środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PIS

a sie k*** to czekoladą udław. Stać mnie na o wiele powazniejsze rzeczy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PIS

Jezu chce mieć kobieta fontanne z czekoladą to jej sprawa nie wasza. Ona prosiła o numer a nie waszą opinie. A dając takie komentarze pokazujecie jedynie braki kultury i zazdrość. Zal.

Słuchajcie, a jak to jest z tą komisją lekarską?, jak się zanosi te wszystkie badania to oni tam jeszcze raz badają?czy wydaja opinię pozytywna lub negatywną?
ktoś z Was wie jak to wygląda?
dzięki za odpowiedź

jelsi juz mowa o bezpieczenstwie na przesjciach dla pieszych, to FOTORADAR powinien stac na widoku, wtedy kazdy by zwalniał... a nie jest ukryty w krzakach i czycha aby tylko zrobic zdjecie.
Nasza Łomża to juz nie takie male miasto zeby jezdzić 50.
no chyba ze zwolennicy fotoradarow jezdza nawet po warszawie 50, jesli juz sie odwaza w ogóle tam pojechać ;))

No zanosisz te wszystkie wyniki wraz z obiegówką do tego pokoju w którym brałaś te papiery i tam lekarz orzecznik wpisuje Ci zdolny bądź niezdolny :) Mnie już nie badali.Przejrzał tylko wyniki i tyle

Zapewniam nie jestem Mariką ;-)...Ot, takie hobby związane z muzyką, które polega na tym, że lubię wiedzieć co się dzieje u moich ulubionych polskich artystów. By się czegoś o niej dowiedzieć wystarczy nawet tylko trochę ją pogooglować ;-)

Jeśli dobrze pamiętam to z rok temu Marika udzielała wywiadu dla naszego łomżyńskiego radia. Tam powiedziała, że część jej serca zawsze będzie należeć do Łomży i że zaśpiewałaby tutaj bardzo chętnie, gdyby tylko dostała zaproszenie.

myspace.com/marikamyspace

Live Coke Festival :
"Na jednym z portali internetowych znaleźć możemy opinię, jakoby Marika i RuffRadics nareszcie pokazali jak się gra koncerty na żywo - trudno się z tym nie zgodzić!

Podobnego zdania zdawała się być jedna z głównych gwiazd festiwalu, Sean Paul - zaraz po niezwykle udanym występie Marty pospieszył on z gratulacjami i przez dobrych chwil kilka wyrażał zachwyt nad show, jakie wspólnie z muzykami i chórzystkami przygotowała Marika."

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org