Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TUSK I PO TO KŁAMCY |
dzieki za podpowiedzi... Ps. Moze jest jakas hurtownia, ktora moze miec takie rzeczy?? cioteczka: Myslalam, ze da rade kupic cos eleganckiego "od reki",a nie znow korzystajac z allegro... :-(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TUSK I PO TO KŁAMCY |
Witam baneta podaj meila do siebie lub nr gg to ci wys;e numer pod jaki nalezy zadzwonic.firma pomaga wodzyskiwaniu ubezpieczen od firm ubezpieczeniowych. pozdrawaim
|
|
Bartek Rode, montuja bramy z ojcem od chyba 15 lat jak nie lepiej.. Mam ich drzwi garazowe, mnie montowal i jak na razie wszystko super. Nawet jak musialem czekac na moja, to na czas oczekiwania wstawili mi zwykla blaszana, a pozniej tylko podmienili. Nie pamietam jak sie firma nazywa, chyba wlasnie Rode, kiedys siedzibe mieli na Stacha Konwy, moze i dalej tam jest.
|
|
ma na Stacha Konwy i powiem ze bylam tam i mam mieszane uczucia co do ich fachowosci i tego ze 15 lat to robia...zero informacji a nawet ceny nie potrafili podac w przyblizeniu itd a przeciez to ona zacheca klienta...i chyba skorzystam z Domela bo robia to samo co wszyscy...
|
|
Kolegę widocznie rozprasza muzyka... nie każdy ma na tyle podzielną uwagę i podczas słuchania muzyki widocznie nie jest w stanie skoncentrować się na liczeniu 1-12 ;)
|
|
a gdzie sie mieści kancelaria P. Pardo? mój meil anetabob@poczta.fm
|
|
KTOSIE maja juz tam jakies swoje plany. No, KTOSIE, milczymy? :))
|
|
ja bardzo chetnie kupie od ciebie zelise.pozdrwaiam http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Witam ja napżykład kocham rock metal i temu podobne .napewno jest spore grono osub co lubi tą muzykę piscie jak kochacie...
|
|
jeśli edukację masz zamiar zakończyć na licencjacie to ciekawych perspektyw nie przewiduję /za dużo tych licencjatów i niski poziom nauczania/ więc jeśli masz większe ambicje niż ekspedientka w sklepie i chcesz by pracodawca przy ustalaniu wynagrodzenia uwzględnił wykształcenie to bez mgr się nie obędzie /ja skończyłem 5 letnie studia na politechnice i od ponad 3 lat pracuje w zawodzie - w Łomży!!!! - po licencjacie pewnie sprzedawałbym w biedronce - za granicę nie opłaca się już wyjeżdzać , ci co wyjechali kilka lat temu są już ustawieni a nowi są tylko wyziskiwani /
|
|
Set.. dzisiaj musisz mieć papier, żeby ktokolwiek chciał z Tobą rozmawiać.. Takie są realia... Jednak najważniejsze to mieć pomysł na siebie...
|
|
Nie wyksztalcenie jest najwazniejsze. Owszem, czesto pomaga, ale... ja po lic. nie narzekam..
|
|
święte słowa tommeknet ja co prawda studiuję na politechnice dziennie ale student studentowi nierówny... co roku przecież kończy w Polsce setki informatyków studia a jak ich do pracy potrzebowali tak dalej potrzebują i chyba o czymś to świadczy
|
|
Widzisz temat? Słuchaj sobie dalej manieczek bez przekazu, rapy są dobre, a techno dla bananów.
|
|
Łomża - Szczecin, godzina 10:00 dworzec PKS W Szczecinie bedziesz planowo 21.30, tam juz niestety gorzej z transportem do Kostrzynia, przynajmniej z tego co patrzylem PKP.
|
|
Parada atrakcji:)
|
|
nowy ale jestes zj.ebem !!!!!!!!!!!! ojojojo jakim strasznym ze az slow brakuje.... OGRANIJ SIE CZLENIU !!
|
|
he kto sie wybiera ten sie wybiera:) milej zabawy zycze;p
|
|
Lepszy Boys niz Kiljański!Boys rządzi!!!
|
|
Sumy w nari są olbrzymie ,trudno je złapać ,latwie o zmierzchu ,złapać takiego suma (okoła 1,5m 2m0 to dopiero lada wyczyn. Osmiele się nawet rzecz iż są to potwory sum 2m moze zrobić człowiekowi opgromną krzywde gdy np.cvzłowiek sie topi mówi wam to coś? ...... Chociażby ostatnie utonięcia
|
|
Ja jak ja - to chyba Ty jesteś źle poinformowany, bo na plaży na etacie jest tylko 2 czy 3 ratowników reszta odrabia godziny społecznie. Żeby zdobys wyższy stopień ratownika to muszą odrobić te godziny. A co do przejścia to jest przecież wjazd z drugiej strony mostu i mimo że stoi tam zakaz wjazdu to napewno nikt nie bedzie robił problemu osobie na wózku inwalidzkim czy matce z wózkiem więc jaki problem bez przesady???
|
|
mi potrzebny jest samochod do zajechania aby jezdzil http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
13 Lipca są Hity na czasie w Płocku :D i tam będzie gral Fell :d a 12 ma być podobno In Grid :D
|
|
kiedy tak czytam wypowiedzi niektorych osob, to przychodzi mi na mysl jeden z bardziej znanych filmikow na youtube'ie: http://pl.youtube.com/watch?v=F66ohZF59cc dobrze, ze przy pisaniu szczeka nie wypada
|
|
To zależy na które PSP hehe...
|
|
Pomyślałam o PSK ze względu na możliwość skorzystania z zzo ale dowiedziałam się, że w PSK jest teraz remont i tylko 2 łóżka porodowe....wiec opcja porodu tam raczej odpada, usłyszałam, że jeśli trafię na wolne łóżko to mnie przyjmą, jeśli nie to odeślą właśnie ze względu na ten remont...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |