Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk:POLSKI RZĄD cxzy BANDA ZDRAJCÓW |
szamac,to jezeli nie wiesz,to Juri w Da Grasso pizze kreci. dzis nawet jest w robocie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk:POLSKI RZĄD cxzy BANDA ZDRAJCÓW |
Baranie głupi nie widzisz że to Polak??
|
|
;] ale na stronie forum.o2.pl są podane wszystkie przedmioty spośród, których kilka matur widziałem już wcześniej. a co do barana, to rób * Sram na wszych Karłów, Eunuchów, Impotentów, Wy...Kolejeńców kaTTynskichh!
|
|
idealny sprzedawca. 5 minut zakupów i zawsze trafnie podpowiedziany wybór. 4 Plus stoisko z portkami chyba "vertus" takie malutkie obok drogerii. Wysoka, szczupła brunetka, chyba właścicielka, superbabeczka, zawsze służy pomocą, polecam i pozdrawiam. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Nie wierze, jak byś miał to byś się tym nie afiszował. Nie zwracajcie na niego uwagi. A polski podstawowy to banał, nikt nie potrzebuje przecieków żeby go zdać
|
|
|
"chobby"- przecież "okienko" samo podkreśla takie błędy Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
http://skype.onet.pl/skypeout.html
|
|
masz rację - do jasnej cholery !!!!! kto ich uczy????nie da sie czytac ,tlumacz potrzebny!
|
|
<lol> ... listonosz :D
|
|
zdecydowanie nie polecam Amelii, sparzyłam się bardzo i zapewne dlatego tak reaguję na ten salon ( z tego co słyszałam to sporo "stałych" klientów zrezygnowało z wielu powodów, nie wiem czy ktoś zwracał na to uwagę, ale jak wkraczasz w krąg stałych klientów płacisz drożej praktycznie za te same usługi, poza tym farba szybko płowieje, zero organizacji pracy czekasz chociaż byłaś umówiona na konkretną godzinę i efekt jest taki że po odrośnięciu włosów masz istny "sajgon" na głowie jakby ktoś nieumiejętnie ścinał cię brzytwą) przeniosłam się do salonu Datura do Pani Agnieszki i jestem bardzo zadowolona włosy same się dosłownie układają.
|
|
Dusty: przerabane (pod względem finansowym i osobowym ) to jest potem jak już się dostaniesz i pracujesz a nie w trakcie naboru. Trzeba mieć charakter i niewysokie wymagania finansowe (przynajmniej na początku przez kilka lat ) by iść do służby. Z drugiej jednak strony mundur przyciąga wiele osób oc mozna wnioskować chociaz by po tym temacie.
|
|
zalezy w jaki dzien i w jakich godzinach chcesz sie tam wybrac
|
|
dzięki
|
|
pisze się Ren Bingran a czyta Żan Bingran Jarek
|
|
Wydaje Ci sie ze nie takie trudne :D Zobaczysz,ze na koniec bedziesz niezle zmachany ;)
|
|
Dla chlopaka sprawnosciowka nie jest niczym strasznym, zgadzam sie z Dusty...swiadcza o tym chodzmy wyniki TWo mezczyzn, gdzie zdaje prawie 100%. w moejn grupie w WSPol w Szczytnie na ok 60 nie zdalo tylko dwoch :) ale zaswiadczam iz etap szkolny jest to betka w porownaniu z reszta:)
|
|
*"chocby" :PPPPP ale wtopa sory za ortografa ale wstyd:PPPPPPPPPP
|
|
I nie bierz pierwszego toru, zawsze się wiesza i działa wyraźnie wolniej od drugiego. Zanim kręgle się postawię itp. to na drugim torze zdarzą strącić dwa razy kręgle.
|
|
Jest pani doktor Olszewska . Mogę dać nr na priv
|
|
Stanowczo odradzam..male zarobki..duzo roboty..nie mila atmosfera..calkowite dno!! idz na budowe to zarobisz w ciagu tygodnia miesieczna wyplate w TMT.. powaga bo dostaniesz tam grosze.. tamtejsze szefostwo powinno sie zastanowic nad podwyzka i zwazywszy na terazniejsze zarobki to i nie mala..kto ma troche oleju nie idzie tam..dno!!
|
|
W dniu 6 czerwca na starym rynku w poczciwym mieście Łomża wystąpi przed wami Ewelina Flinta. Więcej informacji znajdziecie na http://juwenalia.lomza.pl DiDi
|
|
BUHEHHEHEHEHHEH DĘDZIE SPADEK
|
|
No i dzieki wielki chyba oto mi chodzilo. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
no a mi to jakieś 3 minuty zajęło...dziwne...nie sądzisz?
|
|
Gulash a moglbys napisac troche dokladniej jesli wiesz,tzn gdzie albo nr telefonu podac?
|
|
Gringo,zostałbyś sam w tym mieście gdyby każdy ,komu coś nie pasuje wyjechał!Nie,no byłby jeszcze p.Filipkowski.
|
|
cougary sa nawet 2 nie wiem czy w stawiskach ale jeden jest w gielczynie
|
|
Żarcik Żarcikiem, ale chlopiec zamilkł już nic nigdzie nie pisze:)) DiDi
|
|
Witam.Co mogą zrobić rodzice dorosłego człowieka który nie chce płacić na rachunki w domu w którym mieszka,czy mogą Jego wymeldować?Zaznaczę że ten człowiek pracuje i nie ma swojej własnej rodziny tylko żeruje na rodzicach...pozdrawiam prosze o wasze rady i co o tym sądzicie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |