środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dwór Komorowski droższy niż brytyjskiej królowej

Mapa
Twoja wypowiedz przypomina mi tekst z filmu "MIŚ"
"A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był. To wy byście staruszkę przejechali, tak? A to być może wasza matka!
– Jak ja mogę przejechać matkę na szosie, jak moja matka siedzi z tyłu?"
Straż Miejska nie jest od tego żeby polnować wystawionego fotoradaru, tylko poto zeby pilonować pożadku w mieście. Ostatnio widziałem taki patrol ze SM kolo rynku oglądali sobie samochody w komisach, a po drugiej stronie jak zresztą codziennie handlowano sobie fajkami bez akcyzy. Nikt nie zareagował ani jedni ani drudzy (jakiś tajny układ). Pewnie ze lepiej wlepic mandat za złe parkowanie zwykłemu obywatelowi niz narażać się.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dwór Komorowski droższy niż brytyjskiej królowej

Sama jestem babą, ale też nie lubię krzyczących. Obojętnie, czy to babki, czy faceci. Do każdego tematu można podejść spokojnie. Najważniejsze, żeby mówić sobie, co nam się nie podoba w drugiej osobie zawczasu, a nie czekać, aż emocje sięgną zenitu i nie mozna powstrzymać wybuchu. Rozmawiajmy ze sobą a nade wszystko SZANUJMY się nawzajem.

I gans znowu zablysnal swoja smietnikowa madroscia.

No ja w okruszku ostatnio zaplacilam ponad 60zl za 2,5 kg tort. Byl smaczny:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org