Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyprawa na Krym motocyklem enduro |
Autor: Kola (---.adsl.inetia.pl) Data: 06-09-08 17:57 A tak naprawde to trzeba przestac chodzic do wszyskich tych lokali i osrac tych ochroniarzy i kozaczkow co chodza w dziesieciu i szukaja pojedynczej ofiary a pozniej jak co do czego przyjdzie to jada na siebie na wzajem na komendzie tacy to twardziele. najspokojniej jest w amnezji. wg super2 kola to ktoś z yamy. A to ciekawie o sobie piszą
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyprawa na Krym motocyklem enduro |
niestety racja. gdy leżałam po porodzie(10 miesięcy temu) to też było zakażenie gronkowcem na oddziale. co najciekawsze był zakaz odwiedzin. jakby to była wina kobiet ze szpital sobie nie radzi a one za to zostały najdotkliwiej ukarane-brak jakiegokolwiek wsparcia ze strony bliskich, brak możliwości wyjścia z oddziału nawet po drobne zakupy.
|
|
w Łomży nie ma znieczulenia zewnatrzoponowego tzw zzo, tego się nie praktykuje, cesarki na życzenie też niema chyba, że są wskazania do tego. U Arciszewskich cesarka na życzenie to 1700 zł a poród naturalny 1000 tak było kilka mcy temu-pewnie nic się nie zmieniło, pozdrawiam
|
|
No to niestety prawda. W Łomży przy porodzie jest się jedną nogą w grobie. Wiem bo byłem przy porodzie.
|
|
Ale o czym te plakaty ocb?
|
|
pewnie u mułów, sklep na legipnów między farmalem a jamą,
|