Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk z Kaczyńskim pracują dla SLD |
[*]...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk z Kaczyńskim pracują dla SLD |
Brednie to wypisywanie nieudowodnionych przypisywanych psom że czują niby jak ludzie. Zwierzak mimo że wychowywany dobrze zawsze może ugryść. Pies nigdy nie zachowa się jak człowiek - może jedynie przypominać zachowanie człowieka. Ze zwierzaka nie można zrobić człowieka a z człowieka zwierzaka - ale zawsze można uczynić iluzje i żyć w iluzji. Co do koni to konie same z siebie nie pomagają ludziom a robią to sprytnie wykorzytywane przez ludzi. Co do psów to ten kto wypleni z psa psa i zrobi z niego stworzenie uczłowieczone całkowicie, dostanie spewnością nagrodę Nobla. Kto mi zagwarantuje w 100% że pies oszcszekujący mnie nie ugryzie mnie będzie łgał. Twój pies bronił posesji lub Ciebie dlatego że taka jest jego natura - wiesz każdy wilk i bez człowieka by tak zrobił - żadna rewelacja. Poza tym u każdego zwierzaka można przychamować naturalne popędy ale nigy się ich do końca nie wypleni. Teraz bądż mądry człowieku kiedy ugryzie ? Może kiedyś jak Twojemu psu włączą się prymitywne acz mocne i niezniszczalne dążenia zaspokojenia swojej potrzeby rozmnażania i zaspokojenia głodu to się okaże że ma gdzies Ciebie i Twoją rodzinkę - ważniejsza może będzie ta suka idąca ulicą - wyda Ci się to brutalne i nie zgodzisz się z tym ale powtarzam pies może mieć zgoła różne niż człowiek podejście co do powodów działania w różnych okolicznościach. Pies poprostu czasami ugryzie bo......... właśnie bo dlaczego ?.......... bo człowiek myśli że pies myśli naszymi kategoriami............ pies to pies i zdaża się że ugryzie bo oceni że ten człowiek co uprawia bieganie ucieka i jest potencjalną ofiarą........ Powodów jest wiele i proszę mieć to na względzie i nie piszę tego żeby zaimponowac komukolwiek bop nie ma czym. Proszę jedynie o rozwagę i uszanowanie innych ludzi - dla mnie mało przyjemne jest przynajmniej raz w tygodniu być oszczekanym. Uważam że to robota dla właściciela by uważał by pies mnie nie ugryzł a często się dzieje że właściciel jest przkonany że jego pies nie ugryzie więc bagatelizuje niby normalne zdażenie oszczekania i zdarzało się pogoni za mną. Wszyscy ludzie mają ludzki ten sam czynnik bycia człowiekiem tak i zwierzaki mają wspólny ten sam czynnik (przypisany danemu gatunkowi) bycia zwierzakiem. Proszę więc nie pisać mi tu farmazonów że jakiś tam zwierzak został uczłowieczony - wystarczy poczytać o pochodzeniu swojego pupilka i jak potencjalnie zachowywałby się na wolności - teraz tylko kwestia bliżej nikomu nie znanych okoliczności by w pisku odezwał się zew natury............. moze to być na przykład kobieta w ciąży a może małe dziecko które nieświadomie wyrwało kość pieskowi ? nie wiem i kto to wie też nie wiem.. bo chyba tego nikt nie wie................. rzeczywiście człowiek może sporo ale żadne człowiek nie zagwarantuje mi na 100% że jego zwierzak mi nic nie zrobi. Powtarzam ma być normalność tzn. to nie ja mam uważać na zachowania Twojego pupilka a Ty masz baczyć by Twój pupilek nie zrobił mi i mojej rodzinie krzywdy jakkolwiek by się nie zachowywali
|
|
Panowie i panie chyba odbiegacie od tematu, co prawda temat jest przykry to fakt, ale nie na temat tez nie piszcie, jest temat o jamie, jest temat o koniach tak mozna pisac swoje wrazenia Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
choćby ŁKS grał w B-klasie to i tak będziemy chodzić na jego mecze,naszczęście są jeszcze w Łomży ludzie którzy wiedzą co to wierność i przywiązanie do barw, a dla wszystkich ktorym ŁKS tak bardzo zawadza i przeszkadza wielki ch_j w dupe NIEWAŻNE W KTÓREJ LIDZE, WAŻNIE ŻE TO ŁKS !!!! p.s. a Tobie gans proponuje spacerek bo jeszcze Ci żyłka pęknie od tego spinania się ... Takos
|
|
|
Wara ŁKS'owi od Piątnicy. Wystarczy ten smród po nim w Łomży - miliony długów oraz partaniny piłkarz i działaczy. Może wreszcie zrobią w Łomży fajny obiekt sportowy jak wygonią piłkarzy i położą na stadionie tartan. Będą wreszcie mieli gdzie rozgrywać czwartki lekkoatletyczne lub grać na zdewastowabych przez ŁKS kortach. Czas na nowoczesny stadion w Łomży - nowoczesny znaczy otwarty i gotowy na wszelaką działalność kulturalo-sportową. To wstyd że w Łomży nie ma MOSIR-u. To wstyd że paru piłkarzyków zbija sobie kasę na kopaninie pozostawiając długi Łomży. Czas w Łomży na dofinansowanie należyte większj ilości dyscyplin. Nie wszyscy muszą kopać piłkę - na stadionie w Łomży jak za komunizmu - no cóż w Europie organizuje się wielozadaniowe stadiony a w Polsce dalej osoby mające możliwości, władzę i kasę mają głowy do sportu i rekracji niczym piłki - niestety w środku puste
|
|
Tez uwazam, ze jak najszybciej powinni zaczac walic mandaty za nieszczelne ogrodzenia i nie pilnowanie psow. Ludzie w ogole nie mysla o tym, a nie raz az strach gdzies przejsc. W blokowiskach moze tego nie widac, ale zobaczcie co sie dzieje tam, gdzie zabudowe stanowia glownie domy. Czasem luzem lataja takie bydlaki, ze strach przejsc ulica. I akurat niewazne, czy pies jest lagodny czy nie, uwazam ze wszystkie powinny byc traktowane tak samo, bo wtedy nie bedzie wymowek... Do szalu moze doprowadzic ciagle "spokojnie, on nie gryzie". A w d....ie mam czy gryzie czy nie, nie powinienem w ogole musiec sie nad tym zastanawiac... Na spacerze psa na smycz i koniec, a posesja szczelnie ogrodzona. Mysle, ze ten problem jest od dawna wyjatkowo bagatelizowany i zaniedbywany. Jesli to sie nie zmieni, to bezmyslni wlasciciele dalej beda mieli gdzies bezpieczenstwo innych. Mysle, ze czynnik finansowy przemowilby najszybciej i najskuteczniej.
|
|
Ciężko jest prowadzić polemikę z kimś kto jest anonimowy, a pisze o czymś lub o kimś kto nie jest anonimowy. I tak nie wiemy czy przypadkiem szalony palacz c.o. to nie jakaś patologia z niżyn społecznych który ma faktycznie prawo nie czuć się zbyt komfortowo wśród osób które mogą sobie pozwolić na zapłacenie 5zł za wejścówkę i kolejnych 5 na kufel piwa. Za 5zł to szalony może zaliczyć zgon na ławce pod blokiem. Ja osobiście rozumiem takich ludzi i ich gniew do wszystkich i wszystkiego którym coś wyszło. A, że najłatwiej jest wylewać swoje frustracje na coś co jest publiczne i dostępne dla ogółu to smaruje, a to o ochronie, a to co gorsza o ludziach tam przychodzących. Biedny człowiek potrzebuje pomocy, wsparcia, dobrego słowa. Proponuję abyśmy pokrzepili szalonego palacza c.o. właśnie dobrym słowem, zaproszeniem do stołu, podaniem przysłowiowej szklanki wody, bo zachla się nam biedaczysko z tej zgryzoty.
|
|
jezu ale ludzie są bezczelni nie znają prawdy a zawsze najwięcej wiedzą ciekawe jak byś mówiła głupia ALIBABO gdyby ktoś z twjej rodziny zginął?ale nie życzę ci tego i nie masz prawa szmato wypowiadać się na temat kamilka bo go ***** nie znałaś!!!!!!!ale z tego co widziałam to na każdy temat masz coś do powiedzenia a właściwie do napisania!!!nie wymądraj się tak bo kiedyś możesz po yju dostać za takie szczekanie! rudy błazen z druhem
|
|
Nie udawaj mądrej bo słabo Ci to idzie,rzucasz bezsensownymi epitetami i myślisz ,że jesteś fajna? A temat,który założyłaś jest pozbawiony sensu.
|
|
a czemu to ma służyć?po co ten temat ?nie masz czegoś mądrzejszego wymyśleć?
|
|
monikach ty jakaś nadpobudliwa jesteś.... perwi kiedyś był tutaj link na forum wrzucony ze zdjęciami z wypadków ku przestrodze. Z tymże na zdjęciach nie było rozwalonych samochodów, motorów itp tylko rozwaleni ludzie... I wydaje mi się, że takie strony kiepsko działają na wyobraźnie zwłaszcza, że najczęściej człowiek uczy się na własnych błedach.
|
|
|
Na meczu POLSKA - AUSTRIA w tv było widać moją flagę i to wiele razy 3m x 1,5m z ładnym białym napisem ŁOMŻA, nikt po niej sprejem nie pisał. "Flaga kibiców ŁKSu była na wszystkich 3 meczach Polaków na Euro ! To flaga jakis zwykłych zgredow co dostali bilety po znajomosci i narysowali sobie sprejem powinnismy tylko i wyłacznie patrzec na taka flage prawdziwych kibiców ŁKSu" A ty masz jakiś kłopot.... i myśl co mówisz. Jestem kibicem ŁKSu ale tam byłem kibicem POLSKI Widać było też flagę ŁAP, SZEPIETOWA I BIAŁEGOSTOKU, Pozdrowienia dla kibiców z całej POLSKI było miło zdobywać z wami WIEDEŃ.
|
|
Jesteśmy dorośli i sami decydujemy gdzie i co mamy kupić jaką gotówka dysponujemy i co jemy. Nikt nie ma prawa nam na siłe wciskać kitu najlepiej niech każdy decyduje o sobie i nie życze sobie ,żeby pan Grzymała decydował za większość
|
|
ok dzieki wszystkim za pomoc :)
|
|
Kochani macie nieprawdziwe i wyssane z palca informacje. Większośc pisanych rzeczy na ten temat to bzdura...
|
|
Najgorsze jest, że zarówno TV Łomża i jak i ta broszura Narew powinny pełnić pewną rolę społeczną (zwłaszcza TV skoro ja ŁSM wpuściła) a zajmują się promowaniem niefajnych kolesi. Telewizja ta np. wyemituje najgorszy program, pod warunkiem, że ktoś zapłaci. Ta gazetka Narew to jest dopiero ściema - non stop o nieistniejącej Galerii i jej Zarządzie. Chyba jedyny przypadek takiej ściemy gdzie piszą tyle o czymś, czego nie ma i nie będzie. Sam człowiek śniegu Yeti nie doczekał się tylu publikacji:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |