piątek, 21 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jurku Kmicic

gdzie mozna isc w lomzy i nie dostac w zeby? ostatnio bylem w ogródku przy statoilu grzecznie pilem piwko nie chcacy stluklem szklanke chwile po tym podbiegl do mnie jakis lysy gosciu poteznej postury i mnie uderzyl kazal mi oddac pieniadze za szklanke nie zdazylem wyjac pieniedzy a on uderzyl mnie z pisesci w brzuch tak ze nie moglem zlapac powietrza co oni sobie wyobrazaja mysla ze moga wszystko bo pracuja dla znanego lomzynskiego gangstera czemu ich nie pozamykali?????????? przeciez to nie pierwszy i ostatni taki incydent dziesitki osob juz zostaly pobite w jamie i co ? dalej ci sami wlasciciele ci sami ochroniarze z minami groznych bandytów z przeszloscia w wiezieniu wystarczy zaslychnac o czym oni rozmawiaja ze soba a juz wiadomo kim sa . ludzie zglaszajmy kazdy taki incydent dla policji tylko nie wiem czy to cos da!! ale jak bedzie wiele takich skarg to napewno cos z tym zrobia

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jurku Kmicic

ja ci moge naprawic :D umiem o robic

jezu ginekolog tez.......nie no kicha

BUHHHHEEEHHEE "...bo pracuja dla znanego łomżynskiego gangstera...".
U kogo??? Nie rozśmieszaj mnie .

Twój post bardzo źle świadczy o Tobie: pijesz alkohol (Twoje słowa: pilem piwko), rozrabiasz (Twoje słowa: stluklem szklanke), ubliżasz ludziom (Twoje słowa: lysy gosciu), rzucasz fałszywe oszczerstwa (Twoje słowa: pracuja dla znanego lomzynskiego gangstera), kłamiesz (Twoje słowa: dziesitki osob juz zostaly pobite w jamie), podsłuchujesz (Twoje słowa: zaslychnac o czym oni rozmawiaja ze soba), kapujesz na forum i jeszcze dziwisz się, że leją Cię po mordzie.

A co ma do ogrodka ochrona yamy. Tam stoi zupelnie kto inny chyba faktycznie przesadziles z piwem w ktoryms z tych miejsc i wywalili cie na zbity pysk lub konkurencja zazdrosna.:) idz i zobacz jaka patologia pracuje w 7kier i na rampie vip. Ostanio okradli tam klienta z kart bankomatowych i pieniedzy wlasnie brali w tym udzial ochroniarze:) a dzis w nocy pod 7kier chlopak dostal nozem a w tym wszystkim brali udzial klienci i ochrona z 7kier rampy. Tam panosza sie ostrowiaki ktorzy zaczepiaja wszystkich a nasi lomzynscy kozaczkowie ktorzy tam pracuja liza im dupy. Gdzie wlasnie i co na to policja.

Jaki dzieciak z ciebie ja pi....dolę znalazł na necie głupotą i puszcza teraz na te forum. Jaki żal takich spamowiczów. Zajmi się czymś senniejszym dzieciaku.

Witam, chciałbym zrobic prawko na ciężarowe, jaki ośrodek polecacie i ew. jakiego instruktora?

oki dzięki pozdro

Dlugo taki kurs trwa??? ile kosztuje???

zgadzam sie :)

LOK tanio i mila obsluga polecam

no i jak mecz?? pewnie w dupe bo cos sie nie chwala :P

JEE BAC EMO JEEEEEE BAC 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W lomzy sa teraz tacy gangsterzy ze jak przyjada kasztany z ostrowi czy okolicznych wsi to dmuchaja im w puzony:) takie sztywne chlopaki a latali z frajerem sulima ktory wszystkich pozaganial chociaz wiadomo bylo ze to frajer to im nie przeszkadzalo i calowali go po dupie to teraz frojdki maja. A co do takich jak ten dobromil to przyjdz padalcu sam na ten ogrodek i sie wykaz a nie bierzesz 10 z ktorych pozniej 5 strzeli z ucha i srasz ogniem tylko tu na forum. Rzeznik a ty jak tez masz charakter to tez mu powiedz w oczy ze jest konfidentem i kogo zagonil chyba ze jestes sam ta dzika swinia z afryki.

już nie ma - usiłowałam kupić kilka dni temu

Może po paliwo do statoil przyjeżdzaja? A na serio-zamiast szukać wrażeń w Łomży, mogli się niedawno popisać w Ostrowii co była tam strzelanina czy bójka czy jak to się tam nazywa. po 2. Jeśli w okolicy statoilu jest tak niebezpiecznie to jak tam mogą w nocy ludzie pracowac?

Polecam ciekawy wywiad z Mariką po jej występie na Coke :

http://pl.youtube.com/watch?v=6JW-18qTU8Q&feature=related

Wiecie moze czy jest cos dzis ciekawego w regionie? jakies festyn czy cos?

1 : 0 , karny za rękę Jurgielewicza

Pamiętacie Euro 2008 - 'Bo liczy się sport i dobra zabawa'

rudy błazen z druhem

Ludzie,wyluzujcie troche.

bozydar wszystko kosztuje... a sponsorzy słabi.

Witam wszystkich,jestem nowy na forum. Chcialbym sie dowiedziec gdzie w Lomzy(czy wogole) sa kursy nauki:boksu,kickboxingu itp. Z gory dzieki

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org