę egzaminatorów nie ma rady ! Często jestem na ulicy Mickiewicza i widzę jak egzaminatorzy podprowadzają na parking przy kościele Ambroziak, gdzie miejsca są parkingowe na maluchy, a następnie kręcą osobami egzaminowanymi po jednokierunkowej przy wieżowcu na Mickiewicza!

ja pytam o ten konkretny zespół
Nie chodzi mi o znalezienie innego tylko o nich

to dla ciebie są chłopcy geju i męska dziwko :) nie wiem ile twoja stara musiała sniegu do cipy napchac ze takiego bałwana poroniła twój stary pewnie tuz przed porodem walił twoją starą i nie chcący i ciebie po głowie kutasem :):):)

Stara się ktoś z was zostać żołnierzem zawodowym? Ja prawie od roku szukam etatu w wojsku i jak do tej pory nieskutecznie.
Wie ktoś może o jednostkach gdzie są wolne etaty dla kaprala?

zalerzy jako masz specjalnosc i gdzie szukasz sprawdz w lublincu

jaśó gramy dzis we warcaby??

wiem gdzie w necie są fotki znanego wszystkim ... (kogoś) jeśli chodzicie albo chociaż raz byliście w yamie albo krecicie sie po miescie to go znacie te zdjecia pojawily sie nawet na tym forum ale zaraz byly zdjete ja je gdzies znalazlem w necie i nie wiem czy moge wyslac link bo model (nie wiem jak pisac model-modelka?)poszedl na ... chyba chce jeszcze zarobic na swojej ogolonej pupci hehe
moze coniektorzy wiedza o jakie zdjecia chodzi ??? albo jak sa zaiteresowani to moze macie jakis pomysl jak wam przeslac ten link .naprawde warto zobaczyc
zobaczycie ze go znacie z widzenia kazdy na 10000000%

:)

Ty chyba nie masz co robić jasiu:D Ja pierdole takie to żałosne że ażmnie zaczyna śmieszyć.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

ja robiłem klime u Racisa w Świecie opon na legionów szybko i fachowo polecam

On tak specjalnie.:D http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Cytaty:Jasiu_%C5%9Amietana

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

o_O jasiu_smietana no nie daj sie prosić przyjdź na mecz

rudy błazen z druhem

Maxus. Ustaszewski M.
tel:
0 503 14 72 05
adres:
18-421 Piątnica Poduchowna, Ogrodowa 7

Daj Linka Na mail-a ;] heheh chciał bym to zobaczyć o ile to ta osoba Co myśle hehe :D

Pozdrawiam.

grali u mnie na studniówce--ogólnie nie polecam, szajs:(

to że po północy nie ma ciepłej wody jakoś można przeboleć mi dokładnie chodzi o wodę w dzień, nawet naczyń nie można pozmywać dobrze bo woda jest letnia szlak mnie trafia cały czas używa się tylko ciepłej wody, zimnej chyba że w WC przecież w Ł M S M woda jest wręcz gorąca a u nas letnia to jest nie fer

spotkam to sie zbrechtam prosto w twarz haha

Takos

Chodzi ci o Wieże ciśnień ?

lludzie po co ten temat przegral to przegral bedzie next mecz , a tak po za tym oprawa byla dobra ; p

U mnie ostatnio tzn. wczoraj wstawiali z Domelu. Solidna firma,posprzątali po sobie wszystko OK - jestem zadowolony.
bamato03 ceny - idź do firmy można się dogadać.

zaorać boisko i wyj.... tych parciarzy!!!!!!!!!!!!!!

A ja poszedlem teras po ciemku jak juz ciemno byo i zrobilem kupe na srodek stadionu. i jest fajnie. czuje sie lepiej. a jutro gram we warcaby na skejcie i jezeli som jacys chentni to zapraszam

franek,mnie to nie interereeeee ten film...foty ja k foty orzelklem z wielkim pronlemem ale film to juz za duzo jak dlammnie

rudy błazen z druhem

z graniem ostanio im nie wychodzi, ale pisac moze chociaz UMIEJO :)
zajmij sie nauka a nie krytyka ...Sebo19 napisał(a):

Po ostatnim moim eksperymencie i przetestowaniu kilku stacji paliw w Łomży stwierdzam, że jakość paliw na stacjach w Łomży jest RÓŻNA. A cena bardzo wysoka, niewspółmierna z jakością - to dotyczy tankowania na wakacjach w innych rejonach Polski

rudy błazen z druhem

mi jakoś nie przeszkadza. Słyszałem trochę objekcji na temat jego osoby, ale osobiście nie naraził się mi. Może po prostu jest przedsiębiorczy? :)

moim zdaniem Siara to najgorszy gracz ŁKSu. Zero ambicji. Było nawet to widać na meczu z Wigrami. Po 10 minutach już stał w miejscu. Znudziło się granie...

rudy błazen z druhem

pies - przyjaciel czlowieka, ha ha ha
to so dowody tej przyjazni: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Pies-dotkliwie-pogryzl-11-latka,wid,10357656,wiadomosc.html

drodzy forumowicze czy ktos z was widziałkiedys tak zwanego kolę z osobnikiem płci zenskiej ? teraz ostatnio rok temu dwa lata temu a moze 5 lat temu ktos go widzial z dziewczyna bo ja w tym miescie mieszkam 27 lat i jeszcze go nigdy z panna niewidzialem w burdelach tez go niewidac ! czy mozliwe ze jest innej orientacji? jest gejem? czemu sie kamufluje łomża jest bardzo tolerancyjna czymoze od omadrenu razem z mózgiem skurczyły mu sie jaja ? piszcie co wiecie damy do discovery zarobimy duzo pieniedzy ? narazie

na strzelców kurpiowskich, w polu stoi fajny budynek... dojazd od strony Nowogrodzkiej

koziol0

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org