wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Litewscy Polacy piszą do Orbana

na stronie 4lomza pojawia się reklama sklepu (?) Marwik. Na szyldzie umieszczono napis "artykóły". To dość żenujące:) Rozumiem, że 4lomza nie odpowiada za treść reklam, ale może zasugerować reklamodawcy błąd??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Litewscy Polacy piszą do Orbana

najlepiej to fszystko na mnie zwalic...

Dusty WZ to zwykła formalność.Normalna rozmowa.Zadają Ci pytania,a Ty odpowiadasz,np.Dlaczego do Policji,Co rodzina i znajomi na to itp Taka rozmowa jakbyś gadał z szefem ,ktory ma Ci przyjac do pracy :)Mogą tez zapytać o cos z ustawy o policji,wiec poczytaj.Wszystkich pytan nie sposób było zapamiętać,ale pytania normalne :)

jak karzda wruszka bajki plecie

HokusPokus napisał:

"
I jeszcze takie ciekawe pytanie do Ciebie Czemu na forum nie moze byc 5 wątków o tym skoro jest to naprawde wazny dzien dla Łomzyniaków ?
W sumie klub powinien rozwiesic 1-2 plakaty na miescie bo po co rozwieszac 500 ?
Gdybysmy z takiej polityki wychodzili to byłoby jeszcze gorzej niz jest :)
Pozdro "

a może być jeszcze gorzej??? ja juz uważam że jest samo dno !

ale może sie tym razem uda !

Kto się tu kogo czepia? Sam się przychrzaniasz do mnie. Napisaniem postu nikogo nie jestem w stanie, nawet gdybym chciał, do czegokolwiek zmuszać. Niepotrzebnie się uniosłeś i wylałeś świę....wą złość. Takie zachowanie wynika właśnie z zakorzenionych w Polsce uległości i bezkrytycyzmu wobec religii i kościoła. Naiwność wiary sprawia, że dzieci i młodzież "uczy" się głupot z niemądrych, religijnych, książek.

Pozdrowienia odwzajemniam i apeluję o tolerancję i krytyczną refleksję...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org