czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak płotki przerabia się na ofiarne kozły

można chyba do jutra (tj. do czwartku) oddawać w punkcie krwiodawstwa w szpitalu w Łomży :-)

pieżpa

Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak płotki przerabia się na ofiarne kozły

luclacek...to chyba nie bylo cieebie tam wczesniej...
już od paru lat taki smrod jest co jakis czas:)

Tak to oczyszczalnia po drugiej stronie stadionu,a ten zapach pojawił się dawno temu.

na stadionie na pewno nie, no gdzie na nowa murawe by wpuscili ta hołote?

Takos

20.08-środa.... troche dziwny termin -.-

Uczestnicy pielgrzymek łudzą się zasługami u bóstwa czekając nagrody za modły. Praktyka jednak pokazuje, że to naiwność wiary, fałszywy mit... a to w wypadku autokaru giną pątnicy /Jeżewo, Francja.../, a to jakaś panna zajdzie w ciążę.... a to:

"...mieszkańcy wsi pobili się z pielgrzymami ..." więcej na onet.pl

Nie bądżcie naiwni w wierze, nie ma żadnego takiego boga ani jego matki.

a ja ogólnie polecam soczewki :) mam na dzień- na noc muszę zdejmować, ale póki co nie narzekam :) // a jeśli chodzi o zakładanie ... dokładnie- kwestia przyzwyczajenia. Na początku jest trochę ciężko, ale po jakichś 2 tygodniach juz idzie całkiem nieźle :)
Pozdrawiam

Reakcja "grubego.." pokazuje dlaczego należy publicznie wyrażać takie opinie. Otóż Polska jest ofiarą katolickiego stereotypu o świętości Kościoła i zakazie krytyki tegoż. Dziś, choć nie wolno karać za wątpienie w istnienie boga, publiczne przyznanie się do "niewiary" jest uznawane za coś złego. Poza tym chciałbym aby ludzie stosowali odrobinę refleksji nad tezami swej wiary. Jeżeli licealiści udając się na pielgrzymkę po pomoc w zdaniu matury spotkali tragiczną śmierć, podobnie z pątnikami we Francji w ub. roku pod Greanoble, dziś bijatyka, to ja się pytam: Czy Maryja zamknęła się w murach klasztoru Jasnogórskiego i tylko tam działa jej łaska? Czy po to trzeba pielgrzymować do Częstochowy, bo poza klasztorem bóstwo nie działa?

Nie bądżcie naiwni w wierze.

na zjezdzie w sklepie bylem, kupilem podłogi do całego domu, obsluga tam pracujaca fachowa i kompetentna, chłopaki wporzo (zadne tam dupowłazy), widac ze sie znają na tym co tam sprzedaja, no ale zawsze sie trafi taka menda co sie nic nie podoba, jak zły dzien to sie chociaz na sprzedawcy wyladowac a potem to opisac..

"
Autor: thompson (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 12-08-08 13:23

Spoko, Gerłowski ma już konkurencję w Łomży. Byłem- obsługa bardzo miła."

a moze konkurencja jest własnie taka miła, ze temacik zapodała...

A w salonie kosmetycznym na Krótkiej 3b nie wykonują?? Chyba jednak jest... I chyba na Polowej nad solarium Sunad Sun (zapomniałam jak się ten salon nazywa).

wa sie **** ****** W DUPSKO jebać JAGE

Riposta

Alik , o ile wiem , zygzak nie jest konkurencją. Po prostu są różne charaktery ludzkie.

Nie wpadłeś Kolego na pomysł że wielu ludzi jest wierzących mimo że nie praktykujących ? Nie w kościół wierzę a w Boga. To On dał mi zdrowe dzieci, rodzinę itd. I mam prawo w to ufać, a sformułowanie "nie bądźcie naiwni w wierze" jest dla moim zdaniem nielogiczne. To jacy mamy być?

Jesteś ateistą - Twoja wola. Ja wierzę w Boga, bo wielu rzeczy ludzie nie są w stanie pojąć, więc moim zdaniem jest w tym Czyjaś ręka.

Do :gostek_num{2}
Ja byłem w Częstochowie więcej razy niż Ty. Na pielgrzymce 2 razy (ale nie pieszej tylko takiej "maturzystów"). Czy gdybym kiedyś nie zdał matury to stałbym się niewierzącym? Na pewno nie

PS Nie bronię kościoła jako instytucji, bo sam widzę w nim wiele złych rzeczy. Ale wypadki na drodze czy bójki w czasie pielgrzymki jako dowód na nie istnienie Boga to IMO przesada.

przepis na sałatkę z buraków: ...wrzuć granat do BMW...

Zdecydowanie najtrudniejsze dla dziewczyn to rzut piłką lekarską!!! Lepiej sobie poćwicz rzuty na 5 metrów 3 kg piłką. A później to najlepiej żebyś sobie poćwiczyła wytrzymałość. Ja wszystko zrobiłam ale kondycja mnie zawiodła ostatnie zadanie czyli 10 biegów w tą i z powrotem. Nie miałam już sił i czasu mi zabrakło...

rudy błazen z druhem

Zgłoś to do sanepidu.

polecam zespół AdamBand

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org