Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Litewscy Polacy piszą do Orbana |
na stronie 4lomza pojawia się reklama sklepu (?) Marwik. Na szyldzie umieszczono napis "artykóły". To dość żenujące:) Rozumiem, że 4lomza nie odpowiada za treść reklam, ale może zasugerować reklamodawcy błąd??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Litewscy Polacy piszą do Orbana |
najlepiej to fszystko na mnie zwalic...
|
|
Dusty WZ to zwykła formalność.Normalna rozmowa.Zadają Ci pytania,a Ty odpowiadasz,np.Dlaczego do Policji,Co rodzina i znajomi na to itp Taka rozmowa jakbyś gadał z szefem ,ktory ma Ci przyjac do pracy :)Mogą tez zapytać o cos z ustawy o policji,wiec poczytaj.Wszystkich pytan nie sposób było zapamiętać,ale pytania normalne :)
|
|
jak karzda wruszka bajki plecie
|
|
HokusPokus napisał: " I jeszcze takie ciekawe pytanie do Ciebie Czemu na forum nie moze byc 5 wątków o tym skoro jest to naprawde wazny dzien dla Łomzyniaków ? W sumie klub powinien rozwiesic 1-2 plakaty na miescie bo po co rozwieszac 500 ? Gdybysmy z takiej polityki wychodzili to byłoby jeszcze gorzej niz jest :) Pozdro " a może być jeszcze gorzej??? ja juz uważam że jest samo dno ! ale może sie tym razem uda !
|
|
Kto się tu kogo czepia? Sam się przychrzaniasz do mnie. Napisaniem postu nikogo nie jestem w stanie, nawet gdybym chciał, do czegokolwiek zmuszać. Niepotrzebnie się uniosłeś i wylałeś świę....wą złość. Takie zachowanie wynika właśnie z zakorzenionych w Polsce uległości i bezkrytycyzmu wobec religii i kościoła. Naiwność wiary sprawia, że dzieci i młodzież "uczy" się głupot z niemądrych, religijnych, książek. Pozdrowienia odwzajemniam i apeluję o tolerancję i krytyczną refleksję...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |