wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ruch Poparcia . Palikot w Łomży

Czy Ty nie rozumiesz , że matki z dziećmi na wózkach przyjeżdżają na parking , ten inwalida na zdjęciu też. Jak mają wjechać na plażę jak wszędzie łańcuchy!!! Apopleksji można dostać czytając niektóre debilne wypowiedzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ruch Poparcia . Palikot w Łomży

idz do kauflanda tam zrobią ci dobrze :)

dlatego to się nazywa masmedia. Dzięki internetowi masz wybór co chcesz czytać, oglądać, a na wszystko warto patrzeć z przymróżeniem oka i odrobiną krytyki. Poza tym
"Life's a piece of ****
When you look at it"... itd. więc jaki jest świat zalerzy od tego jak się na niego patrzy.

" że nikt tego nie zauważa" - masmedia nie są jakąś reprezentacją wszystkich ludzi. Reprezentują interesy właścicieli. A interesem jest największa oglądalność. Mógłbyś na podstawie tego wnioskować, że większość chce właśnie oglądać takie informacje. Być może media nawet zauważają to dobre, ale być może tak już jest z człowiekiem, że woli oglądać czyjąś krzywde, niż zazdrościć, że inni miają lepiej...

Signature will be available soon. Please wait ;)

a kto bedzie wczesniej? znacie caly plan na 12 lipca?

włosy możesz przedluzyc w salonie ANNA na dmowskiego 1G,tez tam przedłużałam i jestem zadowolona.cena zalezy od ilości pasemek zapytaj w salonie.pa

to wreszcie gdzie bedzie ten koncert?

Ciekawe gdzie?Przecież na zambrowskim rynku ma być hipermarket!

Hej nowy1984-fajnie jest krytykować co?A sam co napisałeś sokole?"ś" to wiesz jak napisać ale KON nie KOŃ i z MALEJ a nie MAŁEJ litery.Najpierw naucz "sie" po polsku a dopiero później wyskakuj z angielskim mistrzuniu!

Polecam w Helu ośrodek Helska Bryza przy latarni morskiej ale rzeczywiście mogą być problemy z miejscami w domkach letniskowych, choć mi w zeszłym roku udało się zarezerwować trzy dni przed wyjazdem, proponuję najpierw zadzwonić, ale jeśli chodzi o miejsce na namiot to zupełnie nie powinno być tam problemów, pieska też tam można mieć ze sobą

Jeśli ktoś jest zainteresowany tym,co może lub nie może pracodawca w stosunku do pracownika-polecam Gazetę Prawną z dn.24.06.2008r.Artykuł pt:Firmy zmuszają pracowników do nielegalnych umów o pracę.Polecam!Jest tam opisane,że pracodawca nie ma prawa pytać o plany macieżyńskie,nie może na was wymusić odbierania telefonów służbowych po pracy,podpisywanie odpowiedzialności materialnej itp.

po 22 after party w AMNESI na Sienkiewicza

"Tylko zobacz , że wszystko idzie w góre , a zarobki stoją w miejscu bezustannie"

O to mi właśnie chodziło.

Witam. Trudno dogodzić wszystkim pacjentkom. Najważniejsze , aby każdy z nas znalazł lekarza, któremu ufa i którego bez skrępowania może o wszystko zapytać. W Łomży jest kilku dobrych specjalistów. Osobiscie chodzę i szczerze polecam dr Pekałę z Wyszyńskiego. Nie przeszkadzają mi długie kolejki, bo najważniejsze jest dla mnie moje własne zdrowie , a w tym przypadku jestem pewna o rzetelnym przeprowadzeniu wszystkich badań i udzieleniu fachowej porady.Dobrze jest chodzić do lekarza , który ciągle podnosi swoje kwalifikacje i na bieżąco się szkoli. Nigdy nie musiałam sama dopraszać się badań. Chodzę na kontrole systematycznie , robię potrzebne badania i jestem spokojna o własne zdrowie. Kilka lat temu prowadziłam także ciążę u dr Pękały-razem z mężem byliśmy bardzo zadowoleni. Jednak na poród zdecydowałam się w Białymstoku . Nie miało znaczenia, gdzie prowadziłam ciążę- byłam traktowana bardzo dobrze.
Kiedyś w sezonie urlopowym skorzystałam z porady dr Ściany-radzę omijać z daleka, potraktował mnie nader obcesowo, czułam się bardzo skrępowana.

No pewnie poldkiem mozna poszalec:D Mam poldka niestety rozchorował sie;/ a na leczenie w dzisiejszych czasach kasy brak;/ Dawal rade ladnie chodzil naet alarm mial. Polecam poldka. A do tego to Polski samochod.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

blackdevil8990 o to Ci chodziło? ale zarobki "ludu pracującego" w Warszawie to nie w Łomży.

Żałosne:)

Jakie są Wasze opinie na temat szkoły: Policealne Studium Farmaceutyczne Stopka? Czy po ukończeniu w/w szkoły można podjąć pracę jako technik farmaceuta? Jakie jest podstawowe wynagrodzenie dla początkującego t.f?
Proszę o wypowiedzi i sugestie osób związanych z tym zawodem.

big_nj , było ale nie wiem czemu administrator je zamknął :(
http://www.lomzarap.fora.pl/

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

ta banda złodziejoof ...

u każdej kosmetyczki robią ?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

nie robie jaj tylko wydaje swoja opinie jak byłem młody dostałem poloneza od dziadka Caro 1,5 silnik fakt ze jest to krowa ale jak sie rozpedzi daje rade i to dobrze :)

haha, dobrze że mnie poinformowaliście :D

Panie Prezydencie, działacze i sponsorzy, weżcie sie w garść i do roboty! 200tys długu dla 60tysięcznego miasta to jest nic! Na 99.9% 1liga piłkarska zostaje w Łomży! Kwestią czasu jest połączenie Polonii Warszawa z Dyskobolią Grodzisk Wielkopolski. Wiele klubów "bije" sie o nia latami, inni kupowali mecze,aby w niej grac a teraz spadaja za korupcję, My ŁKS,z czystym sumieniem, mamy ją za darmo, za sportową rywalizację, także Panie Prezydencie i kochani Sponsorzy, uszanujcie to i zachowajcie sie profesjonalnie do zaistnialej sytuacji. Powtarzam, 200tys zł na takie miasto, to jest nic! Inne miasta daja po kilka milionów zł, a Pan Panie Prezydencie, mówi, ze przekazanie na ŁKS 200tys bylo by niezgodne z prawem! Wszystko można obejść i to ZGODNIE z prawem, bo skoro inne miasta daja na kluby w milionach, to i nasze miasto tez moze! Nie mówie żebyście dawali miliony,ale klub możecie uratować! Nie doprowadzajcie do tego,ze kiedyś ktoś napisze całą historię ŁKSu i zakończy sie ona na upadku klubu za czasów rządów tego i tego prezydenta, prezesa itd. Zostawcie ludzie coś po sobie i podejdzcie w końcu profesjonalnie do sprawy! Każdy oglądał mistrzostwa europy i każdy blużnił na naszych piłkarzy, a wiecie gdzie jest problem? - w blokowaniu przez samorządy i utrudnianiu czy nie wspomaganiu klubów piłkarskich pokażnymi kwotami na szkolenie młodzieży i rozwoju seniorskiej piłki. Bo powiedzcie, gdzie ma taki dobrze zapowiadający sie junior ŁKSu skończyć? Wiecznie juniorem nie bedzie, jak bedziemy grali o 2-3 ligi nizej,to on sie nikomu nie pokaże i skończy taki potencjalny przyszły reprezentant kraju w Łomży. - Wymarzona kariera, nie ma co! A Wy, czyli Prezydent, WicePrezydent i Radni, jesteście TAKŻE od tego, by nie dopuszczać do takich sytuacji! Czy nie jest Wam troche wstyd, że taki Tur Turek-drużyna ze wsi, gra na szczeblu centralnym piłki nożnej i stać ich na to, a Łomża 60 tysięczne miasto odwraca sie dup... od klubu z ponad 80 letnia historią, klubu, który przeżył wojne światową. Ludzie z tamtych czasów,mieli ZDECYDOWANIE trudniejsza sytuacje żeby klub nie upadl! Teraz są lepsze czasy i łatwiej o wszystko i wszystko łatwiej załatwić, wiec prosze, nie mówcie że mimo najszczerszych chęci nie mozecie pomóc klubowi, bo doskonale każdy z Was wie, że MOŻECIE!- trzeba TYLKO i wyłącznie chcieć! Więc nie rańcie Nas kibiców od najstarszych na stadionie po najmłodszych i zróbcie co da sie tylko zrobić,a zrobić można wiele!

mnie też się podoba :D

Po "Stopce" trudno o pracę (kiepscy absolwenci wyrobili kiepską opinię wsród właścicieli aptek). Zdecydowanie polecam Szkołę Policealną Ochrony Zdrowia w Łomży na Wiejskiej 16 - przede wszystkim jest to szkoła państwowa i za darmo!!!! Kierunek Technik farmaceutyczny tam jest! Do pracy po tej szkole bardzo chętnie przyjmują. Wiem coś o tym :-)

no nareszcie wzieli za basen ile to mozna jezdzic do zambrowa teraz basenowi w zambrowie troche sie ukruci funduszy

a gdzie ma byc te in-grid i placi sie cos??

a ja co roku szukam cos kilka dni przed wyjazdem i jakos zawsze nam sie udaje i to dla conajmniej 6 osob, fakt ze nie w jednym miejscu ale z noclegami nie ma wiekszego problemu nigdy

Oj testiq interes nie wypalił :) Wg. mnie osoba, która to wypleniła to już na wstępie popisała się niezbyt wysokim poziomem IQ :)

Bo chcę przysłużyc się państwu i jego obywatelom
bo mam predyspozycje do tej pracy( pewnie Cię zapytają jakie)

tzn jakie predyspozycje..........byś powiedział?

Ania - może ty jednak zrezygnuj z policji.

kurcze strasznie sie boje tych egzaminów.......

mozesz dać mi jakieś cenne porady? albo materiały?

Witam
Jeśli chodzi o biuro,"ALFA" które Cię tak interesuję, to z czystym sumieniem polecam Ci gorąco. Obsługa jest miła i zawsze uśmiechnięta. Zaś co do prowadzenia rozliczeń podatkowych to, szczerze powiem że nie spotkałam się z tak wysokim profesjonalizmem. Nie ma zagadnień podatkowych na które nie otrzymałabyś informacji. Rzetelność, uczciwość i profesjonalizm to zalety tego Biura. Polecam Ci szczerze. Pozdrawiam

no ja otrzymałem właśnie paczkę wysłaną priorytetem 30.06 po 8 dniach. Brawo Poczta !!! :D

szczerze to nie chciałbym, żeby o mnie takie coś nagrywali... :/
@ANGEL a co brałeś w tym udział, że się wypowiadasz, czy należysz do sekty moherowych beretów???
bo jak dla mnie nie ma w tym nic godnego uwagi, jest za to powód do śmiechu... Bo jak ktoś robił to z myślą "ku chwale" księdza proboszcza, to trzeba było wybrać inny podkład pod ten tekst...

Proponuje salon "EDENA", obsługa jest bez zarzutów, a to co najbardziej Cie interesuje, czyli farbowanie - to ja osobiscie jestem bardzo zadowolona, od lat korzystam z usług tego salonu, Powiem wiecej...kiedys tam było tak że nie było terminu dla mnie(to wyjątek) ale ja pilnie potrzebowałam zmiany/Odświeżenia i skorzystałam z innego salonu, czego do dziś bardzo żałuję, teraz powoli kolor włosów wraca do poprzedniego wyglądu. Bo przecież nic nie dzieje się z dnia na dzień:)
Salon mieści się na Glogera 27

Dzięki Darma to bardziej mnie utwierdziło i przekonało do rozpoczęcia nauki na takim kierunku i w takiej szkole.
Czy przy zatrudnianiu absolwenta właściciele aptek pytają i wymagają o egzamin potwierdzającym kwalifikacje zawodowe?
Czy bez takiego egzaminu również można pracować w aptece?

mogli jeszcze dodać jakąś zwrotke o jego dzieciakach bo sie obrażą:)

jakby o mnie coś takiego nakręcili to bym był dumny z nich. Jakiś trud włożyli myśląc o tym proboszczu.

IMO faktem jest, że na pewno włożyli w to jakiś trud i sporo czasu, ale sposób w jaki chcieli "podziękować" proboszczowi zupełnie im nie wyszedł.
Takie moje zdanie na temat tej piosenki.

Podziwiam ich za odwagę :)
może pojawią się w wiadomościach ;)

technik może robić leki, chociaż nie wszystkie :-), głównie tego uczy szkoła :-), a egzamin to podstawa, potwierdzam. Ale po nauce w szkole dziennej nie ma większego problemu ze zdaniem takiego egzaminu :-). Na prawdę dobrze uczą!

a mi się podoba, mają ludzie dystans do siebie i świata, nie wszystko biorą na poważnie, proszę o jeszcze... amoże coś prześmiewczego o naszym mieście?

kicz
kicz
kicz
podruba jedna z wielu

Autor: dziki ptak (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 14-03-08 19:28

czy ktos slyszal ze księża uprawiaja sex? bo ja znam takich !

kogo Ty nie znasz ??????????

