Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WSZYSTKO PO 7 ZŁ-NOWE HASŁO PO |
Nie denerwuj sie tak "przyjacielu bezdomnych psów", tylko dla tego ze niemasz odpowiednich argumentów nie musisz nikogo obrażać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WSZYSTKO PO 7 ZŁ-NOWE HASŁO PO |
10-50
|
|
10-50 temat juz jest nizej
|
|
To ja też dorzucę 'coś' do ul. Sikorskiego. Jadąc w górę, przed rondem z Szosą Zambrowską, przy prawej jest jakiś zakład ślusarski. Ciągle tam stoi - jednym kołem na ulicy, jednym na chodniku - kilka samochodów, 4, 5, 7, różnie. Faktem jest, że gdy sąsiednim, lewym pasem, jedzie coś większego, a Ty jedziesz właśnie prawym, to całą swoją uwagę skupiasz na tym, aby nie zawadzić zaparkowanych aut. Jak dla mnie - paranoja. Skoro ktoś chce aby do niego przyjeżdżały auta, to niech dla nie zrobi miejsce. Tym bardziej, że jest to jedna z głównych ulic naszego miasta i ruch w tym miejscu, przed rondem jest dość spory. I takich oto rzeczy odpowiednie służby naszego miasta nie widzą... Pozdrawiam.
|
|
dobra skończ zapytałem sie tylko czy ktoś wie jak nie znasz odpowiedzi na te pytanie to sie nie odzywaj i nie każ mi co mam zrobić
|
|
kamil to juz szczyt lenistwa, na nabierzesz nas widac ze host masz elomza.pl ;] eheh madrego nie dasz rady nabrac;] Dran jako pierwszy sie zoorientowal;]
|
|
ciężko samemu obszyć kupujesz skórę i obszywasz trochę to zajmuje czasu ale jak sie chce to sie zrobi
|
|
O ja cię nie p.... Kto bierze na serio jakieś pieprzenie że nie stoi sie tam dłużej niż 5 minut. Byłem w tym sklepie 2 razy i nie zwróciłem uwagi na żedne tego typu ściemy . Wchodzę , kupuję i cześć . Ty się pewnie rozglądałeś za darmowymi bułkami i tego typu hasłami . W domu nie macie co robić bo rozumiem że to w ramach rozrywki chodzicie do sklepów. Samo podniecanie sie tego typu rozrywkami świadczy że nie tylko zrobili cie na szaro ale ale cały jesteś zrobiony z szarości i co gorsza nawet nie wiesz kiedy to się stało. Pokolenie konsumentów wychowanych na pieprzeniu o tym że coś jest lepsze od czegoś
|
|
Dziś nad ranem wróciłem z Przystanku Woodstock w Kostrzyniu nad Odrą. Co sądzicie o tej imprezie? A może ktoś z Was też był?
|
|
poczytaj troche histori to sie dowiesz ze gdy Lomza była grodem to was nawet nie było na mapie wiec nie obrazaj nas.a pewnie ty jestes taki mieszczuch jak ja prezydent,ile
|
|
Otóż moje wpisy tutaj są tylko i wyłącznie dla poprawy humoru, lecz niektórzy z tu piszących jak widać tego nie zauważyli i od Białorusi zaczęli wyzywać:) Czy będę pisać, tego nie wiem, bo niespecjalnie mam czas, choć do końca tego tygodnia może coś jeszcze humorystycznego wtrącę, bom jest na urlopie, to z nudów można coś popisać:)
|
|
Chodzi Ci o Iron maiden? Jeśli tak to tutaj masz: http://allegro.pl/item408766103_iron_maiden_przejazd_lomza_wawa_07_08_08_bilet.html
|
|
No to ok załóżmy że cana jest porównywalna ; ) ale jezeli chodzi o powrót z wawy to juz nie jest tak ciekawie, autobus do lomży o 24?? nie ma takiej opcji : D
|
|
ok 150 zł razem z przeglądem a najlepiej to podjechać i spytać bo przez internet i tak ci jej nie wymienią
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |