Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
deficyt budżetowy |
Ja oprawiam tanio. Pisz na maila egipt82@wp.pl RABATY!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: deficyt budżetowy |
przegladajac te zalczniki mozna popasc w hipochondrię :P:P
|
|
http://autokacik.pl/files/275278215-AskGoogle.gif http://www.autocentrum.pl/oceny/opel/sintra/ http://www.autocentrum.pl/oceny/chevrolet/venture/
|
|
Może ktoś się orientuje dlaczego może wykrywać pendrive Kingsron-a a jak próbuje otworzyć to wyświetla mi sie komunikat "włóż dysk do stacji dysków F". Z góry dziękuję za pomoc.
|
|
Prosze o pomoc przy odpowiedziach na te pytania...PROSZE!!Musze miec 5 za i 5 przeciwko,np.temu(small village-5za,5przeciw oraz; big city-5 za i 5 przeciw....itd) 1. Is it better to live in a small village or in a big city? 2. Shopping online or in hypermarket-which is better??(po 5 za i po 5 przeciw do kazdego);/ 3. Is it good or bad to have really a lot of money?(po5za i przeciw) Oraz musze odpowiedziec na te pytania(po5 uzasadnien dlaczego): 4. What makes people happy? 5. What do people usually celebrate? 6. The trip of your dream where and why? 7. How do you spend your free time? 8. What should be done to keep fit? 9. Were would you like to work and why? 10. Is it go to have a friend, why? 11. Are zoos necessary? 12. What should people do to look after the envivonoment? myslicie ze mi sie nie chce...trudno, poprostu mam nawal nauki! Prosze tylko o pomoc bo ja i tak bede tego pytana i tak musze sie tego nauczyc.... Moze akurat znajdzie sie ktos pomocny..
|
|
boli was to ze wy nie maci motorow czy szukacie dziury w d..ie niech jezdza mi nie przeszkadzaja a tak jak ktos wyzej pytal o jakies wyczayny to ja widzialem jak lecial dwie paki pod statoilem na harleju dawidsonie takim rozowym na jednum kole taki gosc z lomzycy pewnie wiecie ktory ten z dlugimi wlosami w nosi i co ma kolczyk w kasku chcecie numer rej. zeby zadzwonic na polize FU CKYOU koniczyna
|
|
HokusPokus a kim Ty jesteś że nie wpuszczasz niektórych ludzi na stadion?
|
|
Po pierwsze rolnicy wcale nie maja tak zle jak myslisz, a juz szczegolnie teraz po wejsciu do unii ktorej nawiasem mowiac byli najbardziej przeciwni a najlepiej na tym wyszli. Po drugie kielbaski o ktorych piszesz takze nie sa produkowane ze swinek od pospolitego zwyklego rolnika bo wiekszosc duzych zakladow miesnych ma wlasne fermy albo zakontraktowanych duzych dostawcow. Po trzecie fakt mieszkania na wsi nie zwalnia ludzi z obowiazku kulturalnego zachowywania sie (a z tym czesto u ludzi ze wsi jest krucho). Po czwarte nie bulwersuj sie tak i nie generalizuj wszystkich mieszkajacych w miescie ze nasmiewaja sie z tych ze wsi. Co do warszawiakow to nikt ich nie lubi poza nimi samymi he he. Pozdro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |