Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paulini bronią monopolu na sakrobiznes |
Super piesek :) Dobry test: niech właściciel zabierze mu powoli miskę z karmą. Jeżeli nie odda, to zastanawiałbym się. Pies ma już przeca 3 lata... Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paulini bronią monopolu na sakrobiznes |
w "N" będzie Eurosport HD i transmisje EURO 2008 w jakości HD koniczyna
|
|
DO kolumb: http://satkurier.pl/news/40502/eurosport-hd-takze-w-platformie-n.html rudy błazen z druhem
|
|
anna23 celna riposta :]
|
|
Chłopie zastanów się co ty piszesz. Jeśli stać cię na dobre okulary a nie stać cię choćby na MPK to wybacz ale coś blefujesz i pewnie takich okularów nie kupisz, więc po co ten temat? To miasto ma nie więcej jak 3km po przekątnej, więc nawet z buta przez całe miasto to masz około pół godziny, więc jak chcesz coś dobrego kupić to radzę ruszyć tyłek, a jak się nie chce to znajdź coś na Allegro. W sumie niedługo zaczynają się odpusty, więc może coś wydłubiesz na straganie. Hehehe, albo napisz że szukasz sponsora to już będziesz miał poważny zakup jesli takiego znajdziesz, tylko że wzrok masz jeden i jak to schrzanisz to już tego nie odkupisz, czyli przed zakupem radziłbym się skonsultować z okulistą i później konkretny optyk, a nie to, kto co ci doradzi i z jakiego straganu. Pozdrawiam.
|
|
to najlepiej wcale z domu nie wyhcodz
|
|
Gaszyńskiego Tadeusza chcemy!!!!!!!!!!!!
|
|
podajcie jakiś plan rajdu co:) bo hętnie bym zapadł do mojej dawnej budy :PPPP dawne rajdy to było coś :D rudy błazen z druhem
|
|
A niech budują !! ;-) Im więcej sklepów tym lepiej ...ludzie mają prace a klienci wybór proste ?
|
|
26 kwietnia 2008 - Oficjalnie Rozpoczynamy Sezon Motocyklowy w Łomży. Przyjaciół, osoby chętne do współpracy oraz przemiłych Sponsorów zapraszamy do Salonu Max-bike Aleja Legionów 37 - wkrótce więcej informacji - !!! Wpisujcie wszystkie swoje pomysły odnośnie imprezy !!!
|
|
Ja bym proponował na rozwój miasta wybudowanie i postaranie się na odbywanie w Łomży targów ogólnopolskich lub Europejskich w danej dziedzinie np stolarstwie takie z prawdziwego zdarzenia a nie wszystko w Poznaniu. A tak po za tym czekam kiedy zrobią porządek na skrzyżowaniu Zawadzkiej i Sikorskiego i tym niby placem przed kościołem Miłosierdzia bo same pole i pastwisko dla psów a wieczorem ciemno jak w du.,..murzyna i se idź człowieku przez ciemność ;)
|
|
no wkoncu juz nie moge sie doczekac, a gdzie poczatek u kurpia bedzie czy jakies inne miejsce?a i godzinka ktora?
|
|
dla Twojej wiedzy to bede i tu i tu.
|
|
hehe .Byłam wczoraj u Grzegorza Głuszkowskiego i to chyba najlepszy dentysta jakiego znam do wyrywania zębów.Zastrzyk był super a całe wyrywanie dolnej ósemki trwalo zaledwie 4 może 5 sekund:)A jak ja się boję dentysty to chyba nikt inny sie tak nie boi.Tera muszę jeszcze parę zaleczy wiem że nie bedzie bolalo ze znieczuleniem ale i tak sie boję.a to wyrwanie było coś niesamowitego.Polecam.
|
|
to nie F-16... tylko migi z minska...i jak ktos sprawdza na stronach...i widzi, ze f-16 to niech na to nie patrzy:)
|
|
Dlaczego FUNT leci z ceną na "łeb na szyję"?
|
|
Anna23, dobrze ze sie rozumiemy:)))))))))))))))))))))))))))
|
|
Witam czy w Łomży są takeis sklepy gdzie kupię DLUGOPIS-SCIAGA?
|
|
sory za jakie(z) - jakieś spełnimy na 100%!
|
|
Obecnie raczej nie. Ostatni raz widziałem je dobrych kilkanaście lat temuw kioskach RUCH-u. Więc zostaje raczej Allegro.
|
|
bardziej trafne było by "Dlaczego złoty się umacnia?"
|
|
Co nalezy zabrac ze soba na taka rozmowe ? (jakies dokumenty) ? Na jakie stanowiska beda przyjmowac ?
|
|
Narazie jeszcze nie ma dokładnego planu rajdu. Jak zostaną zakończone zapisy to zostanie podany plan rajdu.
|
|
Posiada ktoś aktualne informacje na temat planów dot. byłego hotelu Metropol na ulicy Giełczyńskiej ? Obecny stan zabytkowego budynku jest tak zły (?), że musiano zablokować tą część ul. Giełczyńskiej, która znajduje się najbliżej przy kamienicy. Co dalej ? My łomżyniacy nie możemy pod żadnym pozorem dopuścic do tego aby ten piękny obiekt z wiekową tradycją zniknął na stałe z tkanki miejskiej. Spójrzcie na odrestaurowaną kamienicę na ul. Sienkiewicza. Można ? Można ! Ratujmy historię naszego miasta ! Ratujmy "Metropol" !
|
|
hehe to był dobry kawał przyznam masz gust.
|
|
eee, to już się robi norma że jak mają możliwość podłączyć auto do kompa to robią to bez względu na naprawę i kasują ok 100 "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
jest szkolka roslin za sniadowem jakies 2 km jadac od lomzy po lewej stronie. jest tez szkolka w kolakach-chyba, iwecej o skzolkach dowiesz sie w nadlesnictwie:) nadlesnictwo tez ma swoja szkolke
|
|
jest jeszcze szkolka blisko malego plocka, ale niestety dokladnie nie pamietam gdzie. Napewno w okolicy ludzie beda wiedziec. Sam tam kupilem kilka sztuk iglakow i tui, bardzo ladnie sie przyjely i ciagle rosno. Takze warte polecenia.
|
|
pewnie chcerz do szkoly zeby 5 postac ,wyjmij z pilota od tv i juz masz dwie sztuki:D
|
|
Edek z tymi uszami to może u Was jest to genetyczne.Pisałeś wczesniej ,że Wasza suka ma też problemy z uszami?
|
|
15 marca ptaszki odlatują do ciepłych krajów. wobec tego musicie się śpieszyć. Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |