środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cuda Kaczyńskiego

siema grey napisz jak lekarze?!czepiaja sie duzo?jak okulista?puszcza z mala wada?pozdro i gratulacje:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cuda Kaczyńskiego

jesli chcesz kupić orange freedom dla firm to wal po telefonie 514601596 :)

Treść jest ukryta

Płacę 500 zł m-c, 8 godz. 5 dni w tygodniu.

Baski nim ma na Łomży ona tera poleciała do Warsiawy

co jakiś czas trzeba odwiedzać rodzinkę, ale od poniedziałku znów będzie pracowicie, tyle że kasa godziwa.
Jeszcze raz pozdrawiam.

Gdy człowiek jest już w takiej odległości, że nie zdąży zahamowac oni na siłę wbijaja się na jezdnię... Wiele osób z Łomży już tak miało. Niektórzy w ostatniej chwili odbijali na przeciwny pas ruchu...

Ja startuje do Warszawy,dokładniej do komendy II Mokotów,Wilanów Ursyynów ale niestety jeszcze nie otrzymałem wiadomości gdzie pójdę na szkółkę:(
tak więc żyję w niepewności

bla blaa blaaa blaaaa ..............

Ania Rostkowska z klubu Athletics Jakać Młoda z wynikiem 1,58,72s zajęła czwarte miejsce w biegu na 800 metrów w prestiżowych zawodach cyklu Golden League w Paryżu. Wynik reprezentantki naszego regionu jest lepszy o ponad sekundę od minimum na Igrzyska Olimpijskie w Pekinie. Oprócz zapewnienia sobie miejsca w reprezentacji Ania Rostkowska ustanowiła przy okazji swój rekord życiowy, rekord województwa podlaskiego i uzyskała najlepszy wynik w bieżącym roku w Polsce, a 14 na świecie. Brawo !!!

no i jeszcze BLMy ktore nie patrza jak jezdza- moze nie wszystkie, ale wiekszosc. ostatnio kilka na rondach wjezdzalo mi pod kola i z podporzadkowanych drog tez sie ladowaly. podkreslam, ze nie wszystkie, ale jakos z nimi mam takie sytuacje

Wielu z nas nie zdaje sobie sprawy, ze jest to historyczne wydarzenie dla łomżyńskiego sportu. Nigdy bowiem jeszcze żaden zawodnik reprezentujący klub łomżyński, o ile można nazwać jednoosobowy klub z Jakaci "łomżyńskim", nie dostąpił tego zaszczytu. Serce sie raduje u kazdego kibica sportu, nie tylko tego od piłki nożnej, czy siatkówki. Bo lekkoatletyka to przecież królowa sportu.
Jeszcze raz gratulacje dla wspanialej Ani i jej męża za wielki akt determinacji. Dopieli swego. Myślę. że władze powiatu łomżyńskiego dostrzegą w odpowiedni sposób ten fakt.

SALON TRENDY , pytaj o JUSTYNĘ już 2 lata tam chodzę ....polecam

pare groszy czyli ... ?

Nie wiecie może, gdzie w Łomży lub okolicach można kupić rosiczkę? Proszę o odpowiedź.

3letnie Fundusze Strukturyzowane z gwarancją zainwestowanego kapitału.

człowieku...co ty piłeś/paliłeś?! Sebo, ja ciebie nie zrozumiałem...kto jeszcze?

Najlepiej na spining, to wsiasc w samochod i raz tu, raz tam. Ja tak robie i za razem poznaje nowe miejsca i mam rozeznanie rzeki. Obecnie jezdze na szablak, bo tam ze spiningiem jest gdzie polatac, ale lubie tez do Wizny jechac, bo tam tez sa super miejsca,po lewej stronie mostu, jadac z Łomży. Zawsze kiedy tam bylem, to szczubła przywiozlem. troche daleko, ale warto. Dobre miejsca sa tez na Krzewie. Najlepiej miec auto i poszukac.

tydzień ;] na wtórnik tez sie tyle czeka ;p

...PKS ŁOMŻA wprowadził parę zmian w swoim cenniku.

Przedsiębiorstwo PKS ŁOMŻA wychodząc naprzeciw trudnej sytuacji finansowej korzystających z przejazdów naszymi autobusami wprowadza następujące ulgi:

1. Dziecka 4-6 lat w wysokości 30 % na trasie:
Łomża - Olsztyn - Łomża
Łomża - Gdańsk - Łomża

2. Ucznia do 24 roku życia w wysokości 20 % na trasie:
Łomża - Olsztyn - Łomża
Łomża - Gdańsk - Łomża
2.1 W wysokości 30 % na trasie:
Łomża - Ostrołęka - Łomża
Łomża - Warszawa - Łomża
Łomża - Białystok - Łomża

3. Studenta do 26 roku życia w wysokości 20 % na trasie:
Łomża - Olsztyn - Łomża
Łomża - Gdańsk - Łomża
3.1 W wysokości 30 % na trasie

4. Seniora od 60 roku życia w wysokości 20 % na trasie:
Łomża - Białystok - Łomża
Łomża - Warszawa - Łomża

W kurach dodatkowych (bisowych) ulg się nie stosuje

Zarządzenie wchodzi w życie z dniem 11 Lipca 2008

Myślę, że jest to właściwy krok, ze względu na dużą konkurencje na wyżej wymienionych trasach. Zapraszam do dyskusji.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org