Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
RAPORT: od 2007 r. Wojsko Polskie staje się skansenem NATO |
gdzie mozna sprzedac Jagode czarną za najwyzsza cene?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: RAPORT: od 2007 r. Wojsko Polskie staje się skansenem NATO |
Rodzic pytasz się jaka tam obsługa jak byś zaglądał tam codziennie. Ja sam chodze do tego na Starym Rynku. Fajna dupka siedzi :D i miła.
|
|
heheh no pewnie po miesiącu wszyscy jak zwykle odeszli ;) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
w III to chyba jeszcze sa miejsca wolne ;)
|
|
Jeżeli masz psa to płacisz. Nie za psa sąsiada, tylko za swego. To jest podatek a nie jałmużna "na schronisko".
|
|
pytanie tylko z jakiej racji i jaki to cel ma. może płacmy podatek od posiadania TV, komputera, kanarka, chomika, szafki, królika, telefonu, jabłonki w ogródku. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
a niech ci tylko ucieknie !!! daj spokoj, lepiej kup sobie weza :P
|
|
Autor: FIN (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) podbijam temat :P aż tak bardzo jesteś dumny z tego? Jeśli masz tyle lat na ile się deklarujesz to nie zachowuj się jak dziecko neostrady (w przypadku Łomży - dziecko IST). ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
dziewczyna666 :p "nie patrz na zdanie innych. zrób jak Ty uważasz, ważne żeby Tobie sie podobało" - terroryści-kamikadze przyjęli sobie to do serca :) życzę i Tobie żeby ktoś Cię spotkał, dorwał w swoje ręce. Niech i Ciebie przekłują np poprzez odbyt. Na początku przez kilka miesięcy będzie Ci ciężko siedzieć. I niech g*wno liczy się Twoje zdanie - grunt żeby im się podobało a nie innym (tu: Tobie). "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
To może spytajmy odwrotnie CO POTRAFISZ, umiesz i ile chciałbyś za swoja pracę otrzymać?
|
|
Cioteczka jedyny mądry i prawdziwy post w tym temacie. Zgadzam się w 100%
|
|
Jak będziesz miał jej lata to wtedy sie wypowiesz, dla starszej osoby, w dodatku moze chorej tego niewiesz 30 metrów to jest baaaaaaardzo dużo... W cywilizowanym społeczeństwie jak to określiłeś, jeden na drugiego nie patrzy, a jeśli już widzi starszą osobę to stara sie jej pomóc a nie jeszcze dupe obsmaruje... i sie pośmieje....
|
|
a gdzie ten zegar atomowy, miał być zamontowany do 15 czerwca, coś ta droga ze Szczecina się wydłuża, a może następne kłamstwo ? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
marcin135 bardzo dobrze wszystko "mówisz" ale przykład beznadziejny podałeś.