I....wiszą nadal, częstym gościem jestem w urzędzie, umieszczeni są na I-m piętrze:)

Kochana nie ma się z czego smiać to normalne, że kobiety zwłaszcza spodziewajace się pierwszego dzidziusia szukaja informacji, próbują się dowiedzieć możliwie najwiecej i nie chodzi tu o kolorową pościel czy ładne kafelki na ścianach w klinice ale o inne bardzo wążne rzeczy które są dostępne w klinikach a niedostepne np w łomzy( np zzo, możliwość wyboru pozycji rodzenia itp)Po skorzystaniu z wiedzy i doświadczenia innych Mam łatwiej zadecydować o pewnych sprawach-bo w obecnych czasach jest mozliwość wyboru......
pozdrawiam

koncert feel dwołany jest oficjalne info na 4lomza

Tylko nie na Polowej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Facet przyjmuje samochód, pięknie ładnie( nie licząc syfu), a potem czekasz, czekasz, czekasz !!!!!!!!!!!!!!!!

Rano otwiera maski aut stojących na placu i nic w nich nie robi( choć wygląda to inaczej), potem twierdzi że trzeba poczekać na część !!!!!!, na fajrant zamyka, a rano znowu otwiera i tak do skutku.

NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Człowiek niesłowny, niedokładny, auto oddaje nie sprawdzone czy wszystko gra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki za pomoc, czy to jest adres z Łomży, jeśli tak, to jak tam dijechać, nie zetknęłam się jeszcze z taką nazwą ulicy i nie wiem w jakich jest ona okolicach

Riposta

a można wiedzieć co tam mają zmodyfikować ?

mnie też interesuje .Może kto wie?

gdzie można kupić częsci do skuterów ?? konkretnie chodzi mi o przewód z kostką to stacyjki ?? gdzie można kupić takie rzeczy ???

a co zawinołeś komuś skuter i nie pali????

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Popieram! Ale myślę że kibice zebrali by większą sumę dysponując tylko wypłatą miesięczną w wysokosci 800 zł niż Pan z budżetu miasta któru wynosi chyba ponad to kwotę ktorą trzeba zapłacić. Moje zdanie.

AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!

Ja jako kibic dałem kilka złotych, a nawet więcej, a ile dałeś TY kibicu?

A za moje podatki niech lepiej chodniki budują, kwiatki sadzą i młodzież sposorują, a nie opłacają starych koni łasych kasy.

Mogę zabrać 4 osoby z bagażami, jeśli ktoś chetny- odzywac sie na gg 737855.

Witam.Chciałbym skierować do posiadaczy tegoż sprzętu,bowiem nabyłem tenże odtwarzacz mp3,jednakże nie wiem w jaki sposób mam przenieść do niego muzykę.Oczywiście system Go wykrywa,lecz nie mogę przenieść muzyki przy pomocy Menagera.Za wszelkie rady srdecznie dziekuję-Łukasz

ŁKS promocją miasta?
rotfl

kiedy to jest??

Przy dobrej strategii ŁKS byłby największą promocją miasta. Ale przecież to jest Łomża..

ja mam Creative Zen Plus
musisz mieć płytę z programem ZEN V Series Media Explorer
następnie po zainstalowaniu odpalasz ten program i klikasz Browse Media
tworzysz tam foldery i tam przekopiowujesz tą muzykę, którą chcesz wrzucić na mp4
później tworzysz playlisty i dodajesz tam piosenki z folderów już z mp4

możesz już słuchać piosenek z mp4 :D

jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz

zastanówcie się trochę jaka to promocja? otóż to pojedź do Katowic, Gdańska czy innego miasta w Polsce.. znając życie jeżeli zapytasz tamtejszych mieszkańców z czym kojarzy się im miasto Łomża na pewno odpowiedzą: z ŁKS Łomża bądź z naszym browarem...

strona moge sie zajac, zaden problem :) odezwij sie na gg jak chcesz pogadac

a podłączyłeś mp4 do pc?
daj swój numer gg to Ci postaram się pomóc
bo nie chce mi się pisać tak na forum

ok. 13281862

ja Ci to moge zrobic za darmo :)

Czytałem na str. solidarnagmina.com umowę wójta z PKP. Ciekawa lektura. Gmina jest samorządem, a nie jakimś biznesowym interesem wójta, więc nie rozumiem paragrafu o poufności. Gmina jest nasza, więc radni powinni się zainteresować, czemu umowa ma być trzymana w tajemnicy. A swoją drogą dobrze, że społeczna organizacja dotarła do treści tej umowy, teraz wiemy co w trawie piszczy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
usługi
Złota Rączka. Usuwanie drobnych usterek elektrycznych, hydraulicznych, stolarskich, ślusarskich i innych.
tel. 506383477
auto-moto
Elektryka, elektronika samochodowa. Konwersja aut z USA, PL menu, diagnostyka komputerowa, naprawa airbag, abs, dpf, egr, tuning.
tel. 509065500
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org