Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koalicja Duda PiS-SLD Śniadach |
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koalicja Duda PiS-SLD Śniadach |
ludzie, dajcie spokój... nie widzicie, ze koczisss specjalnie pisze prowokujące posty i tylko czeka na Wasz odzew, żeby pośmiać się z Waszego oburzenia. Nie lepiej wyjść z założenia "a niech sobie pisze". Ja akurat mieszkam w Bstoku, ale jestem rodowitą (teraz weekendową) Łomżynianką i nie zwracam uwagi, czy ktoś pochodzi z Łomży, czy z Bstoku. Co za różnica? Wszyscy jesteśmy ludźmi.. A koczisss po prostu reprezentuje bardzo niski poziom nabijając się z ludzi. Koczisss, trochę pokory...
|
|
GrubyLKS w d**** byles i g***** wiesz :) bylbys cwaniak gdybys troche sie zainteresowal i dowiedzial, ze taki ratownik ktory ma 160cm i 50kg to jest to mlodszy ratownik, a on wg przepisow nie moze podjac samodzielnej akcji ratowniczej, te moze podjac dopiero ratownik WOPR, a jego szkolenie nie konczy sie jedynie na posiadaniu karty plywackiej :) nie prawda ze ratownik powinien miec 190cm i 90kg wagi, bo pomyslnosc akcji ratowniczej zalezy od techniki wiedzy i umiejetnosci a nie od ilosci miesni jakie ktos sobie wycwiczy na silowni, takie miesnie daja sile statyczna, ktos wielki i rozwalony zazwyczaj ma problem z przeplynieciem 50m w odpowiednim czasie bo posiada sily dynamicznej, wiec nie wiem czy chcialbys zeby ktos wogole do ciebie nie doplynal i nie chrzan ze ratownik powinien wielki i umiesniony :) jesli zaczniesz sie topic na kapielisku, daje ci 100% gwarancji ze skoczy po Ciebie ktos kto nie ma 16-stu tylko conajmniej 18 lat i jest wykwalifikowany :) nastepnym razem radze ci troche sie dowiedziec a nie rzucac ku**** na prawo i lewo bo jak juz mowilem nie masz o tym chlopczyku zielonego pojecia;) A jesli uwazasz ze kazdy moze byc ratownikiem, to przyjdz jutro o 10 na kapielisko, dam ci do przeplyniecia tyle co tym mlodszym i dam sobie reke uciac, ze nie zrobisz nawet polowy tego co te twoje "ci***" robia codziennie :) HokusPokus prosil o glos od "tych panow" - prosze bardzo :) rudy błazen z druhem
|
|
a może tak działacze ŁKS-u (tylko gdzie Oni są) zastanowili się skąd brać fundusze na działalność II ligowej drużyny a nie tylko oczekiwać "kolejnych" pieniędzy od Miasta. Były pomysły na organizacje pożytku społecznego - każdy kto by chciał mógłby przeznaczyć 1% swojego podatku na klub, mielibyć sponsorzy - a tak? Kolejny sezon się rozpoczyna, a ŁKS nie ma za co opłacić zawodników. Może lepiej wycofać się i tak jak napisał Hubcio stworzyć od podstaw Klub piłkarski. Jestem przeciwny utrzymywaniu ŁKS Łomża przez Miasto Łomża - wspomóc jak najbardziej, ale Miasto nie może być "głównym" sponsorem tego Klubu. Browar za nazwę klubu powinien płacić tyle, żeby Klubowi starczyło na podstawową działalność. Dzisiaj jest okazja, żeby w Klubie zaczęły się zmiany - ale czy tak będzie dowiemy się wieczorem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |