Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cimoszewicz wycofał sie ... |
Czemu jesteś taką pesymistką??? Ciesz się zyciem. Chyba, że jesteś starą zdewociałą panną i już nic w życiu nie może Cię spotkać dobrego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cimoszewicz wycofał sie ... |
Dokładnie. Robson ma bardzo ładnego Yorka. Ja też sobie takiego sprawię. Robson co do tych kobietek to się sprawdzi ;-) bigi2004
|
|
gergely1 : mysle ze sam sobie odpowiedziales na pytanie. Ja bym do takiej szkoly pracowac nie poszedl... bez umowy? ;) tylko ktos bardzo naiwny moze sie na cos takiego zgodzic. Potem nawet nie ma jak takiej szkoly podac do sadu bo nie masz nic na potwierdzenie tego ze szkola, np. zalega Ci z wyplaceniem wynagrodzenia. Smiechu warte... a zapewne lektorzy tam tez byle jacy skoro widac golym okiem ze szkole zalezy jedynie na kasie a nie na poziomie swiadczonych przez siebie uslug. pozdrawiam -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
to mozna ten rynek przeniesc gdzie indziej ?? juz bylo tyle projektow by to zlikwidowac i nici
|
|
A może dałoby się zorganizować jakąś imprę gdzie właśnie małolaty mogłyby się wyżyć. Oczywiście legalną imprę. Tylko gdzie? Może wtedy po takim wydziczeniu chociaż część z nich jeździłaby spokojniej.
|
|
Będzie miała z Ciebie mamusia pociechę - takie bystre dziecko.Chyba sie dobrze uczysz? - chyba tak , gdyby nie te ortografy...
|
|
A MI TAM TO OBOJĘTNI TA ŁOMŻA JAKA JEST TAKA JEST
|
|
WSZYSTKO W TEJ ŁOMŻY BĘDZIE ZA 5 LAT :p
|
|
Ostatnio mile zaskoczyła mnie informacja o odwołaniu tej błazenady ( koncertu Ich Troje ). Co się stało że Wiśniewski nie przyjechał do Łomży ?
|
|
Szkoda , że nie ma u nas komu strzelać bramek. Jedynie Boguskiemu się to zdarza. I obrona zrobiła się dziurawa.Obecne 6 miejsce w tabeli (przed Grajewem) wydaje mi się całkim dobre.
|
|
A może Pan Wiśniewski poprostu odwiedził forum 4lomza.pl. Szczerze mowiac nie widzialem zbyt duzo pochlebnych komentarzy.
|
|
Tak, dokładnie tak. To synuś byłego menadżera Henryka Trojanowskiego, a obecnie należy tytułować go jako kanclerz. Nie ma co porównywać go jednak z tatusiem, bo synuś z całą pewnością sam sobie załatwił taką odpowiedzialną posadkę. W odbieraniu telefonu i siedzeniu w internecie jest nie zły, w tym się sprawdził w Polmozbycie w salonie sprzedaży wyrobów samochodopodobnych. W ŁKS-ie też sobie poradzi. Browar Łomża daje kasę, więc zarówno prezes jak i dyrektor nie mają nic do robienia. Szkoda tylko, że ŁKS przy takim kierownictwie wróci tam skąd przyszedł. Ryta
|
|
Nie prawda, że cała kadra jest spoza Łomży. Pan kanclerz (ex menadżer) Henryk Trojanowski to przykład łomżana. Ryta
|
|
Ja gram na gitarze i śpiewam i robie teksty dla hip hop-u :-C
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |