Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chleb za piątkę, cukier za 7,5 zł? |
a ja chciałbym nawiązać do zagryzionego mężczyzny. jestem mieszkańcem tej wsi i byłem przy zwłokach. to był straszny widok: odgryziona prawa ręka, uszy, wydrapane oczy, twarz rozszarpana, ciało tak samo. poszarpana była również szyja... nie zbyt miły widok... nikomu takiego nie życzę. możecie sobie to państwo wyobrazić, skoro najbliżsi koledzy nie mogli go rozpoznać...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chleb za piątkę, cukier za 7,5 zł? |
dlatego jak na koncert to: Chorzów, Warszawa lub Gdańsk
|
|
Na jakiej podstawie tak sądzisz? Ja zadałem Tobie tylko 1 pytanie, reszta mojej wypowiedzi to była tylko charakterystyka tego lokalu. Także droga lucyno07 nie nazywaj innych dziećmi, bo widzę, że sama nie masz opanowanej interpunkcji, a tego to już w pierwszej klasie szkoły podstawowej uczą. Z tego wynika, że nieukończyłaś nawet pierwszej klasy. Poza tym chyba masz problemy z poprawną budową zdań: "dzieci którzy(...)". Na przyszłość zapamiętaj, "dzieci" to rodzaj nijaki, zatem dzieci będą "które". Sposób w jaki człowiek pisze w internecie nie jest bez znaczenia. To jest twoja wizytówka, wierzchnie odzienie w sieci. Teraz pytanie do ciebie lucyno07, czy ty tak samo jak niechlujnie piszesz posty, wychodzisz na ulicę. Jeśli tak to szczerze współczuję. I tutaj mogę ciebie zacytować: "Widac od razu po postach(...)". To by było na tyle ode mnie, nie będę wdawał się w żadne dyskusje z osobą, która po pierwsze nie jest na poziomie, a po drugie, obrzuca inwektywami, wyzywa od szczyli. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
mandrzejczuk i inni specjaliści od prowadzenia samochodów-wszyscy jesteście najmądrzejsi.Swoją opinię zostawcie sobie patafiany.Od kiedy to 100-110 km/h jest normalną prędkością?Znacie głąby kodeks drogowy?A chociażby tak było,to polskie drogi nie sprzyjają takim popisom.Do V Diesel-żebyś wiedział,że jeżdżę zgodnie z przepisami i przy okazji myślę jadąc nie tak Wy diesle.Co do drzew,to już się wypowiedziałem wcześniej-UWAGA na szybko poruszające się DRZEWA!!!To istni wariaci!!!Proponowałem też wyprostować wszystkie zakręty,żebyście się nie mieli gdzie wywalać!Polska to piękny kraj,tylko ludzie są do d....py.Zawsze wina leży gdzie indziej a nie po stronie ludzi.Czemu nie dowalicie temu kto napisał,że trzy osoby zginęły tylko się do mnie przyj....liście?Pewnie,że szkoda że tak się stało ale czy wyciągniecie z tego wnioski?
|
|
no wlasnie, tez chcialem sobie pojezdzic a tu kiszka zamkniete. "czy ktos moglby mi uprzejmie odpowiedziec gdzie zostal przeniesiony tor kartingowy??" pozdro ELO 5--------2-------0-------- >>--------> strzala :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |