czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"wielki brat"- tylko czyj?

napisz do osoby u ktorej zamawiales zeby wyslala dowod wysylki. ja czekalam na paczke poltora tygodnia az w koncu napisalam do goscia ze chce dowod wysylki,zaczal wtedy krecic... okazalo sie ze paczki wcale wtedy nie wyslal. zrobil to po dwoch tygodniach,gdy postraszylam go policja

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "wielki brat"- tylko czyj?

Popieram poprzedników. Łada 2107 daje rade :)

Tutaj starsza wersja, sporo dłubnięta:

http://videos.streetfire.net/video/pure-power-from-lada-2101_40018.htm

Jarek

Najmocniejszy i najlepszy do poszalenia bedzie (...) albo jakis Polonez

Polonez ? Chyba sobie jaja robisz !!

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Chłapowo.pole "Aga"lub "Horyzont" namioty lub domki i Kąty Rybackie .Wszystkie informacje w internecie.

Dwa razy rodziłam u Arciszewskich, jestem bardzo zadowolona. Nie miało znaczenia gdzie prowadziłam całą ciążę. Wskazane jest aby przed zblizającym się terminem porodu zaliczyć ok.3 wizyty u lekarza, który będzie Ci robił cesarkę lub asystował przy porodzie. Sama wybierasz kto to ma być. Opieka nad mamą i jej dzieckiem -pierwsza klasa, sale dwuosobowe z oddzielną toaletą i prysznicem, położne ,pielegniarki noworodkowe, pediatra i ginekolog na każde zawołanie pacjentki, bez względu na porę dnia; pyszne jedzonko. Dla dziecka w sezonie zimowym zabiera sie tylko ciepłą czapeczkę, pozostałe ubranka, kocyk itp. dziecko dostaje przy wypisie. Położne zawsze miłe i usmiechnięte pomagają mamie po porodzie przy każdej najdrobniejszej czynności, łożka regulowane na pilota, sale klimatyzowanwe z TV. Ojciec może być obecny przy porodzie. znieczulenie-full wypas. Na trzeci dzień - jak wszystko jest O.K. wypis do domu-super!!!. Szczerze polecam. Warto wydać kasę i mieć pewność , że poród nie będzie dla Ciebie "traumą" na całe życie. :)

w hennszopie

Wczoraj była sesja. O Orliku 2012 cicho sza. Nadal nie ma uchwały o miejscu lokalizacji boiska w ramach tego projektu. Szczepankowo czy Śniadowo? A może wcale?

Zrób sobie Test IQ . Porównaj swój wynik ze statystykami innych krajów UE

http://www.iq-test.pl/?d=10928

Średnia Polski wynosi 109.03 . Powiększ ją !

co o tym sądzicie?

ps. może ktoś wie, kto to śpiewa.

Śmieszą mnie ludzie którzy porównują warunki i obsługę naszego szpitala do kliniki Arciszewskich. Tak się płaci więc i warunki są lepsze ale to chyba normalne i nikt się o tym nie powinien rozpisywać. Ja rodziłam w Łomży. Miałam cesarkę bo urodziłam wcześniaka. Lekarze zajęli się nią super . Nie które panie pielęgniarki nie byłe miłe ale z drugiej stony to tylko ludzie. Czy wy w pracy też jesteście zawsze mili?? Leżałam długo bo 3 tygodnie. Całkiem miło wspominam ten pobyt. Mam tylko alergie na dr Florczyk ale z perspektywy czasu i ona nie wydaje się być zła. wiem , ze wielu dziewczynom pomogła i są nią zachwycone. Ja też myślałam o porodzie u arciszewskich ale znalazł się w porę ktoś mądry kto mi odradził. warto tam pojechać na jednorazową wizytę żeby obejrzeć swojego dzidziusia w 3D i upewnić się ze wszytsko jest ok no i potwierdzić w 100% płeć dziecka. Oddział Noworodkowy w Łomży jest na prawde na wysokim poziomie.

Pozdrawiam i życzę szczęśliwego rozwiązania

ludzie żenada,....
To tylko u nas tak może być lol....
konam bez kitu...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wykonuję usługi remontowo budowlane: malowanie, szpachlowanie, glazura, terakota, gres, panele, zabudowy G.K. itp.
tel. 517468385
usługi
Usługi remontowo - wykończeniowe. Glazura, terakota, łazienki, malowanie, szpachlowanie, tynki, konstrukcje, parkiety i wiele innych. Profesjonalnie, wieloletnie doświadczenie. Zapraszam.
tel. 536065419
nieruchomości
Szukasz idealnego, cichego siedliska blisko Łomży? Dom i budynki gospodarcze na 51 arach w Kownatach to strzał w 10: Dzwoń i szybko zamieszkaj, cena 420 000 zł.
tel. 509094086
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org