Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wywiad mógł uratować Polaka? |
Ja poleciłbym Pyszczaki bardzo pięknie akwa wygląda. Jeśli mówisz ze masz 60l to wsadz Ramirezki piękne kolorowe rybki ale wymagające co do parametrów wody. A i jak bedsziesz kupował to tylko w Wawie bo są poprostu lepiuej ubarwione. Chyba ze bedziesz je karmil kasza manna z karotenem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wywiad mógł uratować Polaka? |
Tak była bardzo dobra TYLKO ZE JUZ NIE WROZY..
|
|
Wiecie, to bardzo wciągające jest. Akwarium da się polubić od pierwszej podmiany wody hehehe. Nie jest tak żle jakby się mogło wydawać. Narazie zostawię to co mam. Nie będę dodawać gatunków. Zmienię natomiast wystrój ,dodam trochę zieleni, mchów które jakoś dało się załatwić ( bardzo mi się podobają, a w Łomży dostać nie można) no i zobaczę jak to wszystko się zadomowi. Za kilka miesięcy wyniki mojej pracy będą bardziej widoczne;) Megan - no cóż, nie jestem jeszcze na tip top z biotopami:)) Ahmed - Co do Malawi to jest świetna stronka, często tam zaglądam i podpatruję galerię zbiorników. Niektóre są przepiękne. oto adresik: http://malawi.com.pl/ A co do rzeczy do akwarium to raczej polecam zaopatrywać się na allegro. Podpytać można w sklepie zoologicznym co najwyżej. Ceny różnią się znacznie. To tylko Łomża;)
|
|
ta mirka12 to jakaś siksa, która zapewne wylądowała u p. dyrektor na dywaniku i szuka zemsty... ewentualnie wrabia jakąś nauczycielkę, która już drugiego dnia szkoły władowała jej pałę...heh.. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
weding tv sie naoglądali :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |