Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Państwo policyjne - zniszczą kogo zechcą |
i jak?fajne ciuchy?a jak ksztaltuja sie ceny??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Państwo policyjne - zniszczą kogo zechcą |
zapewniam was bałwany, ze Pietrzak nie jest pracownikiem Yam Caffe. ani grzybka. ten chudy, ktory tam pracuje nie zabawia sie w tania reklame.
|
|
no i nie ******* się z tym,jedź te 40-50 wrzucaj czasem czwórkę nie motaj się niech egzaminator widzi,że umiesz jeździć!
|
|
szukam dobrego fachowca do wykonanie remontu.głownie chodzi mi o ułożenie terakoty,glazury, podwieszenie sufitu...zależy mi na czasie...prosze o propozycje
|
|
zaplanowano prace na okres 1.10.2008-1.10.2009, ale pewnie będzie jakaś obsówa, jak zwykle
|
|
Oho chyba jakiś znerwicowany pracodawca się odezwał starający się wytłumaczyć dlaczego ma takie niskie stawki i cięzko mu znależć solidnych ludzi do pracy...fakt faktem jeśli nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie po prostu się nie udzilaj.. Osobiście się nie spotkałam z opiniami zachwalającymi jakąś firmę-Polacy chyba po prostu lubią narzekac..
|
|
VIP_1: 1. Tak, polacy w latach 80-tych dostawali mieszkania socjalne np. w Niemczech. Mało tego, z zapomóg spłacali swoje pierwsze golfy i kadety. 2. To nie cud, oni też pracują, więc mogą sobie kupić auto. Poza tym są naprawdę b. rodzinni i wiem, że lepiej sytuowani pomagają tym "na dorobku". 3. Co do alkoholu... moge powiedzieć tylko tyle, że ludzie, ktorych znam wogóle nie piją. Zabrania im tego wiara i rozsądek. Więc nie uogólniajmy proszę. Czeczeńcy, tak jak ludzie innych narodowości są przeróżni. Teraz, w okresie ramadanu - ich świętego postu, będzie widać kto kim pośród nich jest. Dodam jeszcze, że ludzie z którymi rozmawiam, wstydzą się za niektórych braci osiedlonych np. na Wesołej i ubolewają nad ich zachowaniem.
|
|
czy w łomży jest gdzieś skup butelek szklanych zwłaszcza po piwie prosze o namiary lub nr.telefonu z góry dziękuje
|
|
kiedyś był na Dmowskiego w budynku za szkołą muzyczną....
|
|
http://www.ifp.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=18950 Poczytaj sobie.
|
|
696 771 836 Kompleksowe i solidne usługi remontowo budowlane, polecam!
|
|
Naktaniej jest w MTU. Ja za silnik 2.0 za OC + NW place 330zł. Posiadam 60% znizej i mam ukonczone 25lat.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |