czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyprawa na Krym motocyklem enduro

Autor: Kola (---.adsl.inetia.pl)
Data: 06-09-08 17:57

A tak naprawde to trzeba przestac chodzic do wszyskich tych lokali i osrac tych ochroniarzy i kozaczkow co chodza w dziesieciu i szukaja pojedynczej ofiary a pozniej jak co do czego przyjdzie to jada na siebie na wzajem na komendzie tacy to twardziele. najspokojniej jest w amnezji.

wg super2 kola to ktoś z yamy. A to ciekawie o sobie piszą

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyprawa na Krym motocyklem enduro

niestety racja. gdy leżałam po porodzie(10 miesięcy temu) to też było zakażenie gronkowcem na oddziale. co najciekawsze był zakaz odwiedzin. jakby to była wina kobiet ze szpital sobie nie radzi a one za to zostały najdotkliwiej ukarane-brak jakiegokolwiek wsparcia ze strony bliskich, brak możliwości wyjścia z oddziału nawet po drobne zakupy.

w Łomży nie ma znieczulenia zewnatrzoponowego tzw zzo, tego się nie praktykuje, cesarki na życzenie też niema chyba, że są wskazania do tego. U Arciszewskich cesarka na życzenie to 1700 zł a poród naturalny 1000 tak było kilka mcy temu-pewnie nic się nie zmieniło, pozdrawiam

No to niestety prawda. W Łomży przy porodzie jest się jedną nogą w grobie.
Wiem bo byłem przy porodzie.

Ale o czym te plakaty ocb?

pewnie u mułów, sklep na legipnów między farmalem a jamą,

?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org