Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a co tu tak cichutko? |
Witam. Zastanawiam się nad zakupem nowego mieszkania w Łomży od dewelopera, zastanawiam się nad Negresko co sądzicie o tym deweloperze i o bloku który buduje na ul.Kazańskiej ? Dzięki za opinie. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a co tu tak cichutko? |
magia jak do niej sie dokopie to na pewno przesle srodek przeciwbolowy to nie wiem... ja nie kojarze abym dostała. nie daj sie położyć na łóżku staraj sie chodzić i korzystaj z piłek :) chodzenie pomaga a przynajmniej mi pomogło. i to normalne ze sie boisz ale na pewno bedzie dobrze zobaczysz :)
|
|
REF
|
|
wszystko byloby ok gdyby kilka wyrazow napisane bylo przez " "mp "uszczesliwionych"...
|
|
Heheh Szycha, tak sie sklada, ze ja tez bylem dzis w szczytnie i wiem, ze bylo 36 dziewczyn z czego zdalo moze jakies 10-14 lasek, a nas bylo dokladnie 23 i tylko byla jedna poprawka, oczywiscie zaliczona. Dziwczyny na pilce przewaznie, albo przekroczenie czasu. Trzeba na to uwazac! Teraz chyba najciezszy etap, multiselect. Ale damy rade mysle... Pozdrowka :) Takos
|
|
Ja bym chciał Sisitiemy albo Krav Magi sie pouczyc . Pooglądać mogę w Human Weapon albo Wojownika , ja z torrentów ściągałem. rudy błazen z druhem
|
|
kurcze podobno z mojego osiedla ale nie kojarze go ;((((
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |