Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Napisy usunięte przez UE.... |
Skurwysyństwo jebane odpowiadają na temat ale wiedzą co piszą skurwystyny bo kiego **** pisać głupoty je sli ktoś nie wi czy bedzi jakaś impreza to neich sie nie odzywa ktoś grzcenie pyta i z ciekawości i oczekuje odpowiedzi na poziomie. Wy śmiecie jebane brudasy! Takos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Napisy usunięte przez UE.... |
vaniajesttania czytając twoje wypowiedzi, wiadć ze jestes nachalnym i upierdliwym typem.. reasumując zapewne w "banie" wyrwałeś i teraz szukasz powtórki heh bo tak to się najczęściej kończy.... he he
|
|
nie jestem nachalny i pierdliwy, nie rozumiem natomiast ludzi ktorzy sie tutaj wypowiadaja, probuja zaistniec chamstwem i bezczelnoscia, nie wiem czemu temat ten wzbudza tyle kontrowersji...
|
|
juz mam kolczyk i mam w du*ie wasze wypowiedzi;]
|
|
poedałem jesteś? rozumiem ...
|
|
Nowa reklama ! Podpisz gdzie prowadzisz zakład.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ale teraz już wszystko wiem za co wielkie dzieki :-)
|
|
Ja powiem, że p. Chętnicki robi bardzo piękne zdjęcie. Ostatnio moja koleżanka robiła sobie u niego sesję i takie śliczne zdjęcia wyszły. Na dodatek pan fotograf ze wszystkich zdjęć zrobił im prezentację.
|
|
W Islandii każda mieścina ma odkryty basen, ale cóż nie jesteśmy wyspą ze wodą geotermalna:( Takos
|
|
John, skoro dane post wyżej przeklejone są z e-podlasie.pl to jaka to jest reklama? Google nie bolą :)
|
|
Bogusław Nowacki robi ładne zdjecia. naiar na www.bogunow.com
|
|
Autor: stary32 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-08-08 21:21 "mysle ze Polska narazie sie rozgrzewa" Oby tylko nie zadługo:)
|
|
BRZECZYSZCZYKIEWICZ NIE UDZIELAJ SIE BO NIE MASZ NIC CIEKAWEGO DO POWIEDZENIA NA DRZEWO!!
|
|
phi;) Takos
|
|
ja przezedłem do istr i jest 100 razy lepiej no i taniej :D
|
|
ponawiam pytanie
|
|
Na marginesie - w nocy wszystko chodzi jak szalone. Czyli, w moim mniemaniu raczej nie u mnie jest problem, tylko u dostawcy usługi.
|
|
a 20 sierpnia podobno ma być to na stadionie z tego co mówią w radiu i czytajcie sobie co ma być na tym http://www.rmfmaxxx.pl/konwoj.html
|
|
Tak z analfabetą to napewno wszystkie chętne. Najlepiej kup se słownik ortograficzny i poświęć ten wieczór na naukę.
|
|
Jest sklep z taką branżą na rogu Szkolnej i Dwornej - Magia Drzewa -komu nie podoba się Gierłowski.
|
|
prawdopodobnie ma być na stadionie
|
|
A co było dla ciebie najtrudniejsze na teście sprawnosciowym i czy były łatwe pytania z wiedzy
|
|
To widać bo rozumu to ci brak!
|
|
hahah dziwni jestescie...jak sie prosi i jest jeszcze gorzej to jak mozna wierzyc? bo co...ksiadz z ambony wam tak powie? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Kościół jest święty przez słowo, które głosi, choć tworzą go ludzie grzeszni. takczysiak, lecz się. Przyjdzie czas an uzdrowienie.
|
|
Hmm dobry temat poruszyłeś Endii, na jakim etapie byłaby ludzkość gdyby nie krucjaty, święte wojny w imię bogów, mordowanie ludzi, których nauk nie rozumiano i uznawano ich za sługi diabła. Myślę, że nie do końca przemyślałeś to co napisałeś o tej epoce kamienia łupanego. Takos
|
|
Wiesz jak zrob, wezwij kapitana planete i on rozku**wi cale towarzystwo a jesli problem powroci to wezwij chucka norrisa. pozdro mysle ze pomoglem z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
szuja dobrze napisałeś,buahahahahahaha,sensacja lol
|
|
Co to za fajerwerki były wczoraj o 12.00 w nocy?????? widzielście?
|
|
|
Katolicy powinni też znać swoją wiarę , jak znają ją "Starsi Bracia w Wierze" lub Świadkowie Jehowi. Tylko Moherowym Babciom już to niepotrzebne.
|
|
Łomża - Zambrów, chyba za Wygoda jest taki odcinek gdzie oznakowanie poziome wskazuje na mozliwosc wyprzedzania (przerywana linia), a w rzeczywistosci jest tam niebezpieczna gorka...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |