środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ceny

witam ponownie i proszę o pomoc
dajcie mi namiar na jakiegoś wykonawcę
mój już mnie zwodzi 2 tyg
co kilka dni dzwoni i wymyśla
dziwne historie dlaczego nie może zacząć pracy
z góry dziękuję
pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ceny

ogrodzenia betonowe produkuje i montuje we wskazanym miejscu -niedrogo pikula a mieszka on w usniku gm sniadowo i tam tez prowadzi on sklep spozywczy niestety nie mam nr tel

Właśnie mniejsz strata będzie bo i tak nikt nie zauważy że sie sam wysadziłes:D. Metropol ma już troche latek i kryje w sobie dużo tajemnic i historii naszego miasta. Jeśli zachować jego kształty i odnowić go (tak jak np. Ratusz) można tam zrobić coś do użytku publicznego, jakiś porządny bar, restauracje cokolwiek. Bo rozj**ć to każdy potrafi....

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Loosac,antynka sluchajcie ja bylem raz na takim zebraniu i wszystko widzialem jaka jest farsa wybieranie do rady nadzorczej i roznych komisji. Porostu pracownicy spoldzielni ktorzy w wiekszosci sa czlonkami tej spoldzielni chodza lub dzwonia po swoich znajomych ktorzy tez mieszkaja na tym osiedlu i sa czlonkami spoldzielni i mowia im na kogo maja glosowac. Na zebraniu chodza listy z nazwiskami na kogo trzeba glosowac i kogo zglosic do jakiej komisji. A z tych ktorzy sie sprzeciwiaja prezesowi robi sie zarty zglaszajac ich do malo znaczacych komisji. Widzialem i slyszalem to jak pan Konopka podchodzil do sprzataczki ze spoldzielni i mowl jej zeby sama zglosila niejakiego pana Kleczynskiego ktory zawsze byl w opozycji do prezesa i zarzadu do takiej wlasnie komisji oczywiscie wszyscy ze spoldzielni na czele z prezesami parskali smiechem. takie to sa zebrania i wybory w tejze spoldzielni. Spoldzielni tej powinni sie przyjzec oczywiscie prokuratorzy ale nie z Łomzy lub panowie z CBA. A przypomne tez ze prezes i pracownicy tej spoldzielni to prawie wiekszosci czlonkowie tej spoldzielni i pensje ich wzrastaja kiedy podwyzsza sie tez zarobki pana prezesa takze widac ze to zamkniete hermetycznie towarzystwo. Ale panie Lipski linka kiedys moze sie przerwac tak jak kiedys niezniszczalnemu do czasu prezesowi ŁSM Poredzie:)

Witam
Czy ktos wie, czy w Łomży można wykonać implanty stomatologiczne- prosze o opinie osób które wykonywały taki zabieg
dziekuje(ceny)

Jak chcesz odzyskac pliki to oddaj go firmie odzyskujacej dane. Skoro na forum komputerowym napisali ze do kosza to do kosza. Tu nikt ci nic wiecej nei powie.

Jeżeli dysk jest wykrywany na innym komputerze to sprawdź ScanDiskem czy nie ma żadnych błędów, później przeskanuj go antywirusem i dopiero później spróbuj zrobić formata. Nie jestem pewny że to pomoże, ale miałem już podobny przypadek. nie mogłem zainstalować na dysku żadnego systemu. Możesz jeszcze spróbować zainstalować na nim inny system. np. Linux Mandrive. Napisz czy to coś dało

Sporą ofertę takich ogrodzeń widziałem niedawno na bazarze w Nowogrodzie jakiś producent się reklamuje, kupić pewnie można od ręki, lecz co do montażu to owszem, można polecić, lecz z tych co znam to w tym roku na pewno tego nie zrobią, więc proponuję szukać ze znacznym wyprzedzeniem czasu.

",,, jest juz jaaaasnooo.... cipke masz tak ciasną ..... " hhihihihi xDDD

agent22 niema miast dzielących sie na slumsy. Nawet wlomzy chodzą ludzie glodni, brudni kradną,niemaja dachu tylko czlowiek niedostrzega.

A co do tej plyty to klapa.To tak jak moja żona sluchała by meza:P
Mysle ze wlomzy są ambitniejsze składy.

ps.technoparty

W Zaciszu Domowym:)

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

i bardzo dobrze, po co ładować miliony na remont ?

jest informacja o budowie kompleksu sportowego i ta wiadomość bardzo mnie ucieszyła, pewnie nie tak samo ucieszyła by mnie wiadomość o renowacji domu na rogatkach.

oj widzę ,że jest faktycznie przepierdzielone;
ja dopiero złożyłem papiery; TWO i TSF - nie powinno być problemu :-)
ale juz MS to coś cienko widzę ; akle jak to mówią : pożyjemy - zobaczymy.
pamietajcie ,że na tym świat się nie kończy
pozdrawiam

a w ogóle takie są w Łomży?

Jest ogłoszony przetarg na BIP z lokalizacją w Śniadowie, a nie jak wójt naobiecywał mieszkańcom Szczepankowa i sąsiednich wiosek, że kompleks sportowy zostanie zbudowany właśnie tam. Znając puste gadulstwo wójta, zaraz będzie ktoś winny tego stanu rzeczy, tylko nie on, bo on jest taki dobry i chciał.

Ale mu nie chodziło o alfabet nasz tylko muzułmański .No z tym to wyskoczyłeś chłopie albo tylko tak se zadałeś pytanie albo taki rozgarnięty jesteś

www.zespolronix.com

Oni za to nic nie placa, a obok maja swoj smietnik. Na ktoryms zdjeciu to widac.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org