Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Dubieniecki: Nie utrzymam rodziny za 10 tysięcy!" |
Zgadzam sie z załozycielem pracuje w hurtowni alkoholi Imperial odradzam wszystkim. Kazdy kto pojdzie zostanie zatrudniony i na drugi dzien do pracy 5.76 netto heh 10 godzin minimum czasami robie od 7-22, 7-20, 7-17 jak nic nie ma do roboty. Jednym slowem wykorzystywacze 270 godzin miesiecznie to duzo? ;> Biedronka to przy tym plac zabaw. Mowie to otwarcie i glosno moze ktos sie zainteresuje sytuacja tej firmy. Najsmieszniejsze jest to ze nikogo jeszcze nie zwolnili kazdy odchodzi sam :))) Pozdrawiam wszytstkich ktorzy poznali wartosc pieniadza. Kto moze niech sie uczy uczy i jeszcze raz uczy!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Dubieniecki: Nie utrzymam rodziny za 10 tysięcy!" |
tak to jest jak idiota wsiada za kierownica
|
|
Pod wiatą
|
|
Dorian, 270 godzin to naprawdę bardzo dużo, weź wyślij anonim do urzędu pracy :P ale na pocieszenie Ci powiem, że ja mam netto dużo mniej. Alibaba, nie rozumiem podjeścia, że wolisz żerbać niż pracować. pozdrawiam
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=15560 ''z łatwością pozwalają samicą na „wgryzienie się” w skórę człowieka'' ''Kilka milimetry długości'' ''Meszki spotkać je można głównie w okolicach wód'' Ja już nie mam słów na tego kolesia...
|
|
Tomek i kto to mówi ? Taki sam baletmistrz chałturnik jak wodzireje ;)
|
|
Gdzie najtaniej można zrobić przegląd techniczny pojazdu osobowego?
|
|
to ze mial wypadek i zginal to juz odrazu idiota?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |