środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk:POLSKI RZĄD cxzy BANDA ZDRAJCÓW

szamac,to jezeli nie wiesz,to Juri w Da Grasso pizze kreci. dzis nawet jest w robocie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk:POLSKI RZĄD cxzy BANDA ZDRAJCÓW

Baranie głupi nie widzisz że to Polak??

;]

ale na stronie forum.o2.pl są podane wszystkie przedmioty spośród, których kilka matur widziałem już wcześniej.

a co do barana, to rób *

Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!

idealny sprzedawca. 5 minut zakupów i zawsze trafnie podpowiedziany wybór. 4 Plus stoisko z portkami chyba "vertus" takie malutkie obok drogerii. Wysoka, szczupła brunetka, chyba właścicielka, superbabeczka, zawsze służy pomocą, polecam i pozdrawiam.

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Nie wierze, jak byś miał to byś się tym nie afiszował. Nie zwracajcie na niego uwagi. A polski podstawowy to banał, nikt nie potrzebuje przecieków żeby go zdać

Za Nowogrodem są chyba 2 wiem że jest jeden na pewno ośrodek z domkami... no ale cóż są tragiczne te domki hehe

"chobby"- przecież "okienko" samo podkreśla takie błędy

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

http://skype.onet.pl/skypeout.html

masz rację - do jasnej cholery !!!!! kto ich uczy????nie da sie czytac ,tlumacz potrzebny!

<lol> ... listonosz :D

zdecydowanie nie polecam Amelii, sparzyłam się bardzo i zapewne dlatego tak reaguję na ten salon ( z tego co słyszałam to sporo "stałych" klientów zrezygnowało z wielu powodów, nie wiem czy ktoś zwracał na to uwagę, ale jak wkraczasz w krąg stałych klientów płacisz drożej praktycznie za te same usługi, poza tym farba szybko płowieje, zero organizacji pracy czekasz chociaż byłaś umówiona na konkretną godzinę i efekt jest taki że po odrośnięciu włosów masz istny "sajgon" na głowie jakby ktoś nieumiejętnie ścinał cię brzytwą) przeniosłam się do salonu Datura do Pani Agnieszki i jestem bardzo zadowolona włosy same się dosłownie układają.

Dusty: przerabane (pod względem finansowym i osobowym ) to jest potem jak już się dostaniesz i pracujesz a nie w trakcie naboru. Trzeba mieć charakter i niewysokie wymagania finansowe (przynajmniej na początku przez kilka lat ) by iść do służby.

Z drugiej jednak strony mundur przyciąga wiele osób oc mozna wnioskować chociaz by po tym temacie.

zalezy w jaki dzien i w jakich godzinach chcesz sie tam wybrac

dzięki

pisze się Ren Bingran a czyta Żan Bingran

Jarek

Wydaje Ci sie ze nie takie trudne :D Zobaczysz,ze na koniec bedziesz niezle zmachany ;)

Dla chlopaka sprawnosciowka nie jest niczym strasznym, zgadzam sie z Dusty...swiadcza o tym chodzmy wyniki TWo mezczyzn, gdzie zdaje prawie 100%. w moejn grupie w WSPol w Szczytnie na ok 60 nie zdalo tylko dwoch :) ale zaswiadczam iz etap szkolny jest to betka w porownaniu z reszta:)

*"chocby" :PPPPP ale wtopa sory za ortografa ale wstyd:PPPPPPPPPP

I nie bierz pierwszego toru, zawsze się wiesza i działa wyraźnie wolniej od drugiego. Zanim kręgle się postawię itp. to na drugim torze zdarzą strącić dwa razy kręgle.

Jest pani doktor Olszewska . Mogę dać nr na priv

Stanowczo odradzam..male zarobki..duzo roboty..nie mila atmosfera..calkowite dno!! idz na budowe to zarobisz w ciagu tygodnia miesieczna wyplate w TMT.. powaga bo dostaniesz tam grosze.. tamtejsze szefostwo powinno sie zastanowic nad podwyzka i zwazywszy na terazniejsze zarobki to i nie mala..kto ma troche oleju nie idzie tam..dno!!

W dniu 6 czerwca na starym rynku w poczciwym mieście Łomża wystąpi przed wami Ewelina Flinta.
Więcej informacji znajdziecie na http://juwenalia.lomza.pl

DiDi

BUHEHHEHEHEHHEH DĘDZIE SPADEK

No i dzieki wielki chyba oto mi chodzilo.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

no a mi to jakieś 3 minuty zajęło...dziwne...nie sądzisz?

Gulash a moglbys napisac troche dokladniej jesli wiesz,tzn gdzie albo nr telefonu podac?

Gringo,zostałbyś sam w tym mieście gdyby każdy ,komu coś nie pasuje wyjechał!Nie,no byłby jeszcze p.Filipkowski.

cougary sa nawet 2 nie wiem czy w stawiskach ale jeden jest w gielczynie

Żarcik Żarcikiem, ale chlopiec zamilkł już nic nigdzie nie pisze:))

DiDi

Witam.Co mogą zrobić rodzice dorosłego człowieka który nie chce płacić na rachunki w domu w którym mieszka,czy mogą Jego wymeldować?Zaznaczę że ten człowiek pracuje i nie ma swojej własnej rodziny tylko żeruje na rodzicach...pozdrawiam prosze o wasze rady i co o tym sądzicie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org