poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a druga wojna światowa

Czy ktoś z was wie może czy w łomży istnieje jakiś sklep/serwis/komis gdzie można sprzedać/wymienić gry na konsole?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a druga wojna światowa

Tania promocja? A co to takiego?
Czy jako fan nie mogę podzielić się na forum swoim odkryciem i poznać opinię innych fanów?

Przecież to jest forum ;-P

Brzeczyszczykiewicz..tak..tropheus to nie malawi lecz tanganika, malawi jest bardziej kolorowe, rybki ladniej ubarwione i troszke prostsze w hodowli... Ja zaczynalam od gupikow w 50l zbiorniku, tropheus to ryba docelowa, ale zanim one zagoscily po drodze wiele gatunkow plywalo w szklanym pudeleczku..

moze na PSP?

MelodiaMgieł taki z Ciebie fan i nie masz płyty ? Dopytujesz się gdzie można ją kupić:P reklame niskich lotów

porównanie? ja mówiłem o drodze z Łomży pod granicę z Niemcami:) 2doby przepisowo murowane:) bo za Odrą to macie racje ,że inna jazda jest

DiDi

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=154706&t=154706
Ludzie trochę rozgarnięcia!

http://4lomza.pl/forum/list.php?f=2 ...

borcia:
Co do informatyki to komputer ma prawie każdy w domu i jest w stanie się nauczyc jego obsługi.
ha ha ha to ty nie wiesz co to jest informatyka. czyli jak umiesz odczytac godzinę z zegarka to jesteś zegarmistrzem?

mala22:
Większość z nas idzie tam gdzie nam bliżej to normalne bo nie chce nam sie tłuc autobanami jeżeli pracujemy 5 dni w tygodniu
taa jasne. taniej wyjdzie Ci dojeżdżać taksówką do darmowej, niż płacić w jańskim. czyli zgadzam sie z bigi

Chciałabym się dowiedzieć czy w okolicy Łomży jest jakaś wróżka, słyszałam jedynie że jest jakaś kobieta w okolicy Jedwabnego ale nie wiem nic wiecęj na ten temat. Jeśli posiada ktoś takie informacje bardzo proszę o podanie jakiś namiarów.
Z góry dziękuje

Przepraszam, miało być http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=154724&t=154724.

Emo Emo Emo Demo .

Nie mam, bo zastanawiam się gdzie kupić. Dlatego ciekawi mnie czy dostanę płytkę w Łomży czy lepiej zamówić przez neta. I tyle ;-P

Wikipedia o Marice :
http://pl.wikipedia.org/wiki/Marika_(wokalistka)

No właśnie panie markac, jeśli nie potrafisz pomóc to proszę cię nie zasmradzaj tego forum, z pewnością nikt nie chciałby się znaleźć w takiej sytuacji, ale każdemu może się zdarzyć. Trochę zrozumienia dla innych.

brzeczyszczykiewicz meszek dostaniesz na niemcewicza w sklepie kiedys dowozili na zamowienia , kryptokoryna rozrosnie sie ladnie jak nie beda podgryzac rybki,
W Twoim akwarium pieknie prezentowalyby sie same neonki w wiekszej ilosci cuuudo...

ja mam na sprzedaż zelixę-wysyłam ją pocztą gg 11662046

Magda bo nie mam gg

Sory wszystkim, ale straż miejska powołana jest do innych celów, może zambi i dostał mandat, lecz czy jest to powod by go oczerniać? Ile jechał 10, 15 więcej od przepisów? No fajnie supermeni w czerni dopadli i skasują, lecz zapytam witających na tym forum : czym powinna się zajmować straż miejska? Do czego jest powołana w tym mieście? Sam nie odprowadzam podatków więc dla mnie to pikuś, lecz podziwiam tych co odprowadzają i milczą, bo to jednak ich pieniądze. A może ma ktoś patent jak zarejestrować działalność pod pretekstem (bezpieczeństwa dla ludności) i bym tak sobie po osiedlu pyknął kilka radarów. No właśnie, czysty zysk, jeszcze tylko poustawiać ograniczenia do 20 na godzinę, a co do straży miejskiej to nieważne co i komu wlepili, lecz do czego są powołani i czemu powinni służyć. Pomyślcie i obudźcie się podatnicy. Szkoda słó i pozdro wszystkim na tym forum.

Jeśli padną mi te które mam ( tfu tfu) to cofnę się do rybek najprostszych czyli neonków:) Jak narazie hodowla kwitnie. Mało tego, podejrzewam ciążę u molinezji haha;)

DiDi

paweł1621 jak czekasz z opłaceniem aż przyjdzie faktura to się nie dziwię że CI odcieli. Faktura nie jest potrzebna do zapłaty to tylko jest dowód wpłaty.

bez komentarza... 2-0 do tyłu...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Złota Rączka. Usuwanie drobnych usterek elektrycznych, hydraulicznych, stolarskich, ślusarskich i innych.
tel. 506383477
praca
Zatrudnię kierowcę C+E brak doświadczenia nie jest problemem, mile widziane uprawnienia dźwigowe, praca na miejscu, 8 godzin dziennie. Dzwonić w godzinach 9-14.
tel. 602367846
mj
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org