poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a co tu tak cichutko?

Witam.
Zastanawiam się nad zakupem nowego mieszkania w Łomży od dewelopera, zastanawiam się nad Negresko co sądzicie o tym deweloperze i o bloku który buduje na ul.Kazańskiej ?
Dzięki za opinie.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a co tu tak cichutko?

magia jak do niej sie dokopie to na pewno przesle

srodek przeciwbolowy to nie wiem... ja nie kojarze abym dostała. nie daj sie położyć na łóżku staraj sie chodzić i korzystaj z piłek :) chodzenie pomaga a przynajmniej mi pomogło. i to normalne ze sie boisz ale na pewno bedzie dobrze zobaczysz :)

REF

wszystko byloby ok gdyby kilka wyrazow napisane bylo przez " "mp "uszczesliwionych"...

Heheh Szycha, tak sie sklada, ze ja tez bylem dzis w szczytnie i wiem, ze bylo 36 dziewczyn z czego zdalo moze jakies 10-14 lasek, a nas bylo dokladnie 23 i tylko byla jedna poprawka, oczywiscie zaliczona. Dziwczyny na pilce przewaznie, albo przekroczenie czasu. Trzeba na to uwazac!
Teraz chyba najciezszy etap, multiselect. Ale damy rade mysle... Pozdrowka :)

Takos

Ja bym chciał Sisitiemy albo Krav Magi sie pouczyc . Pooglądać mogę w Human Weapon albo Wojownika , ja z torrentów ściągałem.

rudy błazen z druhem

kurcze podobno z mojego osiedla ale nie kojarze go ;((((

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org