|
|
Z calym szacunkiem, ale za 10zl/h to meza nie puscilabym na lakiernie...Wiecej szkody niz zarobku by bylo...Zycie i zdrowie cenniejsze niz te 10zl... cioteczka Postaraj sie "mierzyc wszystkich ta sama miarka"...Sa oczywiscie ludzie, ktorzy tak robia...Na szczescie nie wszyscy... Pokaz mi np. pracodawce, chocby jednego ktoremu zalezy na dobrym pracowniku??? Pokaz mi pracodawce, ktory jest w stanie przyzwoicie zaplacic czlowiekowi tak, zeby mogl czasem z rodzina pojechac raz w roku na wczasy na Mazury???Nie mowie tu o urzednikach itp... ktorzy maja tzw. "wczasy pod Grusza"... Pokaz mi wkoncu pracodawce, ktory nie oferuje pracy na umowe-zlecenie, lecz zamiast tego umowe o prace na czas okreslony czy tez probny dla np. mlodych ludzi...? Pokaz mi pracodawce, ktory chcac zatrudnic mloda dziewczyne do pracy nie pyta sie jej o plany macierzynskie??? Swinstwo...Normalne, ze wiekszosc kobiet z czasem bedzie chciala zalozyc rodzine...Czy to zle? Pracodawco zastanow sie czy za oferowany zarobek bylbys w stanie sie utrzymac chocby na srednim poziomie, skorzystac raz w roku z urlopu, by wyjechac nad morze, a nie kisic sie w miescie? Pracodawco zastanow sie czy gdyby Twoja matka, byla dyskryminowana tylko za to, ze pragnie zalozyc rodzine to osiagnalbys to co teraz posiadasz, czym sie cieszysz...? Dlaczego zamiast organizowac imprezy, ktorych koszta mozesz sobie odpisac pozniej nie przyznasz ludziom na swieta chocby malej premii...? Nie mowiebys wszystkich docenial, ale staraj sie doceniac prawdziwie dobrych pracownikow... Pracowniku szanuj swojego pracodawce tak jak on Ciebie szanuje... Jesli natomiast czujesz sie traktowany nie tak jak powinno byc...Powiedz o tym pracodawcy, ze nie zyczysz sobie takiego traktowania... Jesli sie rozesmieje, bierz komorke w reke czy dyktafon i nagrywaj wszystkie wypowiedzi, ktore uwlaczaja Twojej godnosci... Wykorzystaj je potem bez skrupulow... Nie jestes psem, ktorego mozna zaszczuc! Z gory przepraszam jesli kogos urazilam,ale lubie jasno wyrazac swoje zdanie... Dla mnie najgorszymi firmami sa te ktore zatrudniaja na umowe-zlecenie...Czyli chyba wszystkie? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
bardzo dobrze napisane . magia 2
|
|
natasha100: skoro miastem rządzą nie potrafiący dotrzymać nie tylko danego słowa (obiecywanie 3 mln na budowę nowej siedziby), ale przede wszystkim przegłosowanej uchwały.. to czemu tu się dziwić.. :((
|
|
Hehe, właśnie był u mnie dzielnicowy na pogaduche w sensie wywiadzik :)
|
|
POSZUKAJ!!!!!!!!! Temat byl wiele razy walkowany na forum.
|
|
Tyle,że dr Zaremba chyba odszedł ze szpitala?? Czy to prawda?
|
|
Do dwupasmówki nic nie mam oprócz tego, że jest ciupkę za krótka ;P Zapadnięte studzienki to już klasyka. Tak sobie właśnie myślałem na co można by było wydać pieniądze, które idą na ciągłe remontowanie czegoś :( tyle rzeczy w tym mieście jest do zrobienia a tu tylko remonty tego co było spieprzone. No ile można??? Swoją droga ciekaw jestem co się dzieje z naszym wielkim centrum co to miało być na Bawełnie. Coś inwestycja nie rusza i chyba nic z tego nie będzie, a pieniążki oczywiście gdzieś tam przelatywały między kontami. Trochę zboczyłem z tematu, bo ogólnie chodziło mi o proste zachowania normalnych ludzi, które prowadza do nerwicy innych osób. Dzisiaj np. stoję sobie na poczcie, przede mną w okienku Pani która została już obsłużona i zamiast zgarnąć resztę na bok i te różne potwierdzenia to zbiera to wszystko przed okienkiem przez pół minuty a kolejka sobie stooooiiiiii. No ja tego kompletnie nie rozumiem. Przecież nikogo to nie kosztuje, że przesunie się na bok gdzie równie dobrze może to zrobić. Pół minuty tu, pół minuty tam i zbiera się pół godziny zmarnowanego życia dziennie przez takie głupoty.
|
|
Witam ... a może do tej ceny trzeba doliczyć tzw. offset. Miłego dnia
|
|
Witam kiedyś szukałem kontaktu do jakis przewozow osob szukalem w opcji szukaj ale nic nie wyskakuje znacie jakies numery do przewoznikow ktorzy jezdza regularnie do niemiec prosze o pomoc.
|
|
jak możesz to podaj mi swoje namiary... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |