Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak to jest ze w PO pogodzili sie i |
A ja polecam pana Krzyska z zakladu fryzjerskiego w budynku CTO (obok Blaszaka).Chodzę tam od niepamietnych czasów i jestem zadowolony.Miła,fachowa obsługa a i pogadac mozna.Ceny sa najnizsze w miescie i bez zadnych smiesznych zapisów.Polecam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak to jest ze w PO pogodzili sie i |
Dziewczyno powiem ci tak miałem go miesiąc tego samsunga e250 później moja dziewczyna nosiła z 2 tygodnie i nie polecam chyba że ci tylko zależy żeby mieć telefon i nic po za tym dźwięku smsa nie można zmienić tylko standardowe i wibracja jest bardzo słaba nie raz 5 smsów dostawałem a nie czułem ani nie słyszałem he tak samo z reszto już lepszy jest ten w orange J700 a ja bym poleżał D900 jest super aparat 3.0 auto focus i to co wymieniłem jest możliwe he nie polecam E250 , można kupić lepszy ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Sylkaa szczerze go polecam. To prawda, że robi po swojemu, ale jeśli wyraźnie powiesz co chcesz to zrobi po Twojemu. Ja zawsze chodziłam i mówiłam "Rób co chcesz oby było świetnie" i wychodziłam ogromnie zadowolona. Według mnie to człowiek z wyobraźnią, który potrafi stworzyć ekstra fryzurę i to taką, by pasowała do klienta.
|
|
Nie chodziło mi konkretnie o ten budynek ale jest wiele historycznych miejsc. No tak najlepiej jest zburzyć wszystkie A wy gostek i VIP kiedyś będziecie opowiadać wnukom jak powstał Kaufland i jakie to bardzo historyczne miejsce. Gratuluje i powodzenia...
|
|
Nie zagra, nasz kochany PZPN będzie wolał kolejnego murzyna "spolszczyć" niż tego powołać.
|
|
Nie jest moim zamiarem dopytywanie się,skąd p.Sroczyński zjawił się w Łomży,ale zapewne z wiochy jakiejś zapadłej,skoro nie szanuje miasta w którym mieszka na ul.Chopina 2. Skoro tak gorliwie popiera pomysł jakiegoś z kapelusza wyjętego urzędniczyny o rozbiórce domu na byłych rogatkach miasta,jasnym jest, jak słońce na niebie,że stanowisko wiceprezydenta naszego miasta zdecydowanie go przerosło.Mając na względzie jego młody wiek,proponuję,aby poczytał trochę historii i nabył szacunku dla naszego miasta,dzieciom swoim zaszczepił,bo gdy dorosną spalą się ze wstydu za uczynki ojca. To,że ekonom diecezjalny nie chce pokrywać kosztów remontu należącego do kurii zabytkowego budynku, nie oznacza,że należy pod presją kościoła przykładać rękę do niszczenia, ocalałego z tylu zawieruch dziejowych,pomnika przeszłości Łomży. Czyż my,mieszkańcy tak pięknego miasta,mamy znowu wstydzić się za naszych włodarzy.Do Łomży przylgnął już przecież stereotyp miasta rządzonego przez księży i sklepikarzy a takie postępowanie tylko utwierdza innych w takiej ocenie. Pokażmy naszym dzieciom,co pozostało po dziadach i co pozostanie po nas.
|
|
hej :) chciałabym pracować w czasie wakacji :) za miesiac bede miała 18 lat :p wiec chce troche popracowac na własna rekę i zdobyć jaies doświadczenie :) moge pracowac w sklepie , roznosic ulotki , w solarium ,ogolnie prawie żadnej pracy sie nie boje :) wiec jeśli Ktos bedzie miał jakies informacje to o nie prozse i z góry dziekuje :) Jestem zainteresowana pracą w czasie wakacji :) . Jesli ktos by miał jakaś propozycje była bym wdzieczna :) i czekam na informacje moj mail aska333@interia.pl http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
popieram , decyzja o wyburzeniu tego budunku jest bardzo szkodliwa dla naszego miasta. Obrzydliwym jest ,ze czarne kiece jak zwykle dla swojego interesu temu patronuja a dyspozycyjny Pan Vice prezydent to umożliwia. W tej sytuacji tylko zbiorowy protest mieszkańców może tych przypadkowych ludzi przywołac do porzadku.
|
|
Musi jeszcze dojść do formy reprezentacyjnej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |