czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Libia

co za idiotyczny temat, do tego ciągle powracający....beznadzieja

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Libia

Someone: jeżeli śmigasz takim ciemnym sedanem, to powiem szczerze, ze zajebiscie to chodzi jak na "Dajewo"

Jarnuty----Andrzej Boguski

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

Zapowiada się nam koncertowy lipiec w Łomży. 12 lipca Browar Łomża organizuje na muszli piwny festiwal, gdzie gwiazdą wieczoru ma być Ingrid. Na
oficjalnej stronie zespołu Feel pisze, że 13 lipca wystąpią z koncertem w Łomży. Do tego MDK-DŚT organizuje 26 lipca „Gościniec Łomżyński”, gdzie gwiazdą wieczoru ma być Maanam. Dawno już tylu koncertów w naszym mieście latem nie było, oj dawno...
P.S. Nawet dla tych co lubią muzykę klasyczną w lipcu będzie nie lada atrakcja w postaci Muzycznych Dni Drozdowo – Łomża:)

no tak to jest jak jakas stara torba się nie spojrzy....... dzisiaj jadę se legionów idzie se babcia i się wpierda..... na czerwonym wprost pod koła.... dobrze sie skończyło bo miałem z 20km\h ale jakbym zapierd.... to mogli by se ją odklejać od zderzaka ;/

Sluchajcie mozecie mi wytlumaczyc o co w tym chodzi.Jezeli mam 3 szkoly do wyboru i zalozmy wybralem tak:
1.II LO
2.I LO
3.III LO
to np. nie dostane sie do II LO,a wiem ze do III tak to czy moje nazwisko bedzie widnialo na pierwszej liscie przyjetych w III? czy bede musiał skladac papiery do III kiedy oglasza liste wolnych miejsc.Podanie zlozylem tylko do szkoly pierwszego wyboru czyli do II rejestrowalem sie internetowo i tam wybieralem szkoly.

jeżeli bedziesz mial odpowiednia ilosc pkt. to twoje nazwisko powinno byc na liscie.
Przypuscmy ze twoje nazwisko widniało we wszystkich 3 szkołach, to wtedy poprostu niesiesz wszystkie papiery do tej szkoły w której najbardziej chcesz być:)(w twoim wypadku to chyba II LO)
A jeżeli nie dostałeś się do II, to wtedy nic nie musisz robić, tylko sprawdzic czy w I i III LO jest twoje nazwisko, a jak nie...to czekać na "wolne miejsca" ^^

Zamotałem xD

Ekonom rulez:)) xD ^^

z tego co pamietam to chyba kilka lat temu byla jakas impreza ze 3 dni pod rzad cos bylo, ale to moze mialem tylko taki sen :D

każdy zakład to zrobi, ostatnio płaciłem 12pln

Signature will be available soon. Please wait ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org