Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"wielki brat"- tylko czyj? |
napisz do osoby u ktorej zamawiales zeby wyslala dowod wysylki. ja czekalam na paczke poltora tygodnia az w koncu napisalam do goscia ze chce dowod wysylki,zaczal wtedy krecic... okazalo sie ze paczki wcale wtedy nie wyslal. zrobil to po dwoch tygodniach,gdy postraszylam go policja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "wielki brat"- tylko czyj? |
Popieram poprzedników. Łada 2107 daje rade :) Tutaj starsza wersja, sporo dłubnięta: http://videos.streetfire.net/video/pure-power-from-lada-2101_40018.htm Jarek
|
|
Najmocniejszy i najlepszy do poszalenia bedzie (...) albo jakis Polonez Polonez ? Chyba sobie jaja robisz !! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Chłapowo.pole "Aga"lub "Horyzont" namioty lub domki i Kąty Rybackie .Wszystkie informacje w internecie.
|
|
Dwa razy rodziłam u Arciszewskich, jestem bardzo zadowolona. Nie miało znaczenia gdzie prowadziłam całą ciążę. Wskazane jest aby przed zblizającym się terminem porodu zaliczyć ok.3 wizyty u lekarza, który będzie Ci robił cesarkę lub asystował przy porodzie. Sama wybierasz kto to ma być. Opieka nad mamą i jej dzieckiem -pierwsza klasa, sale dwuosobowe z oddzielną toaletą i prysznicem, położne ,pielegniarki noworodkowe, pediatra i ginekolog na każde zawołanie pacjentki, bez względu na porę dnia; pyszne jedzonko. Dla dziecka w sezonie zimowym zabiera sie tylko ciepłą czapeczkę, pozostałe ubranka, kocyk itp. dziecko dostaje przy wypisie. Położne zawsze miłe i usmiechnięte pomagają mamie po porodzie przy każdej najdrobniejszej czynności, łożka regulowane na pilota, sale klimatyzowanwe z TV. Ojciec może być obecny przy porodzie. znieczulenie-full wypas. Na trzeci dzień - jak wszystko jest O.K. wypis do domu-super!!!. Szczerze polecam. Warto wydać kasę i mieć pewność , że poród nie będzie dla Ciebie "traumą" na całe życie. :)
|
|
w hennszopie
|
|
Wczoraj była sesja. O Orliku 2012 cicho sza. Nadal nie ma uchwały o miejscu lokalizacji boiska w ramach tego projektu. Szczepankowo czy Śniadowo? A może wcale?
|
|
Zrób sobie Test IQ . Porównaj swój wynik ze statystykami innych krajów UE http://www.iq-test.pl/?d=10928 Średnia Polski wynosi 109.03 . Powiększ ją !
|
|
co o tym sądzicie? ps. może ktoś wie, kto to śpiewa.
|
|
Śmieszą mnie ludzie którzy porównują warunki i obsługę naszego szpitala do kliniki Arciszewskich. Tak się płaci więc i warunki są lepsze ale to chyba normalne i nikt się o tym nie powinien rozpisywać. Ja rodziłam w Łomży. Miałam cesarkę bo urodziłam wcześniaka. Lekarze zajęli się nią super . Nie które panie pielęgniarki nie byłe miłe ale z drugiej stony to tylko ludzie. Czy wy w pracy też jesteście zawsze mili?? Leżałam długo bo 3 tygodnie. Całkiem miło wspominam ten pobyt. Mam tylko alergie na dr Florczyk ale z perspektywy czasu i ona nie wydaje się być zła. wiem , ze wielu dziewczynom pomogła i są nią zachwycone. Ja też myślałam o porodzie u arciszewskich ale znalazł się w porę ktoś mądry kto mi odradził. warto tam pojechać na jednorazową wizytę żeby obejrzeć swojego dzidziusia w 3D i upewnić się ze wszytsko jest ok no i potwierdzić w 100% płeć dziecka. Oddział Noworodkowy w Łomży jest na prawde na wysokim poziomie. Pozdrawiam i życzę szczęśliwego rozwiązania
|
|
ludzie żenada,.... To tylko u nas tak może być lol.... konam bez kitu...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |