czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego PO a nie Pis

gnoju zasrany...już ja bym ciebie nauczył kultury do starszych...poczekaj...aż rok szkolny się zacznie debilu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego PO a nie Pis

Debilem to maorze bys twoja matka dziwko piepszona ;_}}}} hyj ci w oko

znowu mokre 13nastki (pijane) beda podbijac st. rynek

Sorry Dusty już nie mam,a nawet jakbym miał to już nie wysłałbym bo dostałem opierdol od typa,który go napisał(prawa autorskie haha).Pozdro

wie ktos co sie wczoraj stalo pod yam caffee w godzinach wieczornych?? widzialam tylko zbiegowisko ludzi policje itp...jakas rozruba w klubie czy zwykly wypadek samochodowy?

A ja podkreśle to troche innaczej ;-D to byli pizdusie nie jacys kozacy ,"gangsterzy" . Jak mieli tyle sił to po co łamać trzewka , czy demolować ławki hehe mogli sie przejsc na Legionów i okazać swą siłe

a co do Policji ona u nas nie istnieje,to jest śmiech... ;) JP

pozdrawiam

Słoneczko jak to cię tak zaciekawiło to dlaczego nie podszedłeś i się nie zapytałeś???? jak coś nie dotyczy ciebie to się tym tak bardzo nie interesuj.

Dokładnie. Nie byłaś -> nie wiesz -> nie pisz...

norma yama hama spęd bydła

Treść jest ukryta

hahahhhaahahaaaaaa

wiedzialem, ze zostanie to poruszone. prawie jak na kolku rozancowym :)

tak naprawde, to byla wielka strzelanina. 20 na 20. polowa zabita. krew sie lała, rece i nogi pourywane do rana na ulicy lezaly.

wypadek. jakis debil potracil chlopaka idacego po pasach. koniec

Anty4Lomza na pewno nie siedziałam w domu 24godz. Nie znaczy to jednak, że jak nie siedzisz w domu to masz się tak zachowywać jak wyżej opisałam. Dlaczego część młodzieży zachowuje się OK? Nie uogólniam, wiem że większość to wspaniali ludzie. Widziałeś te połamane drzewka, powywracane ławki? A może to nocne tornado było???

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Damian nie stresuj się z podniecenia też można umrzeć

naruto słyszałeś o takim cudzie jak google. Polecam skorzystaj
http://www.pagenstecher.de/Car-Fakes/Work-in-Progress/t133187p1/Audi-A8-Kombi-Edition-by-CO.html

http://5a2814.mojasonda.pl wez udzial w sondzie "co dalej z fazap"

Czy wie ktoś na którą godzine jest rozpoczęcie roku pierwszoklasistów w szkole podstawowej nr 9?Proszę bez głupich odpowiedzi co nie których.Pytam bo dopiero wróciłem a jutro musze syna zaprowadzić do szkoły a nie wiem na którą i niestety żadne mądre w domu nie sprawdziło,jak ktoś coś wie to proszę o odpowiedz.

czy jest audi A8 limuzyna combi bo typ twierdzi ze limuzyna A8 moze byc w combi

Jest. Oto ona hehe:

na 9 to starsze klasy, a pierwszoklasiści spotykają się o 8.30

troche lipa by była pałować furę i przy okazji robić slalom między studzienkami i koleinami, takie 1/4 KJS hehe te ulice są za wąskie i mają beznadziejną nawierzchnię

Landriness, nie rozumiem czemu odpuszczasz??? Idź powiedz kurw... co o niej myślisz, to raz, a 2, to postrasz suk.e sądem, bo to jest nienormalne, żeby jakaś psiu.ta co pracuje w aptece, wszystkim opowiadała, co kupują klienci? Nie jej interes! Ona ma tam sprzedawać i doradzać klientom, a nie ploty roznosić. Żeby to chodziło o moją żonę, to bym kur... dał! Sorry za słowa, ale nie moge,jak jakaś pinda interesuje się czy ktoś jest w ciąży czy nie i w dodatku jeszcze mówi o tym ludziom! A po 3, to zrób to o co inni proszą i podaj adres tej apteki, bo za błędy trzeba płacić. Niecz ludzie tam nie chodzą i nie kupują, a jak już ktoś pujdzie, to przy zakupie leków czy gumek, niech spyta panią pseudoaptekarke, czy to co kupuje w aptece, nie wyjdzie po za jej mury? Niech wali buraka co raz!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org