Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
17 wrzesień 1939 rok. |
Każdy alkoholik zaczyna od jednego piwa, a palacz od jednego papierosa. Ustawa zakazuje sprzedaży tych artykułów osobom nieletnim, bo bardzo szybko się one uzależniają. Szkoda, że kilku idiotów tego nie rozumie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 17 wrzesień 1939 rok. |
strzelnica na strzelnicy buhahahahhahahahahahha jeszcze nie mogę sie powstrzymać od gromkiej salwy śmiechu - powstrzymuje mnie tylko to że obudze MrS który mieszka tak niedaleko a szkoda by było tak słodkiego snu sprawiedliwego
|
|
EH...CZEGO TU SIE BAC!?!?!GDY JEST BURZA TO JA PODOBNIE JAK BARTEZ WPARTRUJE SIE W TE ZJAWISKO ATMOSFERYCZNE!HMM...TRZASKJĄCE PIORUNY,BŁYSKI TO WSZYSTKO MA COŚ W SOBIE!
|
|
ontheair co ty opowiadasz, przeciez caly urzad ma wdrozone ISO za 1/10 ceny i teraz jest juz przyjazdne mieszkancom miasta. ;-)
|
|
hm.. panowie.... to ja proponuje http://biskupi.pl/dodatki.php have fun!
|
|
Wolę Wiśniewskiego posłuchać, niż tej żenajdy jaką jest hip-hop a raczej popularne hiphopolo. hahahaha
|
|
No on to prawdziwy rekordzista ... i że ludzie się nabrali na to .. szkoda słów.
|
|
Ludzie gdzie straż miejska, to do nich przecie należy sprawdzanie czy tacy ludzie posiadają pozwolenie na posiadanie takiego groźnego psa???No tak nasza straż ma nową zabawkę i woli się nią opiekować
|
|
Jak to ktoś ładnie ujął w innej dyskusji: "kiedy ktoś nie ma racji to podnosi głos i używa wulgaryzmu żeby go usłyszono." I cokolwiek byś nie mówił, to i tak zrobiłeś błąd ortograficzny w poście w którym krzyczysz na ludzi, że kaleczą polski język... Fakt, że to nie mój interes, czy ona go tam kocha, czy mu tylko do łóżka wskoczyła i nic mnie to szczerze mówiąć nie obchodzi. Tak czy siak ta cała Mandaryna to taka Barbie, której słuchają różowe panienki z podstawówki, a co do talentu państwa W. to się nawet nie wypowiem... Muszę Ci przyznać rację, że "jak ktoś ma więcej ode mnie, to go trzeba zmieszać z błotem i na niego napluć", ale w tym przypadku stan jej konta nie ma najmniejszego znaczenia. Kazik jest bogatszy ode mnie a i tak go lubię :-)
|
|
Ludzie tez nie maja się czym zajmować tylko wywoływaniem burzy :)
|
|
Marcin niestety pozwolenie trzeba miec tylko na rasowe psy jeśli nawet pies wygląda na rasowego zawsze mozna powiedziec ze nie jest i po sprawie. Te zezwolenia sa potrzebne chyba tylko chodowcom i tym którym zalezy na rodowodzie psa.
|
|
A może Ty społecznie pochodzisz po Łomży i zbierzesz podpisy? Będziemy Ci wszyscy bardzo wdzięczni:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |