Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panowie księża zacznijcie od siebie! |
A tymczasem na Olimpiadzie w Chinach: :D rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panowie księża zacznijcie od siebie! |
|
PTYSIU_80, hehe. Przejęzyczenie. Takos
|
|
Najlepszy dentysta w Lomży to Jacek Pióro ,ma on swój gabinet na Hipokratesa za szpitalem.Gabinet nazywa się Duo-dent.Polecam
|
|
pool suck my dzide !!!!
|
|
Trener mowil boks ze ma byc reaktywacja od wrzesnia, warunki sprzet jest bardzo dobry nawet lepszy niz w hetmanie bialystok tyle ze oni ring maja. Bylem i widzialem a oplaty byly 50 zl/miesiac a teraz nie wiem jak bedzie.
|
|
ja pier...... co za barany na tym forum siedzą! delfin, chyba mój błąd, ale w sumie masz rację i widzę że podobne poglądy jak ja! zresztą szkoda już patrzeć co ci pocztowcy wypisują, każdy broni swego koryta! pozdrawiam PP, oby tak dalej:-/
|
|
FIN - jak już używasz angielskiego, to rób to poprawnie. RETARDED a nie retardet... :) A poza tym, może dziewczynka dopiero uczy się polskiego, daj jej szansę. W końcu Polska język trudna język...
|
|
Czy wiecie ile zarabiają sklepy takie jak LDL KAUFLAND itd od 30 do 40 procent na tym samym towarze co kosztuje w Niemczech wiem dobrze bo kupuje sam w Niemczech przy okazji wyjazdu,to jest kary godne ile zarabiają Niemcy a ile my. pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
naprawda aparatu nie jest łatwa trudniejsza niz naprawa :)
|
|
' Ludzie głupawo narzekają ' bo nasze "mundurki" tylko tak się nazywają, a w niczym ich nie przypominają... bo przepraszam bardzo, ale jeżeli najzwyklejsza koszulka polo, która po góra 2. praniach stała się podobna do worka i która wcale mało nie kosztowała nazywana jest mundurkiem to jest to jakieś nieporozumienie ... Pozdrawiam
|
|
Mecze takie jak dzisiejszy musimy bezwarunkowo wygrywać. Takos
|
|
hahahha
|
|
NIE MAM SIĘ JUŻ SIŁY SMIAC Takos
|
|
jesteście do dorady, jak gówno do przyprawy
|
|
naprzeciwko gaspolu to jest baza pks...
|
|
LASKE Z MIASTKOWA ??????????????????????/ WOW !!!!!!!!
|
|
matka2005.....przepraszam bardzo ale ja jeśli zobaczyłabym w takim stanie psy same w lesie to wzięłabym je od razu ze sobą i zawiozłabym do schroniska.a TY MASZ CZAS PISAć NA FORUM ZAMIAST SAMA wziąść się za te pieski?w tej chwili już może być na nie za póżno.W takich sytuacjach działa się szybko i OD RAZU.
|
|
"Mniejsze miejscowości od Łomzy maja pływalnie i jakoś sobie radzą( i nie tylko pływalnie)" No dobrze jakie mają te pływalnie? Pokaż mi miejscowość mniejszą od Łomży, która może się pochwalić basenem olimpijskim (skora dla czuubka basen 25 metrów to pól basen). Po za tym byłeś kiedyś na basenie 50 metrowym? Polecam wizytę na warszawiancę i zobaczenie jak sobie ludzię z tymi 50 metrami radzą. "A jak nie bedzie na utrzymanie pełnowymiarowej pływalni to diety i pensje niech sobie obnizą." Pewna miejscowość w Polsce tak jak Łomża chcę wybudować basen. Postanowiono dzięki wykorzystaniu ppp zbudować zespół basenów (baseny krytę, ogromny basen na powietrzu, bardzo rozbudowana część "rozrywkowa", wellnes & spa,itd.) - słowem to co się większości Łomżyniakom marzy. Biorąc pod uwagę samą część basenową, koszt jej utrzymania oszacowano na 1,5mln zł miesięcznie. Policz sobie ile by trzeba sprzedać biletów, aby choć częśc tych kosztów się zwróciła i spójrz na to co ci wyjdzie w kontekście tego ile osób mieszka w Łomży i okolicy. Jak na razie miejsowośc ta ciągle jest na etapie szukania pieniędzy i inwestora do wybudowania tego basenu. A budowa według planów miała zacząc się już w 2009 roku. No ale oni będą mieli porządny basen, a nie jakieś pół basenu. Ciekawe tylko kiedy? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |