Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybiórcza wyprodukowała nowy balon z "mgłą posmoleńską" |
przeciez sanepid nie wyrazil zgody na odtwarcie Kauflandu i nie bedzie darmowych zakupow haha Jarek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybiórcza wyprodukowała nowy balon z "mgłą posmoleńską" |
hmmmm markac jazkze cieszy mnie to ze poswieciles chwile ze swojego zje banego zycia i napisales posta na moj temat ;D jestem naprawde wzzruszony i lzy cisna mi sie do occzu, ale to wlasnie dzieki takim jak ty widze ze moja misja na tym forum jeszcze nie dobiegla konca.... jeszcze dluga i wyboista droga przedemna ;D elo cudaki elo 3-2-0 !!!!
|
|
Może obawiano się że jesze mniej będzie obecnej publiczności miejskiej. Swoją drogą co może dokonać garstka organizatorów przy śladowej pomocy z miasta, czy powiatu Tu potrzebny sztab ludzi i środków bo organizacja Igrzysk przy 500 zawodnikach, ich trenerach i opiekunach to naprawdę olbrzymie przedsięwzięcie.
|
|
hehe jakie forum, takie odpowiedzi ;)
|
|
Sopot i OPOLE mają festiwal. Łomża ma tylko igrzyska dzięki którym o Łomży w świecie słychać. Ma jeszcze Gałązkową i kilku zapaleńców. Jednak przy takim zainteresowaniu I POMOCY BUCÓW TYCH CO POWINNI WAROWAĆ NA IMPREZACH, ZAJMOWAĆ GOŚCI to nie wiadomo czy łomży igrzysk nie zabiorą i kto tu bdzie słyszał o ŁOMŻY.
|
|
brawo dla zwycięzców LAURU. TYLKO NIE MOGE ZALAPAĆ JAK ON SIE MA DO TYCH IGRZYSK. WRĘCZANO JE W CZASIE IGRZYSK A PISZE TYLKO O LAURZE A o IGRZYSKACH ANI SŁOWA NA większości POCZYTNYCH PORTALI ŁOMZYŃSKICH. CZYŻBY SWIADOMA LUB NIEŚWIADOMA DEZINFORMACJA. kTOŚ SPREPAROWAŁ PAPKĘ INFORMACYJNĄ, A POZOSTALI JĄ POŁKNELI ZOSTALI ZMANIPULOWANI I NAPISALI O LAURZE JAK O ODDZIELNEJ IMPREZIE A NIE PODKLEJONEJ DO TYCH ŚWIATOWYCH IGRZYSK.
|
|
ej a może im płacą od posta ??????? ;P
|
|
watpie z tego co slyszalem o dostawcach to nierozumiem dlaczego oni tam pracuja za rozwiezienie pizzy dostaje 5zl przy cenie benzyny 4,8 ok troche mu zostanie z tego dowozu ale niech sobie teraz policzy koszt amortyzacji samochodu to doklada jeszcze do tego biznesu
|
|
"Autor: Nasza (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-06-08 23:02 oczywiście losac ,że jestem czerwona . A ty właśnie jestes potomkiem tych burżuazyjnych psów co teraz starają się zaszczekać takich jak ja. Ale przyjdzie dzień gdy rozliczymy takich jak ty i wskażemy ci właściwe miejsce. Nasza" Kolejny czlowiek ktory uwaza ze czy sie stoi czy sie lezy 200 zl sie nalezy. Jestem portomkiem pracowitych ludzi kobieto bez perspektyw intelektualnych. Ciezka praca i wlasnym intelektem pracuje na moje dobre zycie. Jest coraz lepiej. Tak maja ludzie ktorzy zamiast pierdolic biora sie do roboty. Szkoda ze nic soba nie reprezentujesz oprocz zlodziejskich żądań nieroba bez kwalifikacji. Jarek
|
|
byl ktos na otwarciu? jak sie podoba? ;P
|
|
albo 4 pory roku na pilsudskiego lub amnezja na slowackiego
|