piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WSZYSTKO PO 7 ZŁ-NOWE HASŁO PO

Nie denerwuj sie tak "przyjacielu bezdomnych psów", tylko dla tego ze niemasz odpowiednich argumentów nie musisz nikogo obrażać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WSZYSTKO PO 7 ZŁ-NOWE HASŁO PO

10-50

10-50 temat juz jest nizej

To ja też dorzucę 'coś' do ul. Sikorskiego. Jadąc w górę, przed rondem z Szosą Zambrowską, przy prawej jest jakiś zakład ślusarski. Ciągle tam stoi - jednym kołem na ulicy, jednym na chodniku - kilka samochodów, 4, 5, 7, różnie. Faktem jest, że gdy sąsiednim, lewym pasem, jedzie coś większego, a Ty jedziesz właśnie prawym, to całą swoją uwagę skupiasz na tym, aby nie zawadzić zaparkowanych aut. Jak dla mnie - paranoja. Skoro ktoś chce aby do niego przyjeżdżały auta, to niech dla nie zrobi miejsce. Tym bardziej, że jest to jedna z głównych ulic naszego miasta i ruch w tym miejscu, przed rondem jest dość spory.
I takich oto rzeczy odpowiednie służby naszego miasta nie widzą...

Pozdrawiam.

dobra skończ zapytałem sie tylko czy ktoś wie jak nie znasz odpowiedzi na te pytanie to sie nie odzywaj i nie każ mi co mam zrobić

kamil to juz szczyt lenistwa, na nabierzesz nas widac ze host masz elomza.pl
;] eheh madrego nie dasz rady nabrac;] Dran jako pierwszy sie zoorientowal;]

ciężko samemu obszyć kupujesz skórę i obszywasz trochę to zajmuje czasu ale jak sie chce to sie zrobi

O ja cię nie p.... Kto bierze na serio jakieś pieprzenie że nie stoi sie tam dłużej niż 5 minut. Byłem w tym sklepie 2 razy i nie zwróciłem uwagi na żedne tego typu ściemy . Wchodzę , kupuję i cześć . Ty się pewnie rozglądałeś za darmowymi bułkami i tego typu hasłami . W domu nie macie co robić bo rozumiem że to w ramach rozrywki chodzicie do sklepów. Samo podniecanie sie tego typu rozrywkami świadczy że nie tylko zrobili cie na szaro ale ale cały jesteś zrobiony z szarości i co gorsza nawet nie wiesz kiedy to się stało. Pokolenie konsumentów wychowanych na pieprzeniu o tym że coś jest lepsze od czegoś

Dziś nad ranem wróciłem z Przystanku Woodstock w Kostrzyniu nad Odrą. Co sądzicie o tej imprezie? A może ktoś z Was też był?

poczytaj troche histori to sie dowiesz ze gdy Lomza była grodem to was nawet nie było na mapie wiec nie obrazaj nas.a pewnie ty jestes taki mieszczuch jak ja prezydent,ile

Otóż moje wpisy tutaj są tylko i wyłącznie dla poprawy humoru, lecz niektórzy z tu piszących jak widać tego nie zauważyli i od Białorusi zaczęli wyzywać:)

Czy będę pisać, tego nie wiem, bo niespecjalnie mam czas, choć do końca tego tygodnia może coś jeszcze humorystycznego wtrącę, bom jest na urlopie, to z nudów można coś popisać:)

Chodzi Ci o Iron maiden? Jeśli tak to tutaj masz:

http://allegro.pl/item408766103_iron_maiden_przejazd_lomza_wawa_07_08_08_bilet.html

No to ok załóżmy że cana jest porównywalna ; ) ale jezeli chodzi o powrót z wawy to juz nie jest tak ciekawie, autobus do lomży o 24?? nie ma takiej opcji : D

ok 150 zł razem z przeglądem a najlepiej to podjechać i spytać bo przez internet i tak ci jej nie wymienią

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